Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χρήστος Γιαννόπουλος στο Ρυθμός Stage

Ο Χρήστος Γιαννόπουλος στο Ρυθμός Stage

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, στο Ρυθμός Stage, ο συνθέτης - τραγουδοποιός Χρήστος Γιαννόπουλος γιορτάζει τα 30 χρόνια του στη δισκογραφία . Η βραδιά θα γεμίσει νότες και τραγούδια που θα ερμηνεύσουν παλιοί και νέοι συνεργάτες του όπως οι Ελένη Δήμου , Πασχάλης Αρβανιτίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μιτζέλος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Λάμπρος Καρελάς, Γιούλη Τσίρου, Θανάσης Κομνηνός, Παντελής Αμπαζής, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Φωτεινή Σαββατιανού, Λίζα Ανδρέου , Ράνια Τέκου, Τάκης Λίβανος, Ειρήνη Ζώη και Νίκος Μπλιός

 

"Και να που πέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που άνοιξα την πόρτα της Sony (CBS τότε) και μπήκα στο χώρο της δισκογραφίας με το πρώτο μου άλμπουμ -ΟΤΑΝ ΣΒΥΝΗ Η ΟΘΟΝΗ. Ακλούθησε το άλμπουμ ΑΧ ΕΛΕΝΗ. Κατόπιν ακολούθησε η συνεργασία με τον αξέχαστο παραγωγό Μάνο Ξυδού (ΕΜΙ Columbia) και τα άλμπουμ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ και ΠΡΟΦΙΛ. Κάθε τραγούδι μου έκτοτε και κάθε άλμπουμ που υπέγραφα είτε σαν τραγουδοποιός-τραγουδιστής είτε σαν συνθέτης-στιχουργός ήταν μια σταγόνα στον απέραντο ωκεανό της ελληνικής δισκογραφίας. Κοιτάζοντας τώρα πίσω μου μετά από 30 χρόνια, βλέπω ένα δικό μου πέλαγος τραγουδιών (800-900 περίπου) που απορώ κι ο ίδιος πότε και πώς δημιουργήθηκε. Μεγάλες συνεργασίες με τρανταχτά εμπορικά ονόματα , αλλά και άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες που προσωπικά εκτιμούσα και αγαπούσα, έξω από τη λογική των πωλήσεων αλλά με προσωπικά αισθητικά κριτήρια. Δεκάδες συναυλίες και διεθνή φεστιβάλ καθώς και τραγούδια μου μεταφρασμένα σε άλλες γλώσσες κλπ. Έτσι αποφάσισα τη Δευτέρα 4 Μαΐου με τη βοήθεια φίλων και συνεργατών να κάνω μια γενέθλια βραδιά παρουσίασης κάποιων αγαπημένων τραγουδιών μου, που με μεγάλη δυσκολία κατάφερα να επιλέξω μέσα από τον πολύ μεγάλο αυτό όγκο τραγουδιών μου."

Χρήστος Γιαννόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων live στο Ρυθμός Stage
14.02.2017 11:58
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Η Μελίνα Κανά στο Ρυθμός stage
14.10.2016 10:21
Η Μελίνα Κανά ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Ρυθμός stage και φέρνει κοντά μας με την ξεχωριστή φωνή της όλα εκείνα που κατά καιρούς έχουμε σιγοτραγουδήσει. Έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς και ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει φέτος να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη παράσταση βασισμένη σε τραγούδια που σμίγουν τις παρέες.
Με τα τραγούδια θα σου πω: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 13:46
Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς θα παρουσιάσει για δύο μουσικές παραστάσεις, την Παρασκευή 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016, το συνθετικό του έργο στο Ρυθμός Stage.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωντανά στο Ρυθμός Stage
29.03.2016 13:43
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 16 και 23 Απριλίου 2016.