Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

O Σωτήρης Ψυλλάκης ζωντανά στο Θέατρο Eliart

O Σωτήρης Ψυλλάκης ζωντανά στο Θέατρο Eliart

Ο Σωτήρης Ψυλλάκης καταθέτει την ψυχή του για δύο μοναδικές βραδιές στις 30 Απριλίου και 7 Μαΐου 2015 στο Θέατρο Eliart, με ένα πολύχρωμο πρόγραμμα με τίτλο «Κατά προσωπική άποψη».

 

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής ο Σωτήρης Ψυλλάκης θα παρουσιάσει στο κοινό της Αθήνας ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών του έντεχνου και του λαϊκού τραγουδιού. Κομμάτια δύσκολα, απαιτητικά, που όμως μιλάνε στην καρδιά του, και που επέλεξε να τα μοιραστεί μαζί μας επί σκηνής, σε μια ατμοσφαιρική, αλλά και γεμάτη έντονες συναισθηματικές εξάρσεις παράσταση

 

Το μελωδικό αυτό ταξίδι θα παρουσιαστεί για δύο μοναδικές βραδιές. Στο πλάι του Σωτήρη Ψυλλάκη θα βρίσκονται ταλαντούχοι μουσικοί, ενώ τις χαρακτηριστικές καθαρές πενιές του θα χαρίσει ο Γιώργος Ξενοκώστας

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια όπως: «Τα βεγγαλικά σου μάτια», «Καίγομαι και σιγολιώνω»  «Έρημοι δρόμοι», «Απόκληρος», «Δραπετσώνα», «Κάνε λιγάκι υπομονή», «Άνθρωποι Μονάχοι», «Φαίδρα», «Να κοιμηθούμε αγκαλιά», «Με τα μάτια κλειστά», «Ταχεία»,  ζεϊμπέκικα και άλλες διαχρονικές επιτυχίες . Ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια μεγάλων δημιουργών, από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη, ως τον Κραουνάκη και τον Βαρδή, μέσα από την παράδοση, αλλά και τις δημιουργίες νέων συνθετών.

 

Μια διαφορετική άποψη, ένα μοναδικά αρμονικό μωσαϊκό εντέχνου και λαϊκού τραγουδιού που οι μουσικόφιλοι δεν πρέπει να χάσουν…!

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Ξενοκώστας: Μπουζούκι / σολίστ

Γιάννης Τζιαμπάζης: Πιάνο

Γιώργος Καλυβάς: Κιθάρα

Νάνσυ Αγγελάκη: Κρουστά

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου

Σχετικές ειδήσεις
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
O κόσμος σε δύο φωνές: Ελένη Πέτα & Fide Köksal live στο Σφίγγα Music Theater
23.03.2016 14:27
Η Ελένη Πέτα και η Fide Köksal θα ενώσουν τις δύο πλευρές του Αιγαίου και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του κόσμου, για δύο μοναδικές παραστάσεις το Σάββατο 2 & 9 Απριλίου 2016 στο Σφίγγα Music Theatre.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.
Ο Νίκος Ξυδάκης στο Ρυθμός Stage
07.01.2016 16:34
"...Κέρματα είναι του δρόμου που από άλλους πέσανε, τα τραγούδια που έχω γράψει και δεν σου αρέσανε…" Διαμαρτύρεται ένα από αυτά τα τραγούδια και πάνω σε αυτή την ιδέα και αυτό το κλίμα χτίζεται το πρόγραμμα που παρουσιάζει στο "Ρυθμός Stage" ο Νίκος Ξυδάκης, για τρεις μοναδικές παραστάσεις, τα Σάββατα 16, 23 και 30 Ιανουαρίου.
Lost In Jazz: Γιώργος Κοντραφούρης και Αλέξανδρος Ορφανός στο θέατρο Eliart
30.12.2015 14:02
Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 (ανήμερα των Φώτων) στις 21:00, το θέατρο Eliart παρουσιάζει τους πιανίστες Γιώργο Κοντραφούρη και Αλέξανδρο Ορφανό στη μουσική παράσταση LOST IN JAZZ.