Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ομάδες Αυτογνωσίας μέσα από το παραμύθι

Ομάδες Αυτογνωσίας μέσα από το παραμύθι

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «ΑΞΙΖΩ» θα πραγματοποιήσει σειρά από βιωματικά σεμινάρια με θέμα: Ομάδες Αυτογνωσίας μέσα από το παραμύθι, από την Παρασκευή 29 Μάιου 2015.

 

Όταν γνωρίσετε τον υπέροχο άνθρωπο που κρύβετε και του πείτε <<σ΄αγαπάω>> τότε θα έρθουν κοντά σας οι άνθρωποι που σας αξίζουν. Εκείνοι που θα ενωθούν με την δική σας ψυχή και μαζί θα φτιάξετε ένα άπειρο όλον.

 

Κι αν τώρα λέτε ότι όλα αυτά είναι φαντασίες ,τότε θα σας πω ότι, πράγματι, όταν άφησα την φαντασία να δημιουργήσει την πραγματικότητα μου, ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι, που έκανε ο εγωισμός μου για να συναντήσει τον εαυτό μου.

 

( Απόσπασμα από το αλληγορικό παραμύθι "Η Αγάπη της Αλκυόνης" εκδόσεις Χρυσαλλίδα.)


Αν θέλετε κι εσείς να ξεκινήσετε το μαγικό ταξίδι της αυτογνωσίας ανακαλύπτοντας τον υπέροχο εαυτό σας δηλώστε συμμετοχή στις ομάδες κι ελάτε να τον αναδείξουμε μέσα από ιστορίες όπως η παραπάνω, μύθους και παραμύθια . Γιατί οι άνθρωποι δεν σταματούν να διαβάζουν παραμύθια όταν μεγαλώνουν αλλά μεγαλώνουν γιατί σταματούν τα παραμύθια.

 

Θα προηγηθεί μια Δωρεάν ατομική συνεδρία με όποιον θέλει να συμμετάσχει στην ομάδα.

Σχετικές ειδήσεις
Νέα σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
12.01.2017 15:34
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνει από το 2006 σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2017, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Θερινά Σεμινάρια 2016 με την Ελένη Σκότη στο Θέατρο Επί Κολωνώ
10.05.2016 15:46
Στα πλαίσια των μαθημάτων που πραγματοποιούνται στο Studio ΝΑΜΑ, στο θέατρο Επί Κολωνώ, η δασκάλα υποκριτικής και σκηνοθέτιδα Ελένη Σκότη θα πραγματοποιήσει και φέτος θερινά σεμινάρια υποκριτικής.
Θράκη - Ο τόπος και οι  άνθρωποι: πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
27.04.2016 16:32
Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην εκδήλωσή τους με γενικό τίτλο Θράκη - Ο τόπος και οι άνθρωποι παρουσιάζουν μια σειρά από δράσεις (έκθεση, περφόρμανς, ομιλία, προβολές) δηλωτικές της πολιτιστικής φυσιογνωμίας της περιοχής, μέσα από στοιχεία του πολιτισμού της Θράκης, ο οποίος συγκροτήθηκε με βάση τις ιδιομορφίες του χώρου ως ο ενδιάμεσος τόπος Ανατολής και Δύσης.
Σεμινάριο γνωριμίας με τη δραματοθεραπεία
25.01.2016 11:56
Η δραματοθεραπεία είναι μορφή ψυχοθεραπείας που χρησιμοποιεί το θέατρο, την εναλλαγή ρόλων (role playing), την κίνηση, τη ζωγραφική, τη μουσική και τις υπόλοιπες τέχνες, με σκοπό να προωθήσει την αλλαγή και τη θεραπεία
Αυτοτελή σεμινάρια θεάτρου με τον Αλέξανδρο Μιχαήλ στον Κινητήρα
20.01.2016 14:26
Νέα αυτοτελή σεμινάρια θεάτρου έρχονται στον Κινητήρα με τον Αλέξανδρο Μιχαήλ στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016 με τίτλο Ουδέτερη Μάσκα-Στρέφοντας το βλέμμα στα τοπία μέσα μου και στις 21 και 22 Μαΐου 2016 με τίτλο Κλόουν-Η τέχνη του να είσαι ηλίθιος.