Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Co Imp, Egoera & Lavalanche live @ Ρομάντσο

Co Imp, Egoera & Lavalanche live @ Ρομάντσο

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Co Imp, Egoera και Lavalanche στη συναυλιακή του σκηνή .

 

Co Imp

Οι Co Imp είναι ένα τετραμελές instrumental progressive/post rock γκρουπ με βάση την Αθήνα. Βασισμένες στη σύμπραξη κιθάρας, μπάσου και τυμπάνων, οι πολυθεματικές, πειραματικές συνθέσεις των Co Imp αποτελούν μια ιδιαίτερη μίξη από διάφορα μουσικά είδη, με έμφαση στη μελωδία αλλά και την ποικιλόμορφη ρυθμική αγωγή. Οι Co Imp στην παρούσα φάση πέρα από τις ζωντανές εμφανίσεις τους, εργάζονται σταθερά για την ολοκλήρωση του πρώτου τους άλμπουμ.

 

Egoera

Οι Egoera είναι ένα τετραμελές instrumental rock γκρουπ με στοιχεία από την post rock σκηνή. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013 και έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησαν ένα demo με τα δύο πρώτα τους κομμάτια. Από τη στιγμή που συγκροτήθηκαν, δουλεύουν πάνω σε δικό τους υλικό με σκοπό να μπορέσουν να επικοινωνήσουν μέσα από την μουσική τους.

 

Lavalanche

Οι Lavalanche είναι μαζί από το 2013 και έχουν ως έδρα την Καλλιθέα. Μουσικά κυμαίνονται στην progressive και την post rock/metal σκηνή. Το 2014 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο lp τους «Poverty of the Stimulus». Τα μέλη τους είναι οι Νίκος Λουκίδης (φωνή, κιθάρα), Κώστας Βασσάλος (κιθάρα), Χρήστος Κανέλλος (μπάσο) και Μιχάλης Κασβίκης (τύμπανα).

Σχετικές ειδήσεις
Κυριακάτικο πρωινό στην Κ.Ο.Θ. με τους Artvarious
15.12.2016 16:38
Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται με το ιδιαίτερα αξιόλογο τετραμελές μουσικό σύνολο ‘ArtVarious’, το οποίο έχει μία οχτάχρονη πορεία στα μουσικά πράγματα της χώρας, με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει πλήθος έργων μουσικής δωματίου, πολλά εκ των οποίων τα παρουσίασε σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, αναδεικνύοντας παράλληλα και σπάνιες συνθέσεις, τόσο της φωνητικής, όσο και της οργανικής μουσικής.
Οι Afrodyssey Orchestra live στο Ρομάντσο
05.12.2016 14:39
Το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Afrodyssey Orchestra την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.