Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

«CUstom Screenprinting Seminars & Workshops» στο Ρομάντσο

«CUstom Screenprinting Seminars & Workshops» στο Ρομάντσο

Το CU σε στέλνει σε δημιουργικό σεμινάριο μεταξοτυπίας

 

Το CU στηρίζοντας σταθερά τις δημιουργικές κοινότητες και τους νέους με δημιουργικά ενδιαφέροντα, υποστηρίζει τα CUstom Screenprinting Seminars & Workshops και δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό CU user να κερδίσει μία θέση δωρεάν συμμετοχής και να μάθει από τους ειδικούς την τέχνη της μεταξοτυπίας.

 

Τα CUstom Screenprinting Seminars & Workshops διοργανώνονται από τις ομάδες Silk Bastards και Print-it, το Μάιο στο Ρομάντσο, με την υποστήριξη του CU και απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη της μεταξοτυπίας, από advanced designers έως δημιουργικούς DIYers. Κατά τη διάρκειά τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τη σωστή μελέτη, οργάνωση και εκτέλεση μιας μεταξοτυπικής παραγωγής. Ζητούμενο θα είναι η παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου project, από το σχέδιο μέχρι την εκτύπωση σε ύφασμα ή χαρτί. Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:

 

  • 4/5 BRIEF
  • 8-9/5 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • 15, 16, 17/5 WORKSHOPS
 

Κατά τη διάρκεια των workshops, θα πραγματοποιηθεί και real time Exhibition με τα έργα των συμμετεχόντων, η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό που θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες στο Ρομάντσο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γεράνι 2015».

 

Στα workshops θα βρίσκεται και το CU Pop up T-Shirt Bike, το οποίο θα τυπώνει τα έργα των συμμετεχόντων που θα επιλέξουν σαν υλικό εκτύπωσής τους το ύφασμα. Το CU Pop up T-Shirt Bike είναι η πρώτη 3χρωμη κινητή μονάδα μεταξοτυπίας στον κόσμο, που  δημιουργήθηκε από τους Silk Bastards για το CU. Κάνει εδώ κι ένα χρόνο εμφανίσεις σε events και συναυλίες , όπου που τυπώνει και μοιράζει συλλεκτικά t-shirts δωρεάν.

 

Το κόστος συμμετοχής στα CUstom Screenprinting Seminars & Workshops είναι 220€. Οι συνδρομητές CU έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μία δωρεάν θέση συμμετέχοντας σε κλήρωση. Περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων και συμμετοχή για διεκδίκηση της δωρεάν θέσης στο https://www.facebook.com/events/814820038614408/

 

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στο Ρομάντσο, θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων εξ αποστάσεως, με live streaming.

 

 

© Όμιλος Vodafone 2015. Η Vodafone και τα λογότυπα Vodafone, αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Ονόματα άλλων προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους

Σχετικές ειδήσεις
the text lab: workshops Πειραματικής Γραφής με τη Δήμητρα Ιωάννου στην Αθήνα
14.09.2016 15:09
Το text lab διοργανώνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σεμινάρια Πειραματικής Γραφής με εισηγήτρια τη Δήμητρα Ιωάννου.
MFI Script 2 Film Workshops 2016
27.06.2016 13:19
Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (MIK) μετά από 19 χρόνια επιτυχημένης πορείας, διοργανώνει και φέτος το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπτυξης σεναρίων & κινηματογραφικών σχεδίων, MFI Script 2 Film Workshops.
Περιηγητές: Workshop από το Playroom στο Μπάγκειον
05.04.2016 15:46
Κατά τη διάρκεια της Σύναψης II της ΑΒ 5to6 “OMONOIA”, η ομάδα Playroom θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του Ξενοδοχείου Μπάγκειον, για να εγκαινιάσει το “ProjectRoom”, μια συμμετοχική πλατφόρμα για μικρούς και μεγάλους η οποία μέσα από μια σειρά συμμετοχικών workshops σκοπεύει να εξετάσει το ζήτημα της εξωτικοποίησης της Ελλάδας.
Φαντάσου τον Ξουθ Ι και ΙΙ workshops από την ομάδα Playroom στο Μπάγκειον
04.04.2016 14:52
Εντός του Πλαισίου της Σύναψης 2 της Μπιενάλε της Αθήνας “Oμόνοια”, η ομάδα Playroom θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του Ξενοδοχείου Μπάγκειον, για να εγκαινιάσει το“ProjectRoom”, μια συμμετοχική πλατφόρμα για μικρούς και μεγάλους η οποία μέσα από μια σειρά συμμετοχικών workshops σκοπεύει να εξετάσει το ζήτημα της εξωτικοποίησης της Ελλάδας.
Heineken: η μπίρα που διψά για δημιουργικότητα, πρωταγωνίστησε στα φετινά Ermis Awards!
16.03.2016 15:17
Πολύπλευρο «παρών» δόθηκε από τη Heineken στα Ermis Awards, τον μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία, στην Ελλάδα, που φέτος, εξελίχθηκε σε ένα διήμερο φεστιβάλ με σημαντικά workshops και σεμινάρια Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων.