Για τρίτη συνεχή χρονιά η πρότυπη διοργάνωση – σημείο αναφοράς της γαστρονομίας Ημέρες Γαστρονομίας ανοίγει τις πύλες της στο Μουσείο Μπενάκη, στις 22 με 24 Μαΐου 2015, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο τριήμερο πρόγραμμα από 85 θεματικές εκδηλώσεις για τον πολιτισμό, την καινοτομία και τις κοινότητες της γεύσης. Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, παρουσιάσεις, συζητήσεις και state of the art εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια. Εκθέσεις παραγωγών και art de la table. Προβολές μεγάλου και μικρού μήκους ταινιών γαστρονομίας. Την ενεργή συμμετοχή τουλάχιστον 180 ειδικών και δημιουργών από τους χώρους της γαστρονομίας, της δημοσιογραφίας, του πολιτισμού και της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

Πελοπόννησος Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός 2015

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσιάζεται ένα πλούσιο πρόγραμμα ανάδειξης του γαστρονομικού πολιτισμού και των σύγχρονων υπερτροφών της Πελοποννήσου.

Καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες, αφιέρωμα στον Πελοποννησιακό αμπελώνα με τη συμμετοχή διακεκριμένων οινολόγων και ειδικών, παρουσίαση των καινοτόμων δικτύων επιχειρηματιών και κοινοτήτων της γεύσης της περιοχής, discussion panel για τον γαστρονομικό κινηματογράφο της Πελοποννήσου από δημιουργούς, σκηνοθέτες κ.α.

Καλή σας γευσιγνωσία!