Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Στη μαμά μου, με αγάπη: παράσταση από το Tabula Rasa

Στη μαμά μου, με αγάπη: παράσταση από το Tabula Rasa

Το τμήμα υποκριτικής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, έρχεται στις 10 Μαΐου, στο Art Express, με τρεις παραστάσεις, στις 14:00 το μεσημέρι, στις 17:00 το απόγευμα και στις 20:00 το βράδυ της ίδιας μέρας, να δραματοποιήσει τα κείμενα των σπουδαστών της Λογοτεχνικής γραφής του εργαστηρίου, με θέμα «Αγαπημένη μου Μαμά».

Μια διαφορετική άποψη, με τη φωνή των παιδιών. Μια οπτική που θα προβληματίσει. Θα κάνει τις μαμάδες να αναρωτηθούν πόσο τέλειες είναι, αν γεννήθηκαν για να υπηρετήσουν τον ρόλο της μητέρας, αν έχουν κάνει λάθη με τα παιδιά τους, αν…. Σε αυτά τα ερωτήματα και σε άλλα πολλά έρχονται τα ίδια τα παιδιά να απαντήσουν πότε με δραματικό, πότε με κωμικό τρόπο, να εκφράσουν τα παράπονά τους μα πάνω από όλα αγάπη τους.

Μία παράσταση… όχι μόνο για μαμάδες!

Kείμενα (με σειρά εμφάνισης)
Παναγιώτης Ζιάκας, Κατερίνα Ξενάκη, Μαίρη Χαρπαντίδου, Γιώργος Γκουτζαμάνης, Ραφαήλ Μπεζώνης, Χρύσα Γεωργοπούλου, Στέφανος Νικηταράς, Αναστασία Παπά, Κωνσταντίνα Δήμου , Ελένη Λαζάρου, Γεωργία Τσουκαλοχωρίτη, Έλενα Μπολονάση, Νατάσσα Κοκκαλιάρη, Μάριος Παγώνης, Αναστασία Καββαδία, Αναστάσιος Καλατζής, Μαρία Νιάρου, Αγγελική Τσαμαλή, Χαρούλα Κουβατσέα.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης)
Πελαγία Μπεκιάρη, Άγγελος Μπαμπάλας, Αντωνία Κατση, Ειρήνη Κουτουρούσιου, Δημήτρης Γρίντζος, Γεώργιος Πακίτσας, Μαγδαληνή Κυπριώτη, Στάθης Γεωργόπουλος, Ελβίνα Ευφραιμίδου, Ελένη Σκουφάρη, Παναγιώτα Κολοβού, Ιωάννα Ανδρονή, Δημήτρης Παραδείσης, Γεώργιος Λουρωτός, Δέσποινα Αμαράντου, Βασιλική Κοντοσώρου, Βέρα Δημητροπούλου.

Σκηνοθεσία (με σειρά εμφάνισης)
Μαρία Κούτσου, Ευγενία Σάλτα, Μαρίζα Νικολαίδου, Μαρία Μπακαλούλη, Μαρίνα Μπασδέκη, Άρης Λεχουρίτης, Χριστίνα Ήλια, Άντζελα Ντογκάνι, Ελευθερία Μαρτινού.

Επιμέλεια σκηνοθεσίας παράστασης: Ζένια Χρυσανίδου, Φωτεινή Τσακίρη

Οργάνωση παραγωγής: Παναγιώτης Καποδίστριας, Αντιγόνη Πόμμερ

Παραγωγή: Εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa
http://www.tabula.gr

Σχετικές ειδήσεις
Γιατί μαμά;, της Τζωρτζίνας Τζήλιου στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα
05.01.2017 11:29
Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση στο Studio Μαυρομιχάλη από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2016, η παράσταση «Γιατί Μαμά» θα συνεχιστεί στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα τον χειμώνα και την άνοιξη του 2017.
Γιατί Μαμά;, της Τζωρτζίνας Τζήλιου στο Studio Μαυρομιχάλη
28.09.2016 10:10
Το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο της Τζωρτζίνας Τζήλιου, Γιατί Μαμά;
Με αγάπη Γκόλφω: μια τελευταία παράσταση από τη Νεανική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα
30.08.2016 12:57
Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας της παρωδίας μετά μουσικής «Με αγάπη... Γκόλφω» που παρουσίασε η Νεανική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα στα τέλη Ιουλίου, η Γκόλφω μας ετοιμάζεται για την τελευταία της παράσταση για αυτό το καλοκαίρι.
Δέκα λεπτά διάσημοι: παράσταση σπουδαστών του Studio NAMA στο Θέατρο Επί Κολωνώ
14.06.2016 15:49
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ OFF OFF ATHENS, oι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος «Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress» με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου, θα παρουσιάσουν στις 17 και 18 Ιουνίου και στις 24 και 25 Ιουνίου και για 6 παραστάσεις την παράσταση με τίτλο «Δέκα λεπτά διάσημοι» στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ.
14 παραστάσεις από τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου της Α. Χιώτη στο Bios
18.04.2016 13:18
Την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 19:00, σας προσκαλούμε στις τελικές παρουσιάσεις παραστάσεων των συμμετεχόντων του εργαστηρίου σκηνοθεσίας της Αργυρώς Χιώτη, στο πλαίσιο του 1ου Γυμνάσιου Σκηνοθεσίας Θεάτρου (Νοέμβριος 2015 – Απρίλιος 2016).