Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Duoyu & οι Red Elephants live στο Six D.O.G.S.

Οι Duoyu & οι Red Elephants live στο Six D.O.G.S.

Το Σάββατο 9 Μαΐου, η σκηνή του Six D.O.G.S. υποδέχεται τους εκρηκτικούς Duoyu παρέα με τους Ικαριώτες Red Elephants σε ένα πολλά υποσχόμενο live, γεμάτο indie garage funk ρυθμούς και post rock μελωδίες.

Οι Duoyu είναι ένα ανεξάρτητο αγγλόφωνο ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2010. Με επιρροές που κυμαίνονται από alternative rock, funk, garage, ως την πειραματική μουσική , οι δυνατές γκρούβες, τα «πειραγμένα» ηχοτοπία της τρομπέτας, τα μελωδικά φωνητικά και οι αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τον προσωπικό ήχο της μπάντας. Αεικίνητοι, επικοινωνιακοί και ευρηματικοί στα live, έχουν ήδη στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές και festivals σε όλη την Ελλάδα. Το Μάιο του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο ανεξάρτητο album τους με τίτλο “Atomic Clock” στο MothStudio με παραγωγό τον Jimmy Spliff (The Last Drive, Nightstalker, The Earthbound, Deus-x-Machina), το οποίο είναι διαθέσιμο για download στο bandcamp.

Site: http://www.duoyuband.com
Bandcamp: http://duoyuband.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/Duoyu.band
Soundcloud: https://soundcloud.com/duoyu
YouTube: https://www.youtube.com/user/duoyuband/videos
Contact: duoyu.band@gmail.com

Οι Red Elephants είναι ένα post rock-instrumental συγκρότημα, το οποίο σχηματίστηκε το 2010 στην Ικαρία και συνεχίζει μέχρι σήμερα να πειραματίζεται με καινούργιους ήχους, συνδυάζοντας διαφορετικά είδη. Ενώ η αρχική σύνθεση του συγκροτήματος ήταν δυο κιθάρες ένα μπάσο και τύμπανα, το 2014 απέκτησε και δεύτερο μπάσο σε συνδυασμό με ηλεκτρονικούς ήχους, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τους μουσικούς πειραματισμούς του. Το 2012 οι Red Elephants πραγματοποίησαν την πρώτη ηχογράφηση του demo τους στο Akron Studio. Το ηχογραφημένο demo, καθώς και αλλά κομμάτια, παρουσιάστηκαν στο πρώτη ζωντανή εμφάνιση τους στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2012 στο After Dark. Η δεύτερη ζωντανή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο Αν Club της Αθήνας το Νοέμβριο του 2014. Αυτή την περίοδο το συγκρότημα δουλεύει το πρώτο ολοκληρωμένο του EP, που ευελπιστεί να πραγματωθεί πριν το τέλος του 2015 στην Ικαρία, με την πολύτιμη συμβολή αδερφών και φίλων.

Facebook: https://www.facebook.com/RedElephantsBand
YouTube: https://www.youtube.com/user/redelephantsband
Contact: redelephantstheband@gmail.com

Σχετικές ειδήσεις
Οι Orquesta Nostalgia live στο Poems & Crimes
16.01.2017 11:24
Ένα νέο συγκρότημα κάνει την εμφάνισή του στη μουσική σκηνή της Αθήνας. Οι Orquesta Nostalgia θα εμφανιστούν στο Poems & Crimes για το πρώτο τους live, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για δύο live στο Gazarte
11.10.2016 13:59
Πρώτο live της σεζόν για το Main Stage του Gazarte με μία παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος και εγκαινίασε το χώρο στην έναρξη του, προσδιορίζοντας την διαφορετική ατμόσφαιρα στις ζωντανές εμφανίσεις όπως τις ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Οι Vapors of Morphine στο Fuzz Live Music Club
28.09.2016 16:43
Οι Vapors of Morphine, η μπάντα που σχηματίστηκε από τα δύο αυθεντικά μέλη των θρυλικών Morphine, Dana Colley και Jerome Deupree, συνεχίζοντας την ιστορία τους (με τη συνδρομή του blues μουσικού / τραγουδιστή Jeremy Lyons), έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Οι encardia live στο Φουγάρο
17.08.2016 10:00
Το ΦΟΥΓΑΡΟ, ο Όμιλος για την UNESCO Αργολίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Κοινωνικής Ψυχαγωγίας «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9μμ στο Αίθριο 1 το συγκρότημα encardia στη μουσική παράσταση «Τραγούδια και Όνειρα», που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Οι Femmes Fatales live στο Maamaya!
11.04.2016 15:07
Το συγκρότημα “FEMMES FATALES” παρουσιάζει στο Maamaya την ξεσηκωτική μουσική παράσταση “LA FIESTA” και η γιορτή ξεκινά!