Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Cine Τρίτη στο ΙΕΚ Δομή

Cine Τρίτη στο ΙΕΚ Δομή
Ο τομέας Cinema & TV του ΙΕΚ Δομή, προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του κινηματογράφου, να απολαύσουν προβολές ταινιών και να έρθουν σε επαφή με τους δημιουργούς και τους συντελεστές των ταινιών, εντελώς δωρεάν.

Η προβολή των ταινιών, γίνεται με τις υποδομές επαγγελματικών προδιαγραφών που διαθέτει η σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του ΙΕΚ Δομή.

Μετά την παρουσίαση των ταινιών θα ακολουθεί παρουσίαση και συζήτηση με τους συντελεστές, στις οποίες θα σχολιάζονται, εικαστικά , τεχνικά και κοινωνικά θέματα, που σχετίζονται με την ταινία, το σκηνοθέτη, τους συντελεστές, κ.α.

Αυτή την Τρίτη θα προβληθεί η ταινία Athens Blogs σε σκηνοθεσία:  Λένας Βουδούρη , Δέσποινας Καρβέλα, Γιώργου Καρυπίδη, Αλέξανδρου Παπαηλιού  & Θανάση Σκρουμπέλου.

Σχετικές ειδήσεις
29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
18.10.2016 12:34
To 29o Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (17-27 Νοεμβρίου 2016) επιφυλλάσσει δύο εκπλήξεις στους φίλους του καλού ελληνικού και ευρωπαϊκού κινηματογράφου: ένα αφιέρωμα με όλες τις μεγάλου μήκους ταινίες του Νίκου Παναγιωτόπουλου, ως φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο πολυσχιδή έλληνα δημιουργό, αλλά και μια επιλογή ταινιών του πολιτικοποιημένου ιταλού σκηνοθέτη Μάρκο Μπελόκιο. Θα προβάλλει μάλιστα σε αβαν πρεμιέρ και τη νέα ταινία του Μπελόκιο «Sweet Dreams» από το πρόσφατο Φεστιβαλ των Καννών.
Το μυθιστόρημα ενός χαρτοκλέφτη, του Sacha Guitry στο Cine-club του Γαλλικού Ινστιτούτου
11.10.2016 10:53
Το ciné-club μας επιστρέφει το φθινόπωρο με τρεις ταινίες, σχετικές με την πολιτιστική επικαιρότητα.
Καλοκαιρινές προβολές στο «Σινέ Θερμαΐς» με ελεύθερη είσοδο
04.08.2016 17:02
Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Σινέ Θερμαϊς» σας προσκαλεί και φέτος να απολαύσετε μοναδικές κινηματογραφικές προβολές ταινιών, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, με ελεύθερη είσοδο, από 7 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου.
Κινηματογραφικές Προβολές στο …«δρόμο» για τα Βραβεία
17.02.2016 15:36
Για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο της ανάδειξης των Κινηματογραφικών Βραβείων 2016, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου διοργανώνει προβολές των μεγάλου μήκους ταινιών που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στην διαδικασία της βράβευσης.
Προβολές Νορβηγικών ταινιών μικρού μήκους στο Beton7
11.11.2015 16:33
Το Beton7 σε συνεργασία με τη Πρεσβεία της Νορβηγίας της Αθήνας, το Νορβηγικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Νορβηγικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (Norwegian Film Institute), διοργανώνουν τρεις βραδιές προβολών ταινιών μικρού μήκους.