Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Ifigenia Atkinson live στο Faust

Η Ifigenia Atkinson live στο Faust

H Ιφιγένεια Ατκινσον, μια από τις πιο φρέσκες και με θετική ενέργεια, στην ζωή και στην σκηνή , σύγχρονες παρουσίες, με χαρακτηριστική φωνή και ερμηνευτική δύναμη, παρουσιάζει μια up beat παράσταση σε stages & bars της Αθήνας και εκτός έδρας.

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 θα βρεθεί για ένα live στο Faust.

Μαζί με τους 3 μουσικούς της (κιθάρα | μπάσο | drums) γκρουβάρουν άλλοτε ηλεκτρικά, άλλοτε ρυθμικά και ατμοσφαιρικά, επιλέγοντας γνωστές επιτυχίες από το ξένο ρεπερτόριο ενώ δεν διστάζουν να διασκευάσουν με pop soul διάθεση ελληνικά τραγούδια από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, χρωματίζοντας απρόσμενα τη βραδιά με tempo, κέφι και συναίσθημα.

Την Ιφιγένεια την γνωρίσαμε δίπλα Χρήστο Δάντη στην Αρχιτεκτονική και αργότερα στο The Voice 2014 όπου ήταν μία από τις finalist, και ομολογουμένως, ξεχωριστές παρουσίες του παιχνιδιού.

Έχει συμμετάσχει σε περιοδείες του Γιώργου Σαμπάνη, front woman των Film και ως συνδημιουργός και ερμηνεύτρια του Mad Walk Theme song με τον dj Mark.F.Angelo. Γράφει δικά της τραγούδια και ερμηνεύει με έναν ξεχωριστό τρόπο ένα ευρύ ρεπερτόριο ξένων και Ελλήνων συνθετών, δίνει παραστάσεις για fans και φίλους σε όλη την Ελλάδα, ζει μέσα στην μουσική και επιμένει να είναι δημιουργική, πάντα με χαμόγελο και αγάπη.

Σχετικές ειδήσεις
Οι ΕΚΜΕΚ live στη σκηνή του Faust
31.01.2017 10:21
Oι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν στο Faust ζωντανά σε μια φωτεινή μυσταγωγία, όπου τα δικά τους τραγούδια μπερδεύονται αρμονικά με απρόσμενες διασκευές σε  ένα πρόγραμμα που συγκινεί αλλά και ξεσηκώνει.
Η Jennie Nega live στο Faust
09.01.2017 14:30
Η Jennie Nega, τραγουδίστρια και συνθέτρια του σχήματος Noetic Nega, παρουσιάζει τη νέα της προσωπική δουλειά "Girl in Love" καθώς και αγαπημένα της τραγούδια, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στο FAUST.
Οι Polis μας προσκαλούν σε ένα Pop-Rock Party στο Faust
04.11.2016 13:41
Οι Polis και φέτος στο Faust μετά από τις άκρως επιτυχημένες περσινές εμφανίσεις τους, επιστρέφουν για να δείξουν άλλη μια φορά τι σημαίνει party μέσα από τη μουσική τους και την ενέργειά τους σε μια μοναδική εμφάνιση με ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει σωματική υπερκόπωση!
Ακύρωση - Yiorgos Psihoyios accordion trio live στο Faust
09.05.2016 10:54
Μια μοναδική παράσταση θα δώσει ο Γιώργος Ψυχογιός με το gipsy - latin trio του, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο αγαπημένο Faust. - Η συναυλία ακυρώνεται
Brasil + ...: Η Κατερίνα Πολέμη live στο Faust
18.04.2016 14:54
Μετά από τρεις μήνες στη Βραζιλία, η Κατερίνα Πολέμη επιστρέφει στην άλλη της πατρίδα την Ελλάδα και φέρνει στη σκηνή του Faust στις 24 Απριλίου 2016 μια εκρηκτική συναυλία με καινούριο βραζιλιάνικο ρεπερτόριο.