H Evacuate prods παρουσιάζει τους Tuber, το συγκρότημα απο τις Σέρρες, που έχει αφήσει άφωνους κοινό και κριτικούς, για ένα live στο An Club, το Σάββατο 16 Μαΐου 2015.

Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα ζεστό για τους Tuber. Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του δεύτερου τους άλμπουμ “Desert Overcrowded” και μια σειρά live εμφανίσεων στην Ελλάδα, το κουαρτέτο από τις Σέρρες ανοίγει νέους δρόμους στην έως τώρα πορεία τους, συμμετέχοντας σε τρία από τα πιο αξιόλογα ροκ φεστιβάλ της Ευρώπης ( Freak Valley DE, Wrong Fest BU, Lake On Fire AU ).

Λίγο πριν την αναχώρηση τους, οι Tuber επιστρέφουν στο Αν, το Σάββατο 16 Μαΐου , για ένα τελευταίο show στην Αθήνα, υποσχόμενοι μια μοναδική βραδιά μπροστά στο κόσμο που τους στήριξε και τους ανέδειξε ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής

www.tuber.bandcamp.com
www.facebook.com/tuberband?fref=ts

Support act οι we.own.the.sky

Οι we.own.the.sky είναι μια instrumental rock/metal μπάντα από την Αθήνα. Έχουν κυκλοφορήσει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο EP (“The Glass/Nails EP” – 2013) και αυτό το διάστημα ολοκληρώνουν την πρώτη τους full length δουλειά, με στόχο να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Έχουν ανοίξει τις συναυλίες αρκετών ονομάτων της διεθνούς post rock σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Caspian, Long Distance Calling και Tides From Nebula.

www.facebook.com/weowntheskygr
weownthesky.bandcamp.com
www.youtube.com/weowntheskygr