Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Cine Τρίτη στο ΙΕΚ Δομή

Cine Τρίτη στο ΙΕΚ Δομή
Ο τομέας Cinema & TV του ΙΕΚ Δομή, προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του κινηματογράφου, να απολαύσουν προβολές ταινιών και να έρθουν σε επαφή με τους δημιουργούς και τους συντελεστές των ταινιών, εντελώς δωρεάν.

Η προβολή των ταινιών, γίνεται με τις υποδομές επαγγελματικών προδιαγραφών που διαθέτει η σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του ΙΕΚ Δομή.

Μετά την παρουσίαση των ταινιών θα ακολουθεί παρουσίαση και συζήτηση με τους συντελεστές, στις οποίες θα σχολιάζονται, εικαστικά , τεχνικά και κοινωνικά θέματα, που σχετίζονται με την ταινία, το σκηνοθέτη, τους συντελεστές, κ.α.

Αυτή την Τρίτη θα προβληθεί η ταινία Athens Blogs σε σκηνοθεσία:  Λένας Βουδούρη , Δέσποινας Καρβέλα, Γιώργου Καρυπίδη, Αλέξανδρου Παπαηλιού  & Θανάση Σκρουμπέλου.

Σχετικές ειδήσεις
Η φωτογραφία του Νίκου Παπατάκη στο Cine-club του Γαλλικού Ινστιτούτου
01.12.2016 14:31
Ο κύκλος CINÉ-CLUB συντονίζεται τον Δεκέμβριο με την έκθεση φωτογραφίας "Αθήνα Θέα. Γιάννα Ανδρεάδη" στο Μουσείο Μπενάκη - Πειραιώς και προβάλλει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, στις 20.00, την ταινία "Η φωτογραφία" του Νίκου Παπατάκη.
Επιθεωρητής Lavardin, του Claude Chabrol στο Cine-Club του Γαλλικού Ινστιτούτου
03.11.2016 17:24
Ο κύκλος CINÉ-CLUB στο ραντεβού του τον Νοέμβριο συντονίζεται με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και προβάλλει την ταινία «Επιθεωρητής Lavardin» του Claude Chabrol, του πρώτου Γάλλου σκηνοθέτη που το φεστιβάλ αυτό τίμησε το 1997.
Το μυθιστόρημα ενός χαρτοκλέφτη, του Sacha Guitry στο Cine-club του Γαλλικού Ινστιτούτου
11.10.2016 10:53
Το ciné-club μας επιστρέφει το φθινόπωρο με τρεις ταινίες, σχετικές με την πολιτιστική επικαιρότητα.
Καλοκαιρινές προβολές στο «Σινέ Θερμαΐς» με ελεύθερη είσοδο
04.08.2016 17:02
Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Σινέ Θερμαϊς» σας προσκαλεί και φέτος να απολαύσετε μοναδικές κινηματογραφικές προβολές ταινιών, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, με ελεύθερη είσοδο, από 7 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου.
Κινηματογραφικές Προβολές στο …«δρόμο» για τα Βραβεία
17.02.2016 15:36
Για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο της ανάδειξης των Κινηματογραφικών Βραβείων 2016, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου διοργανώνει προβολές των μεγάλου μήκους ταινιών που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στην διαδικασία της βράβευσης.