Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης ζωντανά στο Άλικο

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης ζωντανά στο Άλικο

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης θα βρίσκεται στο Άλικο κάθε Τετάρτη από 29 Απριλίου 2015.

 

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης δεν είναι καινούριος στο τραγούδι. Μετράει ήδη 10 χρόνια “on the road” και από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε τόσο με τα τραγούδια του όσο και με τη βαθιά χροιά της φωνής του. Ανήκει στη νέα μουσική γενιά της Θεσσαλονίκης και έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε μουσικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

 

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Β. Γερμανός, η Αρλέτα, ο Ν. Ζιώγαλας, ο Δ. Τσακνής, ο Γ. Μηλιώκας, ο Β. Καζουλης, ο Μ. Πασχαλίδης κ.ά.

 

Το 2008 παρουσίασε μέρος της δουλείας του στο «Παρά θιν’ αλός» προσκεκλημένος  του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου , Χρήστο Θηβαίο, Γεωργία Νταγάκη , Σταύρο Σιόλα και Ορέστη Ντάντο.

 

Το Μάιο του 2009 με τους On The Road άνοιξαν τη συναυλία των Ten Years After σε Αθήνα και  Θεσσαλονίκη. Ο Σωκράτης Μάλαμας τους παρουσίασε στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) το 2012.

 

Αυτή την περίοδο o Παρασκευάς Θεοδωράκης παρέα με 2 υπέροχους μουσικούς τον Δημήτρη Μπρέντα (κλαρίνο, καβάλ, γκάιντα) και τον Διονύση Μακρή (μπάσο) ανανεώνει τις διαδρομές του σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό, συναίσθημα και απρόσμενους προορισμούς έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια από το δίσκο των On The Road και νέα δικά του τραγούδια.

 

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης συμμετέχει τραγουδώντας στην παράσταση «Είμαστε τρομοκράτες (αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο) καθώς και σε συναυλίες με τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Βασίλη Καζούλη και τους On The Road.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παρασκευάς Κίτσος παρουσιάζει τον
06.10.2016 15:48
Ο κοντραμπασίστας Παρασκευάς Κίτσος παρουσιάζει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στις 21:00, την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΠΟΛΕΜΟΣ». Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού ΒΕΤΟΝ 7.
Αλέξανδρος Μίχος, Αλεξάνδρα Κόνιακ και Παρασκευάς Θεοδωράκης στην έναρξη του Σταυρού του Νότου
12.09.2016 17:18
Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Haig Yazdjian + friends στο Άλικο
05.07.2016 12:57
Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 στο φιλόξενο Άλικο ο Haig Yazdjian προσκαλεί τον Χάρη Λαμπράκη (νέι), και τον Γιώργο Κοντογιάννη (λύρα) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
«Ήτανε μια φορά…»: Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Περάματος
03.06.2016 11:51
Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος στο πλαίσιο του αφιερώματος στο Νίκο Ξυλούρη, διοργανώνουν μία μουσική παράσταση στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Περάματος "Μίκης Θεοδωράκης" την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 με την συμμετοχή της Γεωργίας Νταγάκη.
21.04.2016 13:18
Η Σοφία Αβραμίδου τραγουδάει τον "Επιτάφιο" και τα "Λειτουργικά". Ο Μίκης Θεοδωράκης και τέσσερις παλιοί ρεμπέτες σε δύο κατανυκτικά έργα, την Μ. Τρίτη 26 Απριλίου 2016 στον ΙΑΝΟ.