Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

O Σωτήρης Ψυλλάκης ζωντανά στο Θέατρο Eliart

O Σωτήρης Ψυλλάκης ζωντανά στο Θέατρο Eliart

Ο Σωτήρης Ψυλλάκης καταθέτει την ψυχή του για δύο μοναδικές βραδιές στις 30 Απριλίου και 7 Μαΐου 2015 στο Θέατρο Eliart, με ένα πολύχρωμο πρόγραμμα με τίτλο «Κατά προσωπική άποψη».

 

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής ο Σωτήρης Ψυλλάκης θα παρουσιάσει στο κοινό της Αθήνας ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών του έντεχνου και του λαϊκού τραγουδιού. Κομμάτια δύσκολα, απαιτητικά, που όμως μιλάνε στην καρδιά του, και που επέλεξε να τα μοιραστεί μαζί μας επί σκηνής, σε μια ατμοσφαιρική, αλλά και γεμάτη έντονες συναισθηματικές εξάρσεις παράσταση

 

Το μελωδικό αυτό ταξίδι θα παρουσιαστεί για δύο μοναδικές βραδιές. Στο πλάι του Σωτήρη Ψυλλάκη θα βρίσκονται ταλαντούχοι μουσικοί, ενώ τις χαρακτηριστικές καθαρές πενιές του θα χαρίσει ο Γιώργος Ξενοκώστας

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια όπως: «Τα βεγγαλικά σου μάτια», «Καίγομαι και σιγολιώνω»  «Έρημοι δρόμοι», «Απόκληρος», «Δραπετσώνα», «Κάνε λιγάκι υπομονή», «Άνθρωποι Μονάχοι», «Φαίδρα», «Να κοιμηθούμε αγκαλιά», «Με τα μάτια κλειστά», «Ταχεία»,  ζεϊμπέκικα και άλλες διαχρονικές επιτυχίες . Ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια μεγάλων δημιουργών, από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη, ως τον Κραουνάκη και τον Βαρδή, μέσα από την παράδοση, αλλά και τις δημιουργίες νέων συνθετών.

 

Μια διαφορετική άποψη, ένα μοναδικά αρμονικό μωσαϊκό εντέχνου και λαϊκού τραγουδιού που οι μουσικόφιλοι δεν πρέπει να χάσουν…!

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Ξενοκώστας: Μπουζούκι / σολίστ

Γιάννης Τζιαμπάζης: Πιάνο

Γιώργος Καλυβάς: Κιθάρα

Νάνσυ Αγγελάκη: Κρουστά

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου

Σχετικές ειδήσεις
Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου Club
18.01.2017 12:15
Ο Χρήστος Νινιός, ο Αργύρης Λούλατζης και η Μάγδα Βαρούχα, τρεις από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μας έχουν ήδη δώσει το προσωπικό τους μουσικό στίγμα και έχουν ξεχωρίσει, συναντιούνται για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου και παρουσιάζουν για δύο μοναδικές βραδιές, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, αλλά και ιδαίτερες διασκευές.
Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη στο Κρεμλίνο
15.12.2016 10:16
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, από τους πιο γνήσια λαικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, θα βρεθεί για δυο μοναδικές παραστάσεις στο Kremlino Stage, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στα τραγούδια του μεγάλου απόντα του λαικού τραγουδιού, Δημήτρη Μητροπάνου.
Συνάντηση: O Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη για δύο βραδιές στον Ιανό
01.11.2016 16:47
Μετά από sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό η παράσταση «Συνάντηση» έρχεται στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ για δύο μοναδικές βραδιές.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
O κόσμος σε δύο φωνές: Ελένη Πέτα & Fide Köksal live στο Σφίγγα Music Theater
23.03.2016 14:27
Η Ελένη Πέτα και η Fide Köksal θα ενώσουν τις δύο πλευρές του Αιγαίου και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του κόσμου, για δύο μοναδικές παραστάσεις το Σάββατο 2 & 9 Απριλίου 2016 στο Σφίγγα Music Theatre.