H Ιφιγένεια Ατκινσον, μια από τις πιο φρέσκες και με θετική ενέργεια, στην ζωή και στην σκηνή, σύγχρονες παρουσίες, με χαρακτηριστική φωνή και ερμηνευτική δύναμη, παρουσιάζει μια up beat παράσταση σε stages & bars της Αθήνας και εκτός έδρας.

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 θα βρεθεί για ένα live στο Faust.

Μαζί με τους 3 μουσικούς της (κιθάρα | μπάσο | drums) γκρουβάρουν άλλοτε ηλεκτρικά, άλλοτε ρυθμικά και ατμοσφαιρικά, επιλέγοντας γνωστές επιτυχίες από το ξένο ρεπερτόριο ενώ δεν διστάζουν να διασκευάσουν με pop soul διάθεση ελληνικά τραγούδια από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, χρωματίζοντας απρόσμενα τη βραδιά με tempo, κέφι και συναίσθημα.

Την Ιφιγένεια την γνωρίσαμε δίπλα Χρήστο Δάντη στην Αρχιτεκτονική και αργότερα στο The Voice 2014 όπου ήταν μία από τις finalist, και ομολογουμένως, ξεχωριστές παρουσίες του παιχνιδιού.

Έχει συμμετάσχει σε περιοδείες του Γιώργου Σαμπάνη, front woman των Film και ως συνδημιουργός και ερμηνεύτρια του Mad Walk Theme song με τον dj Mark.F.Angelo. Γράφει δικά της τραγούδια και ερμηνεύει με έναν ξεχωριστό τρόπο ένα ευρύ ρεπερτόριο ξένων και Ελλήνων συνθετών, δίνει παραστάσεις για fans και φίλους σε όλη την Ελλάδα, ζει μέσα στην μουσική και επιμένει να είναι δημιουργική, πάντα με χαμόγελο και αγάπη.