Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Οι Εκείνος & Εκείνος για ένα βράδυ ακόμα live στο Σταυρό του Νότου

Οι Εκείνος & Εκείνος για ένα βράδυ ακόμα live στο Σταυρό του Νότου

Μετά από 11 χρόνια απουσίας από τα μουσικά πράγματα, το θρυλικό ντουέτο ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ επιστρέφει για ένα βράδυ, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για να μοιραστεί με τους παλιούς και νέους φίλους του αγαπημένα τραγούδια.

Οι Εκείνος & Εκείνος (Νίκος Καλλίνης και Κώστας Λογοθετίδης) είπαν...

-  11 χρόνια σιωπής ρε φίλε...
- Πολλά, ε;
- Αρκετά! Τι λςς; Χωρίς μελλοντικά σχέδια και σενάρια...
- Έτσι... απλά... να βρεθούμε και να παίξουμε;
- Μέσα είμαι! Για ένα βράδυ;
- Ναι! Για ένα βράδυ ακόμα!
- Και από παρέα;
- Κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός, Πλήκτρα ο Αντώνης Χατζηκωνσταντής, Τύμπανα & φωνητικά ο Δημήτρης Αιγινίτης, Μπάσο ο Γιάννης Γρυπαίος και φωνητικά η Μαρία Σαχπασίδη… Α! Και κάποιες εκπλήξεις... Οκ;
-  Έγινε! Κανόνισέ το… Και σύντομα, έτσι;

Φιλική Συμμετοχή: Γιάννης Κότσιρας

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.
Οι
27.04.2016 15:09
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στον Σταυρό του Νότου Plus, οι «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Μέτρα με τέχνη τον καιρό".
Οι Χαΐνηδες live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 16:42
Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία στην Ευρώπη οι Χαΐνηδες επιστρέφουν για ακόμα μια φορά στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Ο Δημήτρης Σαμόλης live στο Roof Stage του Gazarte
15.02.2016 11:51
Ο Δημήτρης Σαμόλης αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις φωνές της νέας γενιάς που έχουν ξεχωρίσει και επιστρέφει στη σκηνή του Roof Stage του Gazarte στις 29 Φεβρουαρίου 2016 για ένα ξεχωριστό live όπως μόνο εκείνος ξέρει!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.