Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Vault of Blossomed Ropes στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Οι Vault of Blossomed Ropes στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Οι Vault of Blossomed Ropes, μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους, παρουσιάζουν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων ένα αυτοσχεδιαστικό οπτικοακουστικό τελετουργικό.

Με αναφορές στην ambient experimental σκηνή και στις παραδοσιακές τελετουργικές μουσικές, οι Vault of Blossomed Ropes εξερευνούν τις αντιστοιχίες Μικρόκοσμου-Μακρόκοσμου, Επανάληψης-Στατικότητας, Θορύβου-Σιωπής.

Το πρώτο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 στην αθηναϊκή Triple Bath, με τη συμμετοχή του Steve Jansen (Japan, Nine Horses), ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε βινύλιο μέσα στο 2015.

Vault of Blossomed Ropes:


Νίκος Φωκάς | synths, sample treatment, programming

Γιώργος Βαρουτάς | guitar, live sampling

Άννα Λινάρδου | vocals

Στρατής Σγουρέλλης | bass
Στέλιος Ρωμαλιάδης | flute
Deniz Αγγελάκη | live visuals

http://www.vaultofblossomedropes.com

Σχετικές ειδήσεις
Nosferatu Ιnto the darkness από τους ΕΟS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
11.01.2017 10:38
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στο πλαίσιο του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
S.T.A.B. Saxophone quartet στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
16.12.2016 17:04
Το κουαρτέτο σαξοφώνων S.T.A.B. παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων ρεπερτόριο μπαρόκ, σε μια εξαιρετική μουσική βραδιά με έργα των Bach, Vivaldi, Frescobaldi, Benedetto Marcello, Giovanni Legerenzi και Telemann.
4 Υears Party στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
04.11.2016 10:52
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων γιορτάζει την έναρξη της πέμπτης του χρονιάς μ’ ένα μετά-απογευματινό πάρτυ!
16 sounds per second με τους EOS στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
03.11.2016 11:51
Οι δεξιοτέχνες και άκρως πειραματικοί ΕΟS, επενδύουν με ζωντανή μουσική κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, στα πλαίσια του θεσμού 16 sounds per second, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
Silent Move & Eρατώ Τζαβάρα live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
09.05.2016 14:37
Συνεχίζοντας τη συνεργασία τους με την visual artist Ερατώ Τζαβάρα, οι Silent Move συμπράττουν για πρώτη φορά με τον Στέφανο Ψαραδάκη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων και παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό σετ με noise, electronic και post rock αναφορές. Ανασύρουν επί τόπου εικόνες και μνήμες με οπτικούς και ηχητικούς συνειρμούς.