Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Μπρίζον Βreak !

Μπρίζον Βreak !
Η κωμωδία του Γιώργου Μακρή και  του Θανάση Αλφόνσο έρχεται για να κάνει κατάληψη στο Θέατρο  Μαίρη Αρώνη στις  27 Νοεμβρίου. Οι πιο αδίστακτοι κακοποιοί  έρχονται  να ρίξουν στον πλανήτη γη άφθονο και αληθινό γέλιο !


Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου
Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια φυλακή το Alcatraz , το δικό μας Alcatraz, σε κάποιο δικό μας Νησί , η φαντασία σε όλο της το μεγαλείο .Η πιο τρελή φυλακή στον πλανήτη ,φιλοξενεί τους πιο παράξενους κρατούμενους όλων των εποχών.

Αλλεπάλληλες προσπάθειες απόδρασης , καθημερινά γεγονότα , τρελές καταστάσεις και μια διευθύντρια φυλακών η οποία πάνω από κάθε δυσκολία βάζει τον έρωτα σε όλες του τις μορφές , πέντε διαφορετικοί χαρακτήρες από κάθε γωνιά της Ελλάδος, θα τρελάνουν όλο τον κόσμο.Τηλέμαχος Χαλβατζίογλου Για (από Θεσσαλονίκη), Σιφης Φουντάκης(από Κρήτη),
Κίκκος Μάππουρος (από Κύπρο), Παλαιοπαπακώστας, Φανούρης Κατσαπλιάς, Πουλχερία Αγαμιτίδου.

Μόνο από τα ονόματα καταλαβαίνει κανείς το τι πρόκειται να συμβεί..


Παίζουν οι : Ελένη Φυλήνη,Γιώργος Μακρής ,Πέτρος Ξεκούκης,Γιώργος Λαμπάτος, Θανάσης Αλφόνσο, Πέτρος Πέτρου και   Χρήστος Φωτίδης

Σκηνοθεσία :Κώστας Κιμούλης .

Σχετικές ειδήσεις
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio στο Θέατρο Olvio
04.08.2016 14:35
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio πρόκειται να παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά, από τα μέσα Νοεμβρίου, στο Θέατρο Olvio, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.
Τα ραδίκια ανάποδα, του Γιώργου Γαλίτη στο Θέατρο Βράχων
10.06.2016 15:51
Το Θέατρο Βράχων φιλοξενεί την κωμωδία του Γιώργου Γαλίτη, Τα ραδίκια ανάποδα, για μία παράσταση την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
Κωμωδία μιας άλλης εποχής του Αλεξέι Αρμπούζωφ στον πολυχώρο Διέλευσις
08.12.2015 14:50
Από τις 13 Δεκεμβρίου 2015 έρχεται στο Πολυχώρο πολιτισμού – Διέλευσις η παράσταση “Κωμωδία μιας άλλης εποχής” του Αλεξέι Αρμπούζωφ.
Το Κάστρο της Ωριάς, του Γιώργου Θεοτοκά, στο Θέατρο Έξω από τα Τείχη
18.11.2015 16:31
Το Θέατρο Έξω από τα Τείχη σε συνεργασία με το Θέατρο Άρατος παρουσιάζουν την διαχρονική κωμωδία του Γιώργου Θεοτοκά «Το Κάστρο της Ωριάς».
Η κωμωδία του αυτόχειρα, του Νικολάι Έρντμαν στο Βασιλικό Θέατρο
30.10.2015 13:54
Το Κρατικό Θεάτρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει στο Βασιλικό Θέατρο από τις 6 Νοεμβρίου το έργο του Νικολάι Έρντμαν, Η κωμωδία του αυτόχειρα.