Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Shakink Project στο metamatic:taf

Shakink Project στο metamatic:taf

Tο metamatic:taf εγκαινιάζει το Shakink Project σε διοργάνωση του INK Project.Exhibition, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015.

Το INK Project.Exhibition παρουσιάζει στο χώρο του metamatic:taf την τρίτη σε σειρά έκθεση αφίσας και αυτή τη φορά η γραφιστική συναντά τα cocktail. Είκοσι ελληνικά δημιουργικά γραφεία και ανεξάρτητοι γραφίστες σχεδιάζουν τις δικές τους αφίσες από τις οποίες οι bartender του metamatic:taf αντλούν έμπνευση και δημιουργούν είκοσι διαφορετικά cocktail. Κάθε αφίσα και ένα cocktail με ίδιο όνομα και χαρακτήρα. Θα έχετε την ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα τα δείτε και θα τα δοκιμάσετε την ημέρα των εγκαινίων. Στο event θα συμμετάσχει και το CU με ένα ξεχωριστό ποδήλατο το CU pop up t-shirt bike, με το οποίο οι Silk Βastards θα τυπώνουν με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας εντελώς δωρεάν t-shirt με σχέδια που θα δημιουργηθούν ειδικά για το INK Project.Exhibition. Ακόμα, το myfashionfruit και το Luv&Roll | One love Tattoo Studio μεταφέρουν τις δημιουργίες τους σε δύο ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του metamatic:taf για να τα δείτε από κοντά και, γιατί όχι, να τα αποκτήσετε.

Συμμετέχουν:
Alati Design Atelier, Ανδρέας Δέσκας, Χρήστος Τριβυζάς, Corn Studio, Cursor Design Studio, Δήμητρα Καραγιάννη, Έρη Λιούγκου, Γιώργος Τσάβαλος, Γιάννης Νούσης/ Μικαέλα Αργυριάδου, Junkart, Κάλια Αποστολίδου, Κατερίνα Αγγελικάκη, Κατερίνα Μηλιαράκη, Μαρία Κόζαρη Μελά, Μάριος Γεωρνταμιλής, Ναταλία Χατζηδημητρίου, Σταύρος Δάμος, Θαλασσινός Αναστασίου, Θανάσης Καμενίδης, Tommaso Taraschi | tato

Διοργάνωση: Ink Project.Exhibition, Corn Studio

www.inkproject.gr

Σχετικές ειδήσεις
hYgge, ένα νέο εικαστικό project στο metamatic:taf
13.12.2016 10:15
Το metamatic:taf με μεγάλη χαρά φιλοξενεί το project hYgge (hoo ga), το οποίο ξεκινά την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στις 20.30 και θα διαρκέσει έως και τις 23 Ιανουαρίου 2017.
Η ομάδα Driewieler Collectief στο metamatic:taf
22.08.2016 15:39
To metamatic:taf συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων CTRL+T σε επιμέλεια των METASITU με τη συμμετοχή της Driewieler Collectief. Το project της ομάδας Driewieler Collectief αποτελεί έργο εν εξελίξει που ξεκίνησε στα δωμάτια του metamatic:taf στις 18 Αυγούστου 2016 και θα ολοκληρωθεί με μια performance στην γκαλερί του metamatic:taf στις 16 Σεπτεμβρίου.
Οι Arhi.tek & Privateprint στο CTRL+T του metamatic:taf
15.06.2016 15:42
To metamatic:taf συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων CTRL+T σε επιμέλεια των METASITU, καλλιτεχνικών διευθυντών του metamatic:taf, με τη συμμετοχή των Arhi.tek & Privateprint και το project τους Everything you always wanted to know about your neighbour but were afraid to ask. Το project θα παρουσιαστεί στο metamatic:taf για μια ημέρα, στις 22 Ιουνίου στις 18.00.
Dancing Shadows - Roomlines: εικαστικό project στο metamatic:taf
08.06.2016 15:32
Το metamatic:taf και το Flux Laboratory με χαρά ανακοινώνουν το project Dancing Shadows - Roomlines που εγκαινιάζεται στις 16 Ιουνίου 2016 στις 21.00.
Filmink Project, από το ΙΝΚ Project.Exhibition στο metamatic:taf
12.05.2016 11:39
Το metamatic:taf εγκαινιάζει το FILMINK Project σε διοργάνωση του ΙΝΚ Project.Exhibition τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.