Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

O Καραγκιόζης στο Cabaret Voltaire

O Καραγκιόζης στο Cabaret Voltaire
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την τύχη να απολαύσουν τον Καραγκιοζοπαίχτη Ιάσωνα Μελλισηνό πού θα  μιλήσει για την ιστορία του θεάτρου σκιών αλλά και θα παρουσιάσει φυσικά τον ήρωα του στο πανί!

Ο Ιάσωνος Μελισσηνός γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Μετά τους σεισμούς του 1953 η οικογένεια χάνει το αρχοντικό της και μεταφέρεται στην Παναγούλα, συνοικία για τους σεισμοπαθείς. Εκεί πρωτοβλέπει και πρωτοπαίζει καραγκιόζη με τα παιδάκια της γειτονιάς.

Αφού σπούδασε Μαθηματικά και λίγο πριν σαρανταρίσει, παρατάει την αναζήτηση της γνώσης κι αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στον Καραγκιόζη. Έχει ταξιδέψει σ’ όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τα έργα του. Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Σχετικές ειδήσεις
Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά, στο Cabaret Voltaire
21.11.2016 11:37
Η σατιρική μουσική παράσταση “Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά” που έγραψαν και ερμηνεύουν η Άννα Παντζέλη και η Βιβή Νικολάου επιστρέφει ανανεωμένη και περιμένει το κοινό στο Cabaret Voltaire στις 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου.
Διασχίζοντας το Αιγαίο, του Οδυσσέα Λούγκλου στο Cabaret Voltaire
26.04.2016 12:40
Το Cabaret Voltaire φιλοξενεί την ομάδα Θεώρηση, η οποία παρουσιάζει το έργο του Οδυσσέα Λούγκλου, Διασχίζοντας το Αιγαίο, σε σκηνοθεσία της Λυδίας Τσακαλάκη.
Αμπαζούρρρ!!!, ένα bourlesque musical από την ομάδα Στενός Κορσές στην Αθηναΐδα
22.03.2016 12:36
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο Cabaret Voltaire στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και μια μίνι καλοκαιρινή περιοδεία, η θεατρική ομάδα «Στενός Κορσές» θα βρίσκεται τις Τετάρτες του Απριλίου 2016 στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ για να παρουσιάσει το burlesque musical Αμπαζούρρρ!!!.
Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
18.03.2016 10:20
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, Κυριακή 27 Μαρτίου, αφιερώνει την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέττα του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, στους νέους ηλικίας 18 έως 28 ετών και τους προσκαλεί να την απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο.
Εάν είχες μιλήσει Δυσδαιμόνα!, της Christine Brückner στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
02.02.2016 13:26
Η ΤΕΧΝΗ ART PATMOS παρουσιάζει στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου από το Σάββατο 19 Μαρτίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή για έξι μόνο παραστάσεις μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου, τον μονόλογο της Christine Brückner «ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΥΣΔΑΙΜΟΝΑ!» σε σκηνοθεσία Barbara Hoffmann, Till Sterzenbach με την Ευαγγελία Βαλσαμά στον ομώνυμο ρόλο.