Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μπρίζον Βreak !

Μπρίζον Βreak !
Η κωμωδία του Γιώργου Μακρή και  του Θανάση Αλφόνσο έρχεται για να κάνει κατάληψη στο Θέατρο  Μαίρη Αρώνη στις  27 Νοεμβρίου. Οι πιο αδίστακτοι κακοποιοί  έρχονται  να ρίξουν στον πλανήτη γη άφθονο και αληθινό γέλιο !


Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου
Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια φυλακή το Alcatraz , το δικό μας Alcatraz, σε κάποιο δικό μας Νησί , η φαντασία σε όλο της το μεγαλείο .Η πιο τρελή φυλακή στον πλανήτη ,φιλοξενεί τους πιο παράξενους κρατούμενους όλων των εποχών.

Αλλεπάλληλες προσπάθειες απόδρασης , καθημερινά γεγονότα , τρελές καταστάσεις και μια διευθύντρια φυλακών η οποία πάνω από κάθε δυσκολία βάζει τον έρωτα σε όλες του τις μορφές , πέντε διαφορετικοί χαρακτήρες από κάθε γωνιά της Ελλάδος, θα τρελάνουν όλο τον κόσμο.Τηλέμαχος Χαλβατζίογλου Για (από Θεσσαλονίκη), Σιφης Φουντάκης(από Κρήτη),
Κίκκος Μάππουρος (από Κύπρο), Παλαιοπαπακώστας, Φανούρης Κατσαπλιάς, Πουλχερία Αγαμιτίδου.

Μόνο από τα ονόματα καταλαβαίνει κανείς το τι πρόκειται να συμβεί..


Παίζουν οι : Ελένη Φυλήνη,Γιώργος Μακρής ,Πέτρος Ξεκούκης,Γιώργος Λαμπάτος, Θανάσης Αλφόνσο, Πέτρος Πέτρου και   Χρήστος Φωτίδης

Σκηνοθεσία :Κώστας Κιμούλης .

Σχετικές ειδήσεις
Πετάει-πετάει, στο θέατρο Χυτήριο
21.11.2016 12:28
Από τις 24 Νοεμβρίου η «πτήση του γέλιου» θα προσγειώνεται στο Θέατρο Χυτήριο και οι θεατές θα αποβιβάζονται για να παρακολουθήσουν την πιο φρέσκια κωμωδία «ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ» σε μετάφραση Βάσιας Παναγοπούλου, διασκευή Στέλιου Παπαδόπουλου & Γιώργου Βάλαρη και σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.
Το όνομά μου είναι Τζαίημς Ντην, του Γιώργου Χρονά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
26.10.2016 15:51
Το έργο του Γιώργου Χρονά, Το όνομά μου είναι Τζαίημς Ντην, φιλοξενεί το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 27 Δεκεμβρίου 2016.
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio στο Θέατρο Olvio
04.08.2016 14:35
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio πρόκειται να παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά, από τα μέσα Νοεμβρίου, στο Θέατρο Olvio, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.
Τα ραδίκια ανάποδα, του Γιώργου Γαλίτη στο Θέατρο Βράχων
10.06.2016 15:51
Το Θέατρο Βράχων φιλοξενεί την κωμωδία του Γιώργου Γαλίτη, Τα ραδίκια ανάποδα, για μία παράσταση την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
BAM – BAM! των Ray Cooney & John Chapman για 3η σεζόν στο Χυτήριο
19.05.2016 12:59
Η ξεκαρδιστική κωμωδία BAM BAM, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τις δύο προηγούμενες σεζόν, θα συνεχίσει να παίζεται για ΤΡΙΤΗ σεζόν στον υπέροχο καλοκαιρινό κήπο του θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ από την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.