Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι BandAnna live στο Χυτήριο

Οι BandAnna live στο Χυτήριο

«Έτσι απλά» ονομάζεται το νέο live του σχήματος Band-Anna το οποίο καλεί το κοινό να ακούσει όμορφες μελωδίες μέσα από  τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που όλοι αγαπήσαμε, την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 στο Χυτήριο.

 

Στο live αυτό, συμπεριλαμβάνονται και κομμάτια του παγκόσμιου ρεπερτορίου, με διάθεση απλή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Ελάτε «Έτσι απλά» να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα βράδυ Τρίτης.

 

Συντελεστές:

Άννα Μπιλιλή: φωνή

Γιάννης Κουμπούνης: φωνή

Θάνος Θεοδωρόπουλος: μπουζούκι-ούτι

Λάζαρος Ακριβόπουλος: κρουστά

Άρης Μαραζόπουλος: πιάνο-καλλιτεχνική επιμέλεια.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον Ιανό
07.02.2017 11:17
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ένας καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση με την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του ως ερμηνευτής, μουσικός, πιανίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης, ένα χρόνο μετά την παρθενική του εμφάνιση στον ΙΑΝΟ, παρουσιάζει αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο· ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με τα ομορφότερα κλασικά τραγούδια διαμάντια του διεθνούς και του ελληνικού ρεπερτορίου.
Η Jennie Nega live στο Faust
09.01.2017 14:30
Η Jennie Nega, τραγουδίστρια και συνθέτρια του σχήματος Noetic Nega, παρουσιάζει τη νέα της προσωπική δουλειά "Girl in Love" καθώς και αγαπημένα της τραγούδια, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στο FAUST.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου live στο Χυτήριο
23.02.2016 09:58
Ο Γιώργης Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Χυτήριο σε συνεργασία με το Friends Live Stage, για να παρουσιάσει το νέο του μουσικό project με τίτλο "Καντάδα" που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.