Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής στο διαδίκτυο;

Ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής στο διαδίκτυο;

Όσο οι αγορές μέσω διαδικτύου γίνονται προσβάσιμες σε όλους, τόσο επίκαιρο παραμένει το ερώτημα για τον τρόπο πληρωμής στο διαδίκτυο. Ο φόβος συναλλαγών δίνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σε e-shops είναι πάντα μια καλή δικαιολογία για αυτούς που διστάζουν ακόμη να προχωρήσουν σε συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Κι όσο κι αν έχουν θεσπιστεί κανόνες για τις διαδικτυακές αγοραστές, πολλοί συνεχίζουν να είναι επιφυλακτικοί. Με την εμφάνιση καινούριων αναγκών έχουν κάνει την εμφάνισή τους και νέες υπηρεσίες προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Ήρθαν οι προπληρωμένες κάρτες ώστε να διώξουν κάθε αμφιβολία που είχαμε. Είναι ένας ασφαλής τρόπος πληρωμής που προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα στους κατόχους τους. Από τα βασικότερα πλεονεκτήματα που παρέχουν οι κάρτες τέτοιου είδους είναι μια αίσθηση ασφάλειας που φέρνουν στις καθημερινές συναλλαγές. Μετά από μια αίτηση έκδοσης online, η κάρτα είναι διαθέσιμη μόλις σε λίγα λεπτά για αγορές χωρίς πιστώσεις παρά μόνο με τα ποσά που έχουμε φορτίσει στην κάρτα. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο, πολύ απλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Γι’ αυτό τον λόγο ονομάζεται και ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σημεία που δέχονται Visa και MasterCard. Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ακύρωσης της κάρτας σε περίπτωση κλοπής, πράγμα που καθιστά την υπηρεσία της προπληρωμένης κάρτας ως την ασφαλέστερη για αγορές στο Διαδίκτυο. Φορτίζεται εύκολα ακόμη και με μια επίσκεψη μας στο περίπτερο της γειτονιάς.

 

Η ανανέωση του υπολοίπου είναι πολύ απλή συνήθως. Από μεταφορά μέσω τραπεζικού λογαριασμού, μεταφορά από διαδικτυακές τράπεζες αλλά ακόμη κι από καταστήματα λιανικής απευθείας. Με τις υπηρεσίες προπληρωμένες κάρτας , η διαδικασία ανανέωσης είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη την χώρα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο πόσο που θέλει να ‘’φορτώσει’’ στην κάρτα του.

 

Σχετικές ειδήσεις
Henkel Hellas στηρίζει για 3η χρονιά τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος»
14.10.2016 12:30
O Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas για 3η συνεχόμενη χρονιά παραμένει ενεργά στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στηρίζοντας το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο» που αφορά στη λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας» σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.
Πώς η δύναμη είναι το απόλυτο νόμισμα
07.04.2016 10:50
Μία ολοκαίνουργη δραματική σειρά έρχεται να μας καθηλώσει και η αδρεναλίνη για ακόμη μία φορά θα χτυπήσει κόκκινο. Ο λόγος για το Billions, με την εκπληκτική σκηνοθεσία, τους μοναδικούς χαρακτήρες και το ευφάνταστο σενάριο, που κάνει πρεμιέρα στα μέσα Απριλίου, στο OTE Cinema 4HD. Η «δίψα» για ίντριγκες, ραδιουργίες και παιχνίδια κάτω από το τραπέζι με το Billions ικανοποιείται και το χρήμα είναι η δύναμη που πρέπει να ακολουθήσετε…
Η Amita βοηθά τη μητέρα να είναι
22.03.2016 12:06
Η Amita, o αγαπημένος χυμός των Ελλήνων εδώ και 33 χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας και αναγνωρίζει την προσπάθειά της να συνδυάσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της και παράλληλα να είναι παρούσα στις πιο σημαντικές στιγμές των παιδιών της, μέσα από τη νέα διαμορφωμένη πλατφόρμα www.apoagapi.gr.
#poiaAmstel?: Στον «αέρα» η νέα ανατρεπτική καμπάνια της Amstel!
02.02.2016 10:50
#poiaAmstel? Τολμάει να ρωτήσει η Amstel στη νέα της καμπάνια, δίνοντας το βήμα σε δυο νέους που αγαπούν τη μπίρα και φιλοδοξούν να φτιάξουν τη δική τους.
Under My Skin: Η Skin είναι το πρόσωπο της Sisley για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016
21.01.2016 12:17
Μετά την επιτυχία της σαν κριτής στο ιταλικό X-Factor, η Βρετανίδα ροκ σταρ Skin είναι το πρόσωπο της Sisley για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016.