Mε ήχους γεμάτους φως και με πολύτιμα τραγούδια, που μένουν βαθιά χαραγμένα στην μνήμη και την καρδιά, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα μας σεργιανίσει, στους φεγγαρόφωτους δρόμους της μουσικής, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015, στη μουσική σκηνή “Ρυθμός Stage“.

Στο πρόγραμμα, που τα τραγούδια θα διαδέχονται το ένα το άλλο, η σκέψη μας θα χαμογελάσει, η καρδιά μας θα φτερουγίσει και θα ταξιδέψει, στα φανερά και στα αφανέρωτα, τραγούδια Ελλήνων δημιουργών, της παράδοσης, αλλά και της δισκογραφικής του παρουσίας (Ένα φεγγάρι δρόμος, Μυθικά καράβια, Τα τιμαλφή, Ένα κομμάτι ουρανό, Λαλήματα ονείρου, Στης μνήμης το κλαδί).

Ο τραγουδιστής Νίκος Ανδρουλάκης που γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε με τη μουσική της και τα τραγούδια της, εξακολουθεί να μας παρασέρνει, σε όμορφα μουσικά ταξίδια, μέσα από τη φωνή του, μέσα από τις επιλογές των τραγουδιών, αλλά και μέσα από τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σ’ εκείνον και τους φίλους, που τον ακολουθούν στις συναυλίες, αλλά και στις μουσικές σκηνές.

Μαζί του, τέσσερις σπουδαίοι μουσικοί:

Στέλιος Καρύδας (κιθάρα), Μιχάλης Νικόπουλος (μπουζούκι-λαούτο), Νίκος Ρούλος (όρθιο μπάσο) και Ηλίας Μπουκουβάλας (τύμπανα).