Από 5 Δεκεμβρίου ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα θα στεγαστεί στην σκηνή του Πολις Theater με  Γλυκερία ,Ελένη Τσαλιγοπουλου και Τρίφωνο. Μία δυναμική συνεργασία με πολλές εκπλήξεις και φυσικά άφθονο ελληνικό γλέντι…!

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει η Λίνα Νικολακοπούλου : Η ζεστή ατμόσφαιρα των λαϊκών τραγουδιών μας ,το πάρε- δώσε  του πάλκου και του κόσμου .Οι ερμηνείες των φωνών, η δεξιοτεχνία των μουσικών ,το έλα παιδί μου, το όπα” και το γεια σου που μας γιατρεύουν την καρδιά .Τα παλαμάκια κι ο χορός .Αυτά όλα είναι το σπίτι μας ,είναι οι αναμνήσεις κι’ οι αγάπες μας ,το κέφι ,οι χαρές κι’ οι λύπες .
 
Το ναι στο γλέντι και στην ομορφιά της ρίζας μας που ψάχνει ακούραστα στα στρωτά και στα δύσκολα να βρει νερό ,να μείνει δροσερή . Κάθε φορά που παίζονται ζωντανά κι ακούγονται αυτά τα αθάνατα σήματα γινόμαστε όλοι μια παρέα, μια κοινωνία γνώριμων και αγαπητών προσώπων . Κι εκείνοι που τα σκάρωσαν σε νότες και στιχάκια είναι κι αυτοί παρόντες .Χαμογελαστοί κι ευτυχισμένοι που γράψανε με τέχνη και μαστοριά τόσες αλήθειες κι όνειρα ανίκητα απ’ το χρόνο .Για ν’ αντικρίζει μέσα τους κάθε γενιά το πρόσωπό της.

Καλό χειμώνα και καλά να περάσουμε μες του Πόλις το Χαμάμ ξαναμμένοι από το γλέντι και τα μεράκια μας.