Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

O Νίκος Ανδρουλάκης ζωντανά στο Ρυθμός Stage

O Νίκος Ανδρουλάκης ζωντανά στο Ρυθμός Stage

Mε ήχους γεμάτους φως και με πολύτιμα τραγούδια, που μένουν βαθιά χαραγμένα στην μνήμη και την καρδιά, ο Νίκος Ανδρουλάκης, θα μας σεργιανίσει, στους φεγγαρόφωτους δρόμους της μουσικής, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015, στη μουσική σκηνή "Ρυθμός Stage".

 

Στο πρόγραμμα , που τα τραγούδια θα διαδέχονται το ένα το άλλο, η σκέψη μας θα χαμογελάσει, η καρδιά μας θα φτερουγίσει και θα ταξιδέψει, στα φανερά και στα αφανέρωτα, τραγούδια Ελλήνων δημιουργών, της παράδοσης, αλλά και της δισκογραφικής του παρουσίας (Ένα φεγγάρι δρόμος, Μυθικά καράβια, Τα τιμαλφή, Ένα κομμάτι ουρανό, Λαλήματα ονείρου, Στης μνήμης το κλαδί).

 

Ο τραγουδιστής Νίκος Ανδρουλάκης που γεννήθηκε στην Κρήτη και μεγάλωσε με τη μουσική της και τα τραγούδια της, εξακολουθεί να μας παρασέρνει, σε όμορφα μουσικά ταξίδια, μέσα από τη φωνή του, μέσα από τις επιλογές των τραγουδιών, αλλά και μέσα από τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σ’ εκείνον και τους φίλους, που τον ακολουθούν στις συναυλίες , αλλά και στις μουσικές σκηνές.

 

Μαζί του, τέσσερις σπουδαίοι μουσικοί:

Στέλιος Καρύδας (κιθάρα), Μιχάλης Νικόπουλος (μπουζούκι-λαούτο), Νίκος Ρούλος (όρθιο μπάσο) και Ηλίας Μπουκουβάλας (τύμπανα).

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Κανά στο Ρυθμός stage
14.10.2016 10:21
Η Μελίνα Κανά ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Ρυθμός stage και φέρνει κοντά μας με την ξεχωριστή φωνή της όλα εκείνα που κατά καιρούς έχουμε σιγοτραγουδήσει. Έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς και ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει φέτος να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη παράσταση βασισμένη σε τραγούδια που σμίγουν τις παρέες.
Με τα τραγούδια θα σου πω: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 13:46
Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς θα παρουσιάσει για δύο μουσικές παραστάσεις, την Παρασκευή 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016, το συνθετικό του έργο στο Ρυθμός Stage.
Επτά τραγούδια βγήκαν βόλτα μες τη νύχτα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Ιανό
28.04.2016 14:51
Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα μας χαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΙΑΝΟ, στις 21 και 28 Μαΐου 2016.
Η Μελίνα Κανά & ο Γόης του Θησείου στο Ρυθμός Stage
14.01.2016 15:12
Τη Μελίνα Κανά με τον «Γόη του Θησείου» - μία ευφάνταστη και ταλαντούχα μπάντα, που προϊόν αυτής της μουσικής συνεύρεσης είναι και το τελευταίο ομώνυμο άλμπουμ της Μελίνας “O Γόης του Θησείου” – θα τους απολαύσουμε να αποδίδουν ανανεωμένοι και πληρέστεροι τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές για δύο Παρασκευές, 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου στο "Ρυθμός Stage"!
Ο Νίκος Ξυδάκης στο Ρυθμός Stage
07.01.2016 16:34
"...Κέρματα είναι του δρόμου που από άλλους πέσανε, τα τραγούδια που έχω γράψει και δεν σου αρέσανε…" Διαμαρτύρεται ένα από αυτά τα τραγούδια και πάνω σε αυτή την ιδέα και αυτό το κλίμα χτίζεται το πρόγραμμα που παρουσιάζει στο "Ρυθμός Stage" ο Νίκος Ξυδάκης, για τρεις μοναδικές παραστάσεις, τα Σάββατα 16, 23 και 30 Ιανουαρίου.