Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Η Ifigenia Atkinson live στο Faust

Η Ifigenia Atkinson live στο Faust

H Ιφιγένεια Ατκινσον, μια από τις πιο φρέσκες και με θετική ενέργεια, στην ζωή και στην σκηνή , σύγχρονες παρουσίες, με χαρακτηριστική φωνή και ερμηνευτική δύναμη, παρουσιάζει μια up beat παράσταση σε stages & bars της Αθήνας και εκτός έδρας.

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 θα βρεθεί για ένα live στο Faust.

Μαζί με τους 3 μουσικούς της (κιθάρα | μπάσο | drums) γκρουβάρουν άλλοτε ηλεκτρικά, άλλοτε ρυθμικά και ατμοσφαιρικά, επιλέγοντας γνωστές επιτυχίες από το ξένο ρεπερτόριο ενώ δεν διστάζουν να διασκευάσουν με pop soul διάθεση ελληνικά τραγούδια από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, χρωματίζοντας απρόσμενα τη βραδιά με tempo, κέφι και συναίσθημα.

Την Ιφιγένεια την γνωρίσαμε δίπλα Χρήστο Δάντη στην Αρχιτεκτονική και αργότερα στο The Voice 2014 όπου ήταν μία από τις finalist, και ομολογουμένως, ξεχωριστές παρουσίες του παιχνιδιού.

Έχει συμμετάσχει σε περιοδείες του Γιώργου Σαμπάνη, front woman των Film και ως συνδημιουργός και ερμηνεύτρια του Mad Walk Theme song με τον dj Mark.F.Angelo. Γράφει δικά της τραγούδια και ερμηνεύει με έναν ξεχωριστό τρόπο ένα ευρύ ρεπερτόριο ξένων και Ελλήνων συνθετών, δίνει παραστάσεις για fans και φίλους σε όλη την Ελλάδα, ζει μέσα στην μουσική και επιμένει να είναι δημιουργική, πάντα με χαμόγελο και αγάπη.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πάνος Μπίρμπας live στο Faust
21.01.2016 13:17
Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρου του Faust για μια μοναδική παρουσίαση του νέου αλλά και παλαιότερου υλικού του, πλαισιωμένος από την ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια μπάντα του.
Οι Closer live στο Faust
08.01.2016 11:39
Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου οι Closer επιστρέφουν συναυλιακά στην σκηνή του Faust για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, μουσική αλλά και ένα πέπλο μυστηρίου, σηματοδοτώντας την αναγέννηση για το σχήμα.
Η Εύη Σιαμαντά live στο Faust
11.12.2015 14:40
Η Εύη Σιαμαντά, γνωστή για την γεμάτη ψυχή φωνή της, ξαναεμφανίζεται την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 στο Faust με ρεπερτόριο soul, funk, R&Β, swing, latin, pop, τραγουδισμένα και παρουσιασμένα με τον μοναδικό θεατρικό και επικοινωνιακό της τρόπο!
H Sazman Orkestar live στο Faust
07.12.2015 17:12
H Sazman Orkestar, ένα ανοιχτό μουσικό σύνολο που εξερευνά μουσικούς δρόμους έχοντας σαν αφετηρία του την Πάτρα, έρχεται live στο Faust την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.
All we need is live: Ο Πάνος Μπίρμπας στο Faust
25.11.2015 15:48
Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρου του Faust για μια μοναδική παρουσίαση του νέου αλλά και παλαιότερου υλικού του, πλαισιωμένος από την ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια μπάντα του.