Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Σία Κοσκινά και Χρυσώ Σταματοπούλου σε ένα Disco Party στο Half Note!

Σία Κοσκινά και Χρυσώ Σταματοπούλου σε ένα Disco Party στο Half Note!

Πάμε για χορό μέχρι τελικής πτώσεως… στο Half Note; Όχι, δεν «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», ούτε το πιο αγαπημένο Jazz σημείο της πόλης έχασε τον ατμοσφαιρικό του χαρακτήρα!

Απλά, στις 23 Μαΐου, Σάββατο στις 10μμ, όσοι αγαπούν κι εμπιστεύονται την ψυχαγωγία τους στο Half Note, θα βρίσκονται εκεί για να αποχαιρετίσουν τη χειμερινή σεζόν, μ΄ένα ξέφρενο Disco Party!

Το πιο αγαπημένο στέκι της Jazz, για μία μόνο βραδιά, μετατρέπεται σε χορευτική πίστα και σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά, τρέλας και  ανεμελιάς με την ιδιαίτερη αισθητική μιας πραγματικής Discotheque.

Τις αγαπημένες μουσικές  επιτυχίες των χρυσών δεκαετιών ‘70, ‘80 και ’90  που χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσεως στις πίστες χορού των κατάμεστων τότε Discotheque, καθώς και μεγάλα Μovie Ηits που άφησαν εποχή, αναλαμβάνουν να ερμηνεύσουν οι έμπειρες και «πολυμορφικές» performers, Σία Κοσκινά και Χρυσώ Σταματοπούλου, ως άλλες Disco Divas! Donna Summer, Diana Ross, Jackson 5,Chaka Chan, Bonney M, Chic, Gloria Gaynor, The Commodores, Bee Gees, Kim Wilde, Madonna είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που θα ακουστούν σ’ ένα δυνατό πρόγραμμα που επιμελείται και προτείνει ο Multy-Instrumentalist & Producer, Κώστας Αναδιώτης, με την βοήθεια της… θείας Τεχνολογίας!


Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
20 Anos Brasil: Miranda Verouli & Friends live στο Half Note
23.03.2016 11:53
Στις 30 Μαρτίου 2016, η Μιράντα Βερούλη θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!
Pasión del Tango στο Half Note
14.01.2016 12:59
Πάθος για έρωτα και ζωή με διαχρονικές μελωδίες Τango, χορό και άρωμα Αργεντινής στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μόλις Χθες: Η Αλέκα Κανελλίδου ζωντανά στο Half Note
14.12.2015 14:14
Για έξι βραδιές, από την Παρασκευή 18 έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε την Αλέκα Κανελλίδου στην ιστορική σκηνή του Half Note, έναν ατμοσφαιρικό χώρο που της ταιριάζει απόλυτα.