Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ημέρα Ανεξαρτησίας 2: Ξεκινούν τα γυρίσματα του σίκουελ

Ημέρα Ανεξαρτησίας 2: Ξεκινούν τα γυρίσματα του σίκουελ

Τα γυρίσματα της ταινίας «Ημέρα Ανεξαρτησίας 2» αναμένεται να ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου, σύμφωνα με τον Νικ Μανιάτης, διευθυντή του New Mexico Film Office, ενώ η Twentieth Century Fox θα κυκλοφορήσει την ταινία στις 24 Ιουνίου του 2016.

 

Μετά τον επαναστατικό επαναπροσδιορισμό του είδους από το «Ημέρα Ανεξαρτησίας», το επόμενο επικό κεφάλαιο ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια παγκόσμια καταστροφή σε μια αδιανόητη κλίμακα. Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης, αναμένοντας την επιστροφή των εισβολέων, έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων. Μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Λίαμ Χέμσγουορθ («Αγώνες Πείνας»), η Σαρλότ Γκενσμπούργκ («Nymphomaniac»), ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ («Ημέρα Ανεξαρτησίας»), η Βίβικα Α. Φοξ («Ημέρα Ανεξαρτησίας»), ο Μπιλ Πούλμαν («Ημέρα Ανεξαρτησίας») και ο Τζαντ Χιρς («Ημέρα Ανεξαρτησίας»).

 

«Είμαι κατενθουσιασμένος που φέρνουμε το σίκουελ της “Ημέρα Ανεξαρτησίας” στο Νέο Μεξικό», σχολίασε ο σκηνοθέτης Ρόλαντ Έμεριχ. «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε την εξαιρετική σχέση μας με την Twentieth Century Fox», είπε ο Νικ Μανιάτης, διευθυντής του New Mexico Film Office. «Καλωσορίζουμε τον Ρόλαντ Έμεριχ και την ταλαντούχα ομάδα του στο Νέο Μεξικό. Συνολικά, η παραγωγή θα απασχολήσει περίπου 300 ντόπιους ως μέλη του συνεργείου και πάνω από 4.000 ντόπιους ως βοηθητικούς ηθοποιούς.»

Σχετικές ειδήσεις
The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου
08.07.2016 12:29
Μέσα από απίστευτες διαδρομές δύο μηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κάπου ...ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor», σε σκηνοθεσία του νέου και πολλά υποσχόμενου, Αντώνη Σωτηρόπουλου.
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας “Η Ρόζα της Σμύρνης” του Γιώργου Κορδέλλα
27.06.2016 12:31
H «Ρόζα της Σμύρνης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα, ξεκίνησε γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Μυτιλήνη και την Αθήνα.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας
24.06.2016 11:52
Μετά από 3 χρόνια προεργασιών, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα γυρίσματα της παραγωγής της μεγάλου μήκους ιστορικής ταινίας «Έξοδος 1826», στην περιοχή των Γιαννιτσών και στη Θεσσαλονίκη που διήρκησαν από τις αρχές Μαΐου ως τις αρχές Ιουνίου.
Ημέρα Ανεξαρτησίας: 20 χρόνια μετά, επιστρέφουν για μια «Νέα Απειλή»
26.04.2016 12:50
Η ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» (Independence Day: Resurgence) αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 2D & 3D από την Odeon στις 23 Ιουνίου 2016.
The Bachelor: Η νέα ταινία του Παντελή Καλατζή αρχίζει γυρίσματα τον Μάιο
21.04.2016 15:41
Το The Bachelor του Παντελή Καλατζή ξεκινά γυρίσματα τον Μάιο και θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016, από την Village Films.