Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Μες στου Πόλις το Χαμάμ!

Μες στου Πόλις το Χαμάμ!
Από 5 Δεκεμβρίου ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα θα στεγαστεί στην σκηνή του Πολις Theater με  Γλυκερία ,Ελένη Τσαλιγοπουλου και Τρίφωνο. Μία δυναμική συνεργασία με πολλές εκπλήξεις και φυσικά άφθονο ελληνικό γλέντι...!

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει η Λίνα ΝικολακοπούλουΗ ζεστή ατμόσφαιρα των λαϊκών τραγουδιών μας ,το πάρε- δώσε  του πάλκου και του κόσμου .Οι ερμηνείες των φωνών, η δεξιοτεχνία των μουσικών ,το έλα παιδί μου, το όπα” και το γεια σου που μας γιατρεύουν την καρδιά .Τα παλαμάκια κι ο χορός .Αυτά όλα είναι το σπίτι μας ,είναι οι αναμνήσεις κι’ οι αγάπες μας ,το κέφι ,οι χαρές κι’ οι λύπες .
 
Το ναι στο γλέντι και στην ομορφιά της ρίζας μας που ψάχνει ακούραστα στα στρωτά και στα δύσκολα να βρει νερό ,να μείνει δροσερή . Κάθε φορά που παίζονται ζωντανά κι ακούγονται αυτά τα αθάνατα σήματα γινόμαστε όλοι μια παρέα, μια κοινωνία γνώριμων και αγαπητών προσώπων . Κι εκείνοι που τα σκάρωσαν σε νότες και στιχάκια είναι κι αυτοί παρόντες .Χαμογελαστοί κι ευτυχισμένοι που γράψανε με τέχνη και μαστοριά τόσες αλήθειες κι όνειρα ανίκητα απ’ το χρόνο .Για ν’ αντικρίζει μέσα τους κάθε γενιά το πρόσωπό της.

Καλό χειμώνα και καλά να περάσουμε μες του Πόλις το Χαμάμ ξαναμμένοι από το γλέντι και τα μεράκια μας.

Σχετικές ειδήσεις
Σμυρνέικο μινόρε με τη Γλυκερία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
02.01.2017 16:56
H αυθεντική ερμηνεύτρια Γλυκερία, παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας, πλαισιωμένη από 15 μελή ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων.
Η Γλυκερία τραγουδά για την ΑΚΤ-ΕΙΝ στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
21.07.2016 14:00
H αυθεντική ερμηνεύτρια Γλυκερία, παρουσιάζει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας.
Η Γλυκερία σε καλοκαιρινή περιοδεία
08.07.2016 14:13
Αυτό το καλοκαίρι, η Γλυκερία "Ζωγραφίζει όνειρα" σε όλη την Ελλάδα και μάς καλεί μαζί της σε ένα μουσικό ταξίδι, για βραδιές ξεχωριστής διασκέδασης.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία
30.05.2016 14:34
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. O θρίαμβος λοιπόν συνεχίζεται αυτό το καλοκαίρι, σε ανοιχτούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.