Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Angelika Dusk παρουσιάζει το πρώτο της album "Marionette"

Η Angelika Dusk παρουσιάζει το πρώτο της album

H Angelika Dusk, το κορίτσι που ακροβατεί ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, μπήκε πριν ένα περίπου χρόνο στη ζωή μας καταφέρνοντας να ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Χρησιμοποιώντας σύμβολα δημιουργεί έναν κόσμο ρεαλιστικά παραμυθένιο στον οποίο μας προσκαλεί μέσα από τους στίχους και τη μουσική της να ανακαλύψουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας.

 

Μετά από την άκρως θερμή υποδοχή των single της “Love On Your Own Terms” και “Beautiful Love” και τη συμμετοχή της σε μερικά από τα μεγαλύτερα festivals  της χώρας μας ήρθε η στιγμή να παρουσιάσει το πρώτο της ολοκληρωμένο album, σε συνεργασία με τους Άγγλους παραγωγούς Red Triangle Productions και Ross Cullum.

 

Kαι ο τίτλος αυτού... Marionette.

 

“Ήταν ένα μακρύ ταξίδι. Ευχήθηκα, ονειρεύτηκα. Κάποιες φορές τα όνειρα κατέρρεαν, το ίδιο και εγώ. Όμως, βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ ξανά και να συνεχίσω. Σήμερα, μπορώ να πω πως ό,τι έζησα άξιζε τον κόπο: η ικανοποίηση μέσα από τη δημιουργία, η έκφραση μέσα από το ρυθμό και τη μελωδία και το να ζω μέσα από τη μουσική, ξεπερνούν απόλυτα όλες τις στιγμές του φόβου, την αίσθηση αποπροσανατολισμού, τα δάκρυα. Ελάτε να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι στα προηγούμενα χρόνια της ζωής μου και αφήστε το κάθε τραγούδι να μιλήσει στην καρδιά σας μέσα από τις δικές σας εμπειρίες. Σκαρφαλώστε στο carousel μιας εικονικής πραγματικότητας, κινήστε τα νήματα της δικής σας μαριονέττας, παλέψτε και νικήστε ένα μαύρο δράκο, μείνετε ακίνητοι με αυτόν που αγαπάτε μέσα σε μία γυάλινη χιονόμπαλα, πετάξτε μέσα από τυφώνες μέχρι το κέντρο του σύμπαντος. Και νιώστε ζωντανοί. Ζωντανοί ξανά”.

Angelika Dusk

 

Αlbum info

Marionette

Producers: Red Triangle Productions & Ross Cullum

© 2015 Snowcage Records

Physical Distribution: Cobalt

To album είναι διαθέσιμο στα: Public, Ianos , Reload Stores, Starbucks και μέσω iTunes

Σχετικές ειδήσεις
Η Angelika Dusk live στο Gazarte
14.12.2016 13:48
Η Angelika Dusk ανεβαίνει στη σκηνή του Roof Stage του gazarte ​για να ξεδιπλώσει τις καινούριες πτυχές της προσωπικότητάς της εξερευνώντας νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια.
24.11.2016 13:24
Η Angelika Dusk επιστρέφει για να ξεδιπλώσει τις καινούριες πτυχές της προσωπικότητάς της εξερευνώντας νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια.
Η Angelika Dusk στο Troubar
23.11.2016 14:20
Η Angelika Dusk ανεβαίνει για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν ​στη σκηνή του Troubar ​για να ξεδιπλώσει τις καινούριες πτυχές της προσωπικότητάς της εξερευνώντας νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια.
Η Angelika Dusk live στο Troubar
24.05.2016 14:46
Η Angelika Dusk, η δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE”, έρχεται για πρώτη φορά στο Troubar για ένα εκρηκτικό live!
Η Angelika Dusk live στην Σφίγγα
10.05.2016 14:03
Η Angelika Dusk, δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE”, έρχεται για πρώτη φορά στην Σφίγγα για ένα εκρηκτικό live, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.