Το φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων Off-off Athens επανέρχεται για έβδομη χρονιά στο Θέατρο Επί Κολωνώ, από την Τρίτη 26 Μαΐου έως την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015.

Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία ομάδων που έχουν ξανασυμμετάσχει, αλλά και σε έναν από τους βασικούς στόχους του θεάτρου μας να φιλοξενεί νέες καλλιτεχνικές φόρμες και προβληματισμούς, το Επί Κολωνώ διοργανώνει και φέτος το φεστιβάλ Off-Off Athens του 2015.

Στα έξι προηγούμενα φεστιβάλ η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη, ενώ πολλές από τις συμμετέχουσες παραστάσεις, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και την αποδοχή, συνεχίστηκαν με επιτυχία μέσα στην επόμενη θεατρική περίοδο, είτε στο Επί Κολωνώ είτε σε άλλον χώρο.

Η φυσιογνωμία του θεατρικού αυτού φεστιβάλ παραμένει πλουραλιστική όπως έχει ήδη καθιερωθεί και η πρόθεσή μας να μη θέσουμε καλλιτεχνικά κριτήρια επιλογής παραμένει σταθερή.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία και φέτος να πειραματιστούν ελεύθερα σε έναν καλλιτεχνικό «τόπο» – στην περίμετρο της αθηναϊκής θεατρικής σκηνής – με μόνο στόχο να ανθίσει η δημιουργική έκφραση.

Οι διαφορετικές αντιλήψεις των ομάδων για το θέατρο και την τέχνη γενικότερα, όπως και η συνάντησή τους με το θεατρόφιλο κοινό, δημιουργούν ένα κλίμα δημιουργικής αλληλεπίδρασης, άμιλλας και επικοινωνίας που συχνά μεταφέρεται “after hours” και στην αυλή του θεάτρου με τους συντελεστές των παραστάσεων να έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό, τις άλλες ομάδες και με επαγγελματίες του θεατρικού χώρου. Ένα πραγματικό open showcase.

Στο πλαίσιο του Off-Off Athens, o χώρος μας, μαζί με τεχνική υποστήριξη, θα παρασχεθεί δωρεάν στους συμμετέχοντες, με τη διάθεση να σταθούμε αλληλέγγυοι στις νέες ομάδες, που αναζητούν τόπο και τρόπο έκφρασης, αλλά και να συνδράμουμε στην δημιουργία ενός κλίματος καλλιτεχνικής αναζήτησης.

Μια ανάγκη που σήμερα είναι εντονότερη από ποτέ.

Σε κάθε βραδιά θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα θα πραγματοποιήσει δυο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των παραστάσεων:

Τα κείμενα και οι φωτογραφίες παρουσίασης αυτού του προγράμματος
δόθηκαν από τις ομάδες που συμμετέχουν.

Τρίτη 26 Μαΐου στις 20:45 & Τετάρτη 27 Μαΐου στις 22:00 – Ο γέρος και η θάλασσα

Η ομάδα “Salao” βάζει πλώρη για το πρώτο της ταξίδι στ’ ανοιχτά, με την ιστορία του Σαντιάγο, ενός γέρου ψαρά, ο οποίος μετά από 84 μέρες χωρίς να πιάσει ούτε ένα ψάρι, βγαίνει στ’ ανοιχτά για ν’ αναζητήσει το μεγαλύτερο έπαθλο της ζωής του. Από τη μεγάλη του νίκη, θα μείνει μόνο μια ραχοκοκκαλιά και μια σουβλερή μύτη που μοιάζει με ξίφος. Έχοντας πια γυρίσει στην καλύβα του, μας μιλάει για τις μεγάλες νίκες και τις τρομερές ήττες, την τύχη και το πεπρωμένο, την αθωότητα και την ωμή πραγματικότητα, τη ζωή και τον θάνατο.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Salao
Σκηνοθεσία/Διασκευή: Σοφία Αντωνίου
Σκηνικά/Κοστούμια: Ομάδα Salao
Μουσική: Νίκος Βαΐου, John Hardy
Βίντεο: Στεφανία Γιαννίκου
Παίζουν: Σοφία Αντωνίου, Βασιλεία Ιγγλέση, Έμμη Χάλαρη, Γιώργος Χοτζόγλου
Καλλιτεχνικός συνοδοιπόρος: Κώστας Γάκης

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Τετάρτη 27 Μαΐου στις 20:45 & Πέμπτη 28 Μαΐου στις 22:00 – 1256

1256: Μια παράσταση που πραγματεύεται την ενδοοικογενειακή βία. Πότε έρχεται το τέλος σε όλο αυτό; Ένας πυροβολισμός αρκεί; Τρείς λάμπες, δύο μικρόφωνα και τέσσερις performer θα μας δείξουν αν αυτό που υπερέχει είναι η πράξη ή ο φόβος!

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Δεύτερες Σκέψεις
Σκηνοθεσία: Αναστασία Σιωπίδου
Παίζουν: Γεωργία Κοντεσίδου, Μαρίνα Κριεμπάρδη, Φιλιώ Λούβαρη, Αριστοτέλης Ρήγας

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Πέμπτη 28 Μαΐου στις 20:45 & Παρασκευή 29 Μαΐου στις 22:00 – Locked

Τρεις άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι πεθαίνουν, δύο γυναίκες και ένας άντρας, πηγαίνουν στην Κόλαση η οποία είναι ένα μικρό δωμάτιο, και προσπαθούν –αναπολώντας τη ζωή τους– να βρουν την αιτία που τους οδήγησε εκεί. (Βασισμένο στο έργο «Huis Clos», του Ζαν-Πολ Σαρτρ)

Συντελεστές:
Διασκευή: Λεονάρντο Σφοντούρης, Λυδία Μπαγεώργου, Δέσποινα Κατσαρού
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης
Παίζουν: Λεονάρντο Σφοντούρης, Λυδία Μπαγεώργου, Δέσποινα Κατσαρού

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Παρασκευή 29 Μαΐου στις 20:45 & Σάββατο 30 Μαΐου στις 22:00 – “Ο Ρωμηός” εφημερίς που την γράφει ο Σουρής

Η ποιητική ιδιομορφία του Σουρή, που τον κάνει μοναδικό, δημιουργεί θαυμαστές φυσιογνωμίες, τον Φασουλή και τον Περικλέτο, για να σατιρίσει τη ρωμαίικη ζωή .Προσωποποιεί την ανέχεια, τη φτώχεια, την αλήθεια, το δίκιο, τον πόνο ,τον πατριωτισμό, το γελασμένο λαό, τις ιδέες του, όλες τις περιπέτειες της ζωής του …. Ρωμηού !!..Φασουλής και Περικλέτος… ο καθένας νέτος… σκέτος!

Η παράσταση μας, δημιουργεί αυτοτελή κωμικά ‘παίγνια’, που στηρίζονται στο θέατρο του σώματος και στις φιγούρες των Φασουλήδων του θεάτρου σκιών…

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών ..μη χάνεσαι ..
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Κονδύλης
Σκηνογραφία: Ομάδα ….μη χάνεσαι
Παίζουν: Αργυρώ Αετοπούλου, Κατερίνα Αθανασιάδου, Νατάσα Αναστασοπούλου, Κώστας Γαβριλάκις, Αργυρώ Μανδέλη, Ήλια Μιγκάρδου, Κώστας Νταντάμης, Σόφη Σπυροπούλου, Έλενα Στεφανοπούλου

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Σάββατο 30  Μαΐου στις 20:45 & Κυριακή 31 Μαΐου στις 22:00 – Ελληνικός κινηματογράφος σε άσπρο μαύρο

..Απ’ τη ψυχή ως τη ψυχή..
Ήταν όλες αυτές οι ασπρόμαυρες, χειροποίητες ταινίες της Ελλάδας του 50 και του 60 που μας μεγάλωσαν, μας διασκέδασαν, μας δίδαξαν και συνεχίζουν να μας προκαλούν να τις βλέπουμε ξανά και ξανά χωρίς να τις βαριόμαστε ποτέ.
Το Γιατί, Μυστήριο παραμένει, όπως η Ψυχή – το βασικό συστατικό αυτών των ταινιών και των συντελεστών τους.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Το τέταρτο κουδούνι
Σκηνοθεσία: Το τέταρτο κουδούνι
Διασκευή κειμένων/Κείμενα: Ντίνα Κουλοχέρη
Φωτισμοί: Γεωργία Τούντα
Σκηνικά: Ντίνα Κουλοχέρη
Ραπτική: Ιωάννα Θεοδωροπούλου
Μακιγιάζ: Δήμητρα Μπελμπά
Πιάνο: Λεωνίδας Καρύδης
Μπουζούκι: Τάσος Κουλοχέρης, Νίκος Μπέκας
Βήματα χορού: Γιώργος Μπέκας
Ηλεκτρολόγος: Γιώργος Στάμου
Πρόγραμμα/Αφίσα: Μαριάννα Στεργίου
Φωτογραφίες: Ντίνα Κουλοχέρη
Παίζουν: Αλέξανδρος Βλαζάκης, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Ζηρογιάννης, Βούλα Κανδαράκη, Λεωνίδας Καρύδης, Ιφιγένεια Μακρή, Γιώργος Μπέκας, Δήμητρα Μπέλμπα, Δανάη Μυλωνά, Μαρία Σφέτκου, Νάνσυ Σωτηροπούλου, Ελένη Τσεκούρα, Ρέα Φιλιαγκού, Άννα Χατζηλιά

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

Κυριακή 31 Μαΐου στις 20:45 & Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 22:00 – 7 όχι και τόσο τυχαίες συναντήσεις

Ένα ζευγάρι που δεν γνωρίζουν αν γνωρίζονται, δύο παππούδες που ακόμη τσακώνονται για… τότε, τέσσερις αστυνομικοί που… που… που να στα λέω, και διάφορα άλλα στιγμιότυπα που (απο)συνθέτουν το “μεταμοντέρνο” σκηνικό της σύγχρονης Ελλάδας.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Hack ‘n’ Slash
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σάββα
Σκηνικά/Κοστούμια: Hack ‘n’ Slash
Φωτισμοί: Γιάννης Σάββα
Βίντεο: Hack ‘n’ Slash
Παίζουν: Άννυ Ζερβού, Γιάννης Σάββα, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Νικήτας Χολόγκιτας

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 20:45 & Τρίτη 2 Ιουνίου στις 22:00 – Το Έμβρυο

Ένα νεαρό ζευγάρι μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια περιμένει και πάλι παιδί. Ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα κυλήσουν όλα ομαλά. Όμως τα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν τελευταία στην περιοχή τους, τους γεμίζουν με φόβο.
Κλείνονται σπίτι τους για να προστατευθούν, μακριά από όλους.
Το κακό όμως ήταν από την αρχή δίπλα τους.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Μίνιμαλ
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κατσιμίρης
Βοηθός σκηνοθέτη/Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Σάββα
Δραματουργική επεξεργασία/Επιμέλεια κειμένου: Δανιήλ Οικονομέας,
Γιάννης Σάββα, Λευτέρης Π. Ελευθερίου
Φωτογραφία: Μίνιμαλ
Βίντεο/Τrailer: Δανιήλ Οικονομέας
Παίζουν: Χρυσόθεμις Αμανατίδη, Δημήτρης Κατσιμίρης, Δανιήλ Οικονομέας

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Τρίτη 2 Ιουνίου στις 20:45 & Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 22:00 – Στίγματα του χρόνου

Η παράσταση είναι μια δραματοποίηση επιλεγμένων ποιημάτων του Καβάφη. Είναι μονόλογος. Ακούγονται 15 εξ αυτών (Η σατραπεία, φωνές, Τα παράθυρα, στο θέατρο, Ιθάκη , κεριά, μονοτονία κλπ). Η πλοκή εξελίσσεται σε ένα σκηνικό παλιάς εποχής (1950). Ένας επισκέπτης γυρνάει σε ένα παλιό σπίτι του, μετά από πολλά χρόνια. Τα έπιπλα είναι καλυμμένα με λευκά σεντόνια. Αρχίζουν  να γεννιούνται αναμνήσεις και συναισθήματα. Ο χρόνος και ό,τι στίγματα έχει αφήσει δεν επιτρέπουν στον ήρωα να προχωρήσει. Συνήθειες, εμμονές και απωθημένα τον αναγκάζουν  να μένει στο παρελθόν. Κάποια στιγμή το τοπίο ξεκαθαρίζει και ο επισκέπτης επιλέγει το δρόμο που θα τον καθορίσει.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Δεμένοι Κόσμοι
Σκηνοθεσία: Μαράκης-Μπούρκας Αλέξανδρος, Μπρίστολ Σαμίρα
Σκηνικά/Κοστούμια: Μαράκης-Μπούρκας Αλέξανδρος, Μπρίστολ Σαμίρα
Παίζουν: Μαράκης-Μπούρκας Αλέξανδρος

Διάρκεια παράστασης: 40 λεπτά

Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 20:45 & Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 22:00 – Οιστρογόνο 2 Οξυγόνο

Τι γίνεται όταν, εκεί που όλα δείχνουν να κυλούν ήρεμα, μια κρίση οιστρογόνων ξεσπάει; Μια πορεία συνειρμικών σκέψεων δυο γυναικών του σήμερα, την ώρα που ετοιμάζονται για μια βραδινή έξοδο, μεταμορφώνεται σε ένα διάλογο απότομο σε μορφή στιχομυθίας, με όσα τις προβληματίζουν, τις φτάνουν στα άκρα, τις οδηγούν σε αδιέξοδα και τις πανικοβάλουν να έρχονται στην επιφάνεια. Ψάχνοντας πηγές οξυγόνου μπαίνουν σε μια αληθινή αναζήτηση των “θέλω” τους αλλά και μια παράλογη φιλοσοφική αναζήτηση γύρω από τον έρωτα, τη θρησκεία και  την ίδια την ύπαρξη.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα λμδ
Σκηνοθεσία: Θωμάς Χαβιανίδης
Φωτογραφία/Βίντεο: Παρή Αντωνίου
Ήχος/Βίντεο: Χρήστος Μπαμπαλής
Graphic Design: Σταύρος Μπιλιώνης
Παίζουν: Σοφία Λαμπιδώνη, Ολίβια Λαπατά

Διάρκεια παράστασης: 30 λεπτά

Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 20:45 & Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 22:00 – Βί(αι)ος

Βία. Βρίσκεται παντού. Εν δυνάμει θύματα είμαστε όλοι. Καμία διάκριση. Καμία εξαίρεση.

Tρία θύματα. Πώς ξεκίνησαν και πώς κατέληξαν. Όλια “23 χρονών, άχρηστο προϊόν και ελεύθερη”, Ελπίδα “υπέφερα τα πάντα γιατί ο μπαμπάς μου μ’ αγαπούσε τόσο πολύ”, Ανθέα “καλό πράγμα ο πόνος γιατί είναι πραγματικός, είμαι καλά.”  Ποιος ο ένοχος;

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα 5 Monkeys
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Σοφία Ορφανού
Κίνηση: Μαριάννα Κλάδη
Μουσική: Νίκος Πυλαρινός
Φωτογραφίες Trailer παράστασης: Χρίστος Συμεωνίδης
Παίζουν: Φωτεινή Γαλανοπούλου, Βερόνικα Τουρσιάδου, Λίνα Φούντογλου

Διάρκεια: 45 λεπτά

Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 20:45 & Σάββατο 6 Ιουνίου στις 22:00 – Άνθρωποι και Κότες

Σε μια φάρμα με προβλήματα οικονομικά, oι ιδιοκτήτες αναζητούν λύση. Μια ηλικιωμένη κότα και μια νέα, καταστρώνουν  ένα σχέδιο σωτηρίας τους. Μέσω αυτής της αλληγορίας και της κριτικής των ζώων στους ανθρώπους, αναδεικνύονται προβλήματα και μπαίνουν ερωτήματα: Φιλοσοφικά, πολιτικά, σύγχρονα, πάνω στην ελευθερία, τη δέσμευση, το θάνατο και τη ζωή.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Με τις ριγέ φανέλες
Κείμενο: Βασίλης Καλλής
Σκηνοθεσία: Βασίλης Καλλής, Ελεάνα Χατζάκη
Σκηνικά/Κοστούμια: Βασίλης Καλλής
Κίνηση: Μαργαρίτα Τρίκκα
Επιλογή μουσικής: Βασίλης Καλλής
Φωτισμοί: Πάνος Κουκουρουβλής
Βίντεο: Amalia Cardenas
Παίζουν: Ιουλία Κακανά, Βασίλης Καλλής, Αννίτα Μαυρομιχάλη, Ελεάνα Χατζάκη
Φιλική συμμετοχή: Βαγγέλης Κουντουριώτης
Guest star: Νίκος Παναγιωτίδης

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20:45 & Κυριακή 7 Ιουνίου στις 22:00 – Είναι στους κανόνες

Μία νεαρή γυναίκα δεμένη και φιμωμένη. Ένας νεαρός άντρας με στολή προσκόπου. Μία νεαρή γυναίκα με μαθητική στολή.

1 πραγματικότητα.
1 παιχνίδι.
1 αποκάλυψη.
Όλα… Είναι Στους Κανόνες.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα nebula
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης
Βοηθός σκηνοθέτη/Υπεύθυνη παραγωγής: Μαρία Μπαζίμα
Σκηνοθεσία trailer/Art Direction: Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης
Σκηνικά/Κοστούμια: Νικόλας Μαρμαράς
Φωτογραφίες/Video: Oltjon Lipe
Μουσική σύνθεση: Χρίστος Θεοδώρου
Φωτισμός/Ήχος: Πάνος Κουκουρουβλής
Παίζουν: Θάνος Δεσποτόπουλος, Ναταλία Δήμου, Νίκη Μαυροειδή

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Κυριακή 7 Ιουνίου στις 20:45 & Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 22:00 – Περσινές Βροχές

Άνοιξη 1914.
Στα πρόθυρα του Μεγάλου Πολέμου.
Μια γυναίκα ακροπατεί ανάμεσα στα απομεινάρια της Μπελ Επόκ και τις
Κεντρικές Δυνάμεις.
Ανάμεσα στα περασμένα και τα μελλοντικά μεγαλεία των ανθρώπων.
Μπορεί ένας έρωτας να περάσει από βομβαρδισμούς, θεωρίες σχετικότητας,
σκακιστικές κινήσεις και να βγει ζωντανός;
Σε ρωτάω.
Μπορεί;

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα: Μέλη της ομάδας ΡαΚούν
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Χρήστος Kαρασαββίδης
Σκηνικά: Ηλέκτρα Σταμπούλου
Ενδυματολόγος: Βασιλική Σύρμα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ηλίας Κοβάνης
Μουσική: Αλέξανδρος Καραβασίλης (aka Skywolf)
Βίντεο: Ηλίας Κοβάνης, Εύη Σαγρή
Φωτογραφίες: Ορέστης Τσιτούρης
Παίζει: Δώρα Παρδάλη

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 20:45 & Τρίτη 9 Ιουνίου στις 22:00 – Λέμε και ξαναλέμε…

Οι Bourou Bourou συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Off-Off Athens και θα σας παρουσιάσουν την μοναδική τους παράσταση “Λέμε και Ξαναλέμε…”, την οποία δεν πρόκειται να ξαναδείτε! Κυριολεκτικά, αφού κάθε παράσταση αυτοσχεδιασμού είναι μοναδική.

Με τον αυθορμητισμό και τη φαντασία τους και εμπνεόμενοι από τις προτάσεις των θεατών, θα ζωντανέψουν ολόκληρους κόσμους για εσάς και θα σας ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά!”

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Bourou Bourou
Παίζουν: Γρηγόρης Συγγιρίδης, Κωνσταντίνος Βλάχος, Λάμπρος Λαμπρινός, Λευτέρης Σιούλης, Παναγιώτης Καλογερόπουλος

Διάρκεια παράστασης:  45 λεπτά

Τρίτη 9 Ιουνίου στις 20:45 & Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 22:00 – Arrivals-Departures: Station 2

Η τελευταία αναχώρηση. Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που θα ‘θελες να κάνεις πριν αναχωρήσεις; Ξεφορτώνομαι ή χάνω; Να σου πω την ιστορία ενός δέματος που ταξίδευε μέχρι εδώ; Το σπίτι μου. Αναχώρηση ΚΧ117-39. Ο ήχος μια γραφομηχανής που έχει πάρει φωτιά. Φτάνω. Ηφαίστειο. Τα κλειδιά σου μην ξεχάσεις! Άδεια εισόδου στη χώρα. Σκάλες. Ράγες. Θάλασσα. Υπόγειο. Φως. Αναχωρούμε.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα PartSuspended – www.partsuspended.com
Δημιουργία: Ομάδα PartSuspended
Σύλληψη/Σκηνοθεσία: Χάρη Μαρίνη
Βίντεο: Saskia Fischer, Χρήστος Ραχιώτης
Φωτογραφία: Βαγγέλης Νικολακόπουλος
Μουσική σύνθεση: Δημήτρης Παλαιογιάννης
Κινησιολογία: Βέρα Κίτνα
Video production: Κάκια Κωντσαντινάκη
Ειδικοί συνεργάτες: Κλεονίκη Καραχάλιου, Ειρήνη Κεκάτου, Θοδωρής Κομίνης, Μαριλένα Τριανταφυλλίδου, Άννα Χαλικιά, Matthew Williams
Παίζουν: Ειρήνη Γλαμπεδάκη, Βέρα Κίτνα, Χάρη Μαρίνη, Υρώ Μιχαλακάκου, Ευγενία Χερουβείμ, Αρκαδία Ψάλτη

Διάρκεια παράστασης: 35 λεπτά

Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 20:45 & Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 22:00 – Mistery

Έξι ιδιότροποι χαρακτήρες συναντιούνται μ’ ένα περίεργο τρόπο, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, και καλούνται ν’ αναπαραστήσουν και να εξιχνιάσουν μυστήρια, εγκλήματα και φυσικά φαινόμενα. Η παράσταση συνδέει ιστορίες που έχουν εμπνευστεί από πραγματικά γεγονότα. Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, για όλους και για όλα υπάρχει μια εκδοχή και τελικά η παράσταση παραμένει ένα… μυστήριο.

Το κείμενο έχει προκύψει μέσα από αυτοσχεδιασμούς και υλικό των μελών της ομάδας, με κυρίαρχο ύφος το χιούμορ.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα των Ντουμπί or not ντουμπί
Σκηνοθετική επιμέλεια: Ζωή Ξανθοπούλου
Παίζουν: Σταύρος Δάλκος, Βένια Ζήση, Γιώργος Καραχρήστος, Κατερίνα Λαρεντζάκη, Ολυμπία Λαρενζτάκη, Αντώνης Παναγόπουλος

Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 20:45 & Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 22:00 – Μις Τζούλι ή ο σαδισμός ως διαδικασία ωρίμανσης

Τη βραδιά του μεσοκαλόκαιρου η κόρη του Κόμη ζητά από έναν υπηρέτη να χορέψουν. Η πράξη αυτή δεν γεννήθηκε για να πεθάνει εκείνη τη στιγμή. Αντιθέτως φέρνει αντιμέτωπους δύο ανθρώπους σε πάλη. Η έλξη είναι απλά μια αφορμή. Φανερώνει την ενστικτώδη ανάγκη του ανθρώπου να υποτάξει, την παράλυση που προκαλεί ο φόβος του άγνωστου. Ακανθώδες το πέρασμα από την εφηβεία στην ωριμότητα.

Ποιά ακατανόμαστη δύναμη με τράβηξε σε σας; Του ανήμπορου προς το δυνατό;

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα ørsa theater group
Σκηνοθεσία: Αποστόλης Κόκκαλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αμαρυλλίς Ζαχαριάδου
Σκηνικά: ørsa
Κοστούμια: Μαράικα Τζουραμάνη
Φωτισμοί: Αμαρυλλίς Ζαχαριάδου
Video: ørsa
Δημιουργικό: Αμαρυλλίς Ζαχαριάδου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Αμαρυλλίς Ζαχαριάδου
Παίζουν: Αποστόλης Κόκκαλης, Ιφιγένεια Κυράνου

Διάρκεια παράστασης: 30 λεπτά

Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 20:45 & Σάββατο 13 Ιουνίου στις 22:00 – 5 ψέμματα στο φως

Πέντε πρόσωπα, πέντε διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ιστορίας. Ενοχές, ψέματα και αλήθειες που δεν ειπώθηκαν ποτέ. Πώς συνθέτουν οι χαρακτήρες την ιστορία; Πώς θα βιώσει ο καθένας τη ζωή και πώς την απώλεια; Οι σχέσεις μπερδεύονται σε μια οικογένεια, σε μια γειτονιά, σε μια κοινωνία, που όλα μοιάζουν και όλα είναι τόσο διαφορετικά… (βασισμένο στο έργο «Εφτά λογικές απαντήσεις»  του Λεωνίδα Προυσαλίδη)

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Έμπνευση
Σκηνοθεσία/Διασκευή: Ομάδα Έμπνευση
Σκηνικά/Κουστούμια: Αναστασία Ρούσσου
Παίζουν: Μάγδα Κατσιπάνου, Μέμος Κοέν, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Γαρυφαλιά Μπάκουλα, Ειρήνη Ντουλάκη

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Σάββατο 13 Ιουνίου στις 20:45 & Κυριακή 14 Ιουνίου στις 22:00 – Αυτοενοχοποίηση

Πρωτοποριακό έργο ομιλίας, από τα πρώτα του αυστριακού συγγραφέα Πέτερ Χάντκε (του 1965), χωρίς χαρακτήρες και πλοκή, αλλά με τον λόγο στο κέντρο του. Οκτώ φωνές μοιράζονται το κείμενο σαν μία γλωσσική παρτιτούρα και ξεδιπλώνουν τον τρόπο συγκρότησης και αποδόμησης του εγώ του σύγχρονου δυτικού ανθρώπου.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Μετα-Φραση
Μετάφραση/Σκηνοθεσία: K. Αλέξης Αλάτσης
Σκηνικά/Κοστούμια: Η Ομάδα, μέσα από μια δημιουργική συνομιλία με τον
σκηνογράφο/ενδυματολόγο Θάνο Βόβολη
Φωτισμοί: K. Αλέξης Αλάτσης
Φωτογραφίες: Στέλιος Χουστουλάκης
Βίντεο/Trailer: Λουκάς Παλαιοκρασάς

Ευχαριστούμε την Fabrica Athens / Τεχνοχώρο Φάμπρικα για την φιλοξενία του εργαστηρίου μας και το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, την Γιολάντα Μαρκοπούλου και τους συνεργάτες της για την φιλοξενία των προβών μας.

Παίζουν: Δέσποινα Γιαρίμπαμπα, Στέλλα Ελματζόγλου, Zviad Esatia, Φαίη Ιωαννίδου, Ρούλα Καλαβρυτινού, Σοφία Καψάλα, Λυδία Ξουράφη, Βάγκυ Φουσέκη

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Κυριακή 14 Ιουνίου στις 20:45 & Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 22:00 – Κρυφτό στο χρόνο

«Φωνή εν Ραμά ηκούσθη, θρήνος και κλαυθμός και οδυρμός πολύς» (Ματθ. β΄ 18)

Τρεις άνθρωποι, στο τέλος μιας εποχής, προσπαθούν να ξεφύγουν από τους φόβους τους και να αγγίξουν την ευτυχία. Ο χρόνος όμως κυλάει ανελέητα. Κάνει κύκλους. Αγάπη, φθορά, θάνατος και πάλι από την αρχή… (βασισμένο στο έργο του Ευ. Ιονέσκο, «Η πείνα και η δίψα»)

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Εκ Παραδρομής
Διασκευή Έργου: Ομάδα Εκ Παραδρομής
Σκηνοθεσία:  Γιώργος Στυλιανόπουλος
Κοστούμια: Μαίρη Αγγουριδάκη
Σκηνικά: Αναστασία Ρούσσου
Φωτισμοί: Πάνος Κουκουρουβλής
Βίντεο/Trailer: Γιώργος Στυλιανόπουλος
Φωτογραφίες: Γιώργος Γερωνυμάκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ομάδα Εκ Παραδρομής
Παίζουν: Δημήτρης Βουτσής, Μάγδα Κατσιπάνου, Κλέλια Μαμουνάκη

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 20:45 & Τρίτη 16 Ιουνίου στις 22:00 – Κλωτσιά στο καθετί στημένο (κωμικός αυτοσχεδιασμός)

Ήθελες ν’ ασχοληθείς με το θέατρο πάντα. Όμως κάτι το σχολείο, κάτι η οικογένειά σου, κάτι οι καθηγητές σου… σε οδήγησαν σ’ άλλο δρόμο.
ΤΩΡΑ ωστόσο έχεις την ανεπανάληπτη ευκαιρία!! Τώρα ΜΠΟΡΕΙΣ να γίνεις σκηνοθέτης και σεναριογράφος με τις φοβερές -ή όχι και τόσο- ιδέες σου, ώστε: ένας Αιθίοπας φυσικοθεραπευτής, μια παράτολμη τραπεζικός, ένας κοινωνικότατος προγραμματιστής, μια φλογερή δικηγόρος, ένας καλλίφωνος μαθηματικός, μια αισθησιακή παιδαγωγός, ένας μυστηριώδης πληροφορικάριος, μια ιπτάμενη γλωσσολόγος και ένας εκρηκτικός ζωγράφος, ως αυτοσχεδιαστές, να τις κάνουν πράξη.
Επί τόπου.

Σε παγκόσμια πρώτη: η απόλυτη, η ανεπανάληπτη -όντως- παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού, η οποία Δεν υπάρχει. Κλωτσιά σε κάθε τι στημένο. Ζήσε το όνειρο που δεν έχεις ζήσει.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα SideKick
Σκηνοθέτες: Γιώργος Αγγελόπουλος, Λάμπρος Φισφής
Σκηνικά, κοστούμια, σενάρια, δεν υπάρχουν. Για μια βραδιά μόνο.
Παίζουν: Άννα Αναστασοπούλου, Γιώργος Βαγιάκης, Ρηνιώ Βλυζιώτη, Κωνσταντίνος Καλούδης, Κυριακή Καρνέζη, Ελένη Κουρνέτα, Ανδρέας Μακρίδης, Κωστής Τεσφαέ, Πάρης Φραντζόγλου

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Τρίτη 16 Ιουνίου στις 20:45 & Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 22:00 – Ο Χάρος Χάρη – ζει όταν η ζωή απουσιάζει-ζει

Κοινωνική σάτιρα με θέμα την επίσκεψη του Χάρου σε ένα χωριό στις μέρες μας…

Συντελεστές:
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραφωτίου, Αγγελική Παναγιώτου
Σκηνικά/Κοστούμια: Ειρήνη Λυριγκού
Βίντεο: Δημήτρης Καραφωτίου
Παίζουν: Βασίλης Βελέντζας (επαναστάτης), Κατερίνα Γλάρου (καφετζού), Χρήστος Γλάρος (κάτοικος του χωριού), Ειρήνη Λυρίγκου (ταξιδιώτισσα), Φραντζέσκα Παναγιωτίδου-Μπορομπόκα (Μαργαρώ), Χρήστος Παναγιωτίδης (κοινοτάρχης)

Διάρκεια παράστασης: 55 λεπτά

Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 20:45 & Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 22:00 – Boomerang

Αδιέξοδες ανθρώπινες σχέσεις με καταστροφικές συνέπειες, ψυχικά τραύματα που δεν έχουν επουλωθεί, ένας φαύλος κύκλος που οδηγεί στην οριστική απώλεια του «εγώ».

Τέσσερα σώματα εξαρτημένα από την αδυναμία της ύπαρξής τους. Τελικά ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα; Πόσο μπορεί ν’ αλλάξει ο άνθρωπος ανάλογα με το ποιόν αυτού που έχει απέναντί του; Όταν η ψυχική βία εναλλάσσεται με τη σωματική, όταν οι ανοιχτές πληγές βρίσκουν εξιλαστήριο θύμα, τότε ποια είναι η κατάληξη;

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Motus Collegia
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Motus Collegia
Σκηνικά/Κοστούμια: Motus Collegia
Βίντεο: :Άρης Ρουπίνας
Φωτογραφίες: Γιάννης Νέγρης
Παίζουν: Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Γιώργος Στεφανίδης, Τίνα Τσακίρη, Μαρικαίτη Χατζησολώμου

Διάρκεια παράστασης: 42 λεπτά

Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 20:45 & Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 22:00 – Κυριακή κοντή γιορτή

H Κυριακή, μια πολύ μπερδεμένη νεαρή συγγραφέας βιώνει τον έρωτα με έναν ξεχωριστό, πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Τα συναισθήματά της προσωποποιούνται και την επισκέπτονται, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για την έκβαση της σχέσης της. Στο συναισθηματικό της πάρτι διακυβεύεται εκτός από τη σχέση της και η δημιουργικότητά της.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Sunny-t
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Καλλιρρόη Βελέντζα
Σκηνικά/Κοστούμια/Φωτισμοί: Ομάδα Sunny-t
Παίζουν: Νίκος Λεκάκης, Μανώλης Κλωνάρης, Βασιλική Λαθύρη, Καλλιρρόη Βελέντζα, Νόρα Πάντου, Μιχάλης Ζαχαρίας, Ειρήνη Κότσιφα, Μαριλένα Χρυσοχοϊδη, Αφροδίτη Βραχοπούλου

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 20:45 & Σάββατο 20 Ιουνίου στις 22:00 – Μαρίκα

Αθήνα Φεβρουάριος  1957. Η Μαρίκα Νίνου επιστρέφει στο κέντρο ‘’Τζίμης ο Χοντρός’’ όπου μεσουράνησε σαν καλλιτεχνικό ζευγάρι με τον Βασίλη  Τσιτσάνη. Μια τυχαία συνάντηση με τη Λιλή που κάνει πιάτσα έξω από το κέντρο γίνεται η αφορμή για την τελευταία εξομολόγηση της Μαρίκας . Η σύντομη και παθιασμένη για το τραγούδι ζωή της βρίσκουν την τελευταία τους έκφραση στη συνάντηση των δύο γυναικών.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Πληθυντικός Αριθμός
Συγγραφέας: Απόστολος Θηβαίος
Σκηνοθεσία: Μαρία Ρούση
Φωτισμός: Δημήτρης Κάκαρης
Σκηνικά: Ηλέκτρα Μητροπούλου
Μουσική: Μάκης Δούκας, Κατερίνα Νίκου
Παίζουν: Πηγή Κεφάλα, Κατερίνα Νίκου, Ηλίας Τσιάρας, Μαρία Ρούση, Δημήτρης Κάκαρης, Μιχάλης Νίκανδρος Νάνσυ Βαρβιτσιώτη

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Σάββατο 20 Ιουνίου στις 20:45 & Κυριακή 21 Ιουνίου στις 22:00 – Πρόταση γάμου στην Περσεφόνη

Η οικογένεια της Περσεφόνης, δηλαδή οι δύο θείες της και η αδελφή της, περιμένουν στο σαλόνι του σπιτιού μαζί με την προξενήτρα, την άφιξη του γαμπρού που θα ζητήσει σε γάμο την Περσεφόνη. Ο γαμπρός ένας ταπεινός υπάλληλος του ΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ διακαώς αυτόν το γάμο όπως και οι συγγενείς της κοπέλας, που είναι διατεθειμένοι να προικοδοτήσουν γενναία την υποψήφια νύφη, όμως τα προβλήματα που θα ανακύψουν στην πορεία θα εμποδίσουν αυτό το γάμο.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Δημιουργική ασάφεια
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Νίκος Ορλώφ
Σκηνικά/Κοστούμια: Τάνια Κολυμπάρη
Φωτισμοί: Νίκος Ορλώφ
Παίζουν: Νίκος Πιζάνης, Σοφία Εμμανουηλίδου, Μαριέττα Παπαδάκη, Φανή Πάρλη, Βαλέρια Λινάρδου

Διάρκεια παράστασης: 54 λεπτά

Κυριακή 21 Ιουνίου στις 20:45 & Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 22:00 – Γοργόνα

Η «Γοργόνα» είναι μια παράσταση βασισμένη στην εικόνα του μυθικού πλάσματος με βάση το παραμύθι «Η μικρή Γοργόνα» του Hans Christian Andersen, καθώς και στον ελληνικό λαϊκό μύθο της γοργόνας, αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως παραδίδεται από τον Α. Καρκαβίτσα. Ο έρωτας και η ηθική του, ο πόθος, η αυτοθυσία, η προδοσία, ο πόνος και η κατάρα γίνονται τα κεντρικά μοτίβα. Επτά ηθοποιοί, λόγος, κίνηση, μουσική και τραγούδι επιστρατεύονται προκειμένου να αναπαραστήσουν την πιο σκοτεινή, ενήλικη πλευρά του μύθου μέσα από μαγικές εικόνες που παραπέμπουν στην ελληνική απεικόνιση της γοργόνας στην λαογραφική παράδοση.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Sunny-t
Κείμενο: Καλλιρρόη Βελέντζα
Σκηνοθεσία: Βασιλική Λαθύρη
Σκηνικά/Κοστούμια/Φωτισμοί: Ομάδα Sunny-t
Παίζουν: Μιχάλης Ζαχαρίας, Νόρα Πάντου, Καλλιρρόη Βελέντζα, Νίκος Λεκάκης, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Μαριλένα Χρυσοχοϊδη

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 20:45 & Τρίτη 23 Ιουνίου στις 22:00 – Savior ή Σωτήρ

Δεν υπάρχουν Σωτήρες! _ Κρακ! _ Αν δεν μπορείς να πεις «αυτό», τότε πώς μπορείς να πεις «όχι αυτό»; _ Άσε τα μάτια _ Το ερώτημα είναι απλό: αν έρθει κάποιος να μοιραστεί τη χαρά του μαζί σου, εσύ τι κάνεις; _ Καθαρή ρωγμή.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα transparencia_on_the_ground
Σκηνοθεσία: Γεωργία Κατσίρη
Σκηνικά: Δάφνη Παπαϊωάννου
Ενδυμ/κή επιμέλεια: Σοφία Τσόπελα
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Μουσική/ Sound design: ΠΡΟΦΙΛ
Σχεδιασμός μαλλιών: Αγγελική Σινάπη
Παίζουν: Σοφία Μπεράτη, Έλενα Παπαβασιλείου, Βυζαντία Πυριόχου- Γκυ, Φαίδρα Σούτου, Γιώργος Σταυριανός

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Τρίτη 23 Ιουνίου στις 20:45 & Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 22:00 – Η Σκαπάνη

Ο Μίλτος είναι συντηρητής αρχαιοτήτων. Στο εργαστήριό του εκτός από αρχαιολογικά ευρήματα συντηρεί και τη μοναξιά του. Σ’ αυτόν τον τόπο θα προσπαθήσει να διαφυλάξει ό,τι πολύτιμο έχει απομείνει από τον νέο επισκέπτη.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα “Κάπα-Βήτα”
Κείμενο: Βασίλης Κωνσταντίνου
Σκηνοθεσία/Σκηνικά/Ενδυματολογία: Ομάδα “Κάπα-Βήτα”
Σκηνοθετική επιμέλεια/Φωτισμός: Χάρης Χιώτης
Φωτογραφία/Αφίσα/trailer: Τζέρυ Άρτις
Παίζουν: Νίκος Βαρδάκας, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μάρλη Μαλάμη, Ερμιόνη Μπαμπαΐτη

Διάρκεια παράστασης:60 λεπτά

Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 20:45 & Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 22:00 – Frida’s Pornography

Το κείμενο «Frida’s Pornography» είναι ένα ονειρόδραμα με αφετηρία κείμενα από τα ημερολόγια της Φρίντας Κάλο.  Μια αναδρομή στη ζωή της λίγο  πριν πεθάνει.

Πρόκειται για μια θεατρική αναζήτηση σε μια άλλη πορνογραφία: τα σπλάγχνα σε κοινή θέα. Πώς μιλάει το καθηλωμένο σώμα, το τραυματισμένο, το γυρισμένο το μέσα έξω

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Anima
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Κυριακή Σπανού
Σκηνογραφία: Ολυμπία Σιδερίδου
Παίζουν: Νάντια Καβουλάκου, Δέσποινα Χατζηπαυλίδου

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 20:45 & Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 22:00  – Η Θεία Σ.

Η ιστορία μιας γυναίκας στη διάρκεια των χρόνων. Στιγμιότυπα – σταθμοί στη ζωή της Θείας Σ., μας αποκαλύπτουν μια πορεία 50 χρόνων όπως αυτή ξετυλίγεται σε μια αυλή γεμάτη γλάστρες. Παρέα με γείτονες, οικογένεια και γάτες. Με κύρια πηγή δύναμης, την πίστη της στο δικό της Θεό.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Τροπάριο
Σύλληψη/Σκηνοθεσία: Ελίνα Μαντίδη
Σκηνικά/Κοστούμια: Γιωργίνα Γερμανού
Φωτισμοί: Βασίλης Καμινάρης
Βίντεο: Χρήστος Πυθαράς
Παίζουν: Χαρά Ιωάννου, Κωνσταντίνος Πλεμμένος

Διάρκεια παράστασης: 30 λεπτά

Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 20:45 & Σάββατο 27 Ιουνίου στις 22:00 – Miss Julie

Τρεις χαρακτήρες γεννημένοι το 1888. Αιωνόβιοι, ενεργοποιούνται ξανά στο σήμερα. Η μις Τζούλι, μεγαλοαστή, έχει τα πάντα αλλά της λείπουν όλα. Ο Ζαν, παιδί του λαού, ονειρεύεται την κορυφή και θα κάνει τα πάντα για να τη φτάσει. Η Κριστίν, επαρχιώτισσα, με βαθιά ριζωμένα στερεότυπα νομίζει πως πατάει στη γη.

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα Marquis des Arts
Μετάφραση/Διασκευή: Δέσποινα Μαυρομανωλάκη
Σκηνοθεσία: Αμαλία Βλάχου
Φωτογραφικό υλικό: Έβαν Σακελλαράκης
Παίζουν: Κατερίνα Πρωτονοταρίου, Δημήτριος Ντόκος, Κατερίνα Λούβαρη – Φασόη

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Σάββατο 27 Ιουνίου στις 20:45 & Κυριακή 28 Ιουνίου στις 20:45 – DogGame

To «DogGame» είναι μια solo performance κοινωνικής διαμαρτυρίας για τα δικαιώματα του σκύλου στην ελληνική επικράτεια. Ξεδιπλώνεται μέσα από μια σειρά ανταγωνιστικές, καταιγιστικές και κυρίως αμείλικτες αντιπαραθέσεις: από τη μια μεριά του υπαρξιακού-παρακλητικού ημερολογίου ενός εγκαταλελειμμένου σκύλου και από την άλλη μεριά, του εμπορικού-lifestyle πειθαναγκασμού ενός τηλεπαιχνιδιού υψηλής τηλεθέασης. Μια παράσταση που συνδυάζει τεχνικές σωματικού θεάτρου, σύγχρονου χορού, οπερατικού τραγουδιού και σύγχρονου φλάουτου. Μια πολυδιάστατη θεώρηση, όπως ακριβώς και το όνομα της ομάδας “3D”.

Ακούγονται τα κομμάτια: στο φλάουτο: 1. Ian Clarke, The Great Train Race (1993)  2. Astor Piazzolla, Tango Etude no.6 (1987)  3. Emile Pessard (1843 – 1917), Andalouse (απόσπασμα)
στη φωνή (acapella): 1. Antonin Dvorak (1841-1904), The Pleading Rose , από τη συλλογή Moravian Duets op.32.  2. Stephen Foster (1826-1864), Old Dog Tray

Συντελεστές:
Θεατρική Ομάδα 3D
Κείμενα: Ολίβια-Λήδα Καλούδη
Performance: Ολίβια-Λήδα Καλούδη
Μουσική ερμηνεία: Ολίβια-Λήδα Καλούδη
Σκηνοθεσία: Μελίνα Σκούφου
Χορογραφία: Ολίβια-Λήδα Καλούδη
Επιμέλεια Κίνησης: Ελίνα Λογαρίδου
Σκηνικ/ Κοστούμια/ Video: 3D
Φωτισμοί: Χρύσα Δαδίτσου
Παίζουν: Ολίβια-Λήδα Καλούδη

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά