Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία της Ορχήστρας Ανατολικής Μουσικής και του SÛZ-İ DİL Trio στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Συναυλία της Ορχήστρας Ανατολικής Μουσικής και του SÛZ-İ DİL Trio στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησής της, η Ορχήστρα Ανατολικής Μουσικής του Ωδείου Φίλιππος Νάκας σας προσκαλεί στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της δουλειάς της, την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, στις 8.30 το βράδυ.

 

Μαζί με την Ορχήστρα θα παρουσιάσει τη δουλειά του το 'SÛZ-İ DİL Trio', ένα σχήμα που δημιουργήθηκε από τους μόνιμους μαθητές των σεμιναρίων Ρεπερτορίου Μακάμ (υπεύθυνοι τμήματος Γιώργος Συμεωνίδης - Σοφία Λαμπροπούλου) που πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

 

Την ορχήστρα και το σύνολο διευθύνει και καθοδηγεί η Σοφία Λαμπροπούλου.

τραγούδι: Ελένη Χρήστου, Κέλλυ Ζούρου, Δέσποινα Γιαννοπούλου

βιολί: Παύλος Μπατσικούρας, Βούλα Γόντικα

τσέλο: Έλσα Παπέλη

ούτι: Λεωνίδας Γκούμας, Άντζελα Πιεργκαλίνι

κλαρίνο: Γιάννης Παππάς , Βασίλης Μπέτζελος

καβάλ-γκάιντα: Αλέξανδρος Καστανιώτης

κρουστά: Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Γρηγόρης Μπακύρας

Σχετικές ειδήσεις
If Not For You:  Αφιέρωμα στον Bob Dylan στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση
09.12.2016 11:29
Το Hellenic American College / Hellenic American University και το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, παρουσιάζουν εκδήλωση αφιερωμένη στον Αμερικανό μουσικό θρύλο Bob Dylan, με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή του με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Η εκδήλωση, μια βραδιά με μουσική και στίχους του Bob Dylan, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο θέατρο της οδού Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.
Οι πόλεις της μουσικής - Λειψία: Η εναρκτήρια συναυλία της ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
30.09.2016 16:07
Η επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2016-2017 της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συναυλία «Οι Πόλεις της Μουσικής-Λειψία», η οποία, υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, εγκαινιάζει ταυτοχρόνως τον κύριο, φετινό, θεματικό κύκλο του προγραμματισμού της Ορχήστρας με τίτλο «Οι Πόλεις της Μουσικής», ο κύκλος αυτός, θα ταξιδέψει το κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε εννέα από τα, ιστορικά σημαντικότερα, μουσικά κέντρα του παγκόσμιου χάρτη, επιλέγοντας το συναυλιακό πρόγραμμα να σχετίζεται κάθε φορά με μια πόλη, βάσει λιγότερο ή περισσότερο προφανών συνειρμών.
Stray Blue & The Afro Nick live στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
09.08.2016 15:06
Οι Stray Blue και ο The Afro Nick θα βρεθούν στα Χανιά για μία συναυλία στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
07.07.2016 12:20
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά Κρήτης.
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται