Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Intersys: Power to the people. Συστήματα Micro CD Υψηλής Ισχύος

Intersys: Power to the people. Συστήματα Micro CD Υψηλής Ισχύος

Η Intersys A.E., επίσημος αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει δύο μινιμαλιστικής σχεδίασης Συστήματα Micro CD Υψηλής Ισχύος, με Bluetooth, USB, CD και δέκτη FM: τα X-PM32 και X-PM12 .

 

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένη μονάδα CD, η οποία υποστηρίζει συμβατικά CD, καθώς και δίσκους CD-R/RW και θύρα USB στο εμπρός πάνελ που επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής MP3/WMA. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ασύρματη σύνδεση Bluetooth για την αποστολή μουσικής στο X-PM32/X-PM12 από smartphone ή άλλη συσκευή Bluetooth. Ένας ραδιοφωνικός δέκτης FM με RDS και 30 μνήμες σταθμών ολοκληρώνει το πακέτο.

 

Τα X-PM32/X-PM12 διαθέτουν ενσωματωμένο ισοσταθμιστή με τέσσερις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό για την περαιτέρω βελτίωση του ήχου είναι η κατάσταση P-BASS. Η κατάσταση P-BASS ισχυροποιεί τα μπάσα, προσθέτοντας βάθος και δύναμη στον ήχο.

 

Ο ψηφιακός ενισχυτής Τάξης D 2 x 75 Watt (2 x 38 Watt στο μοντέλο X-PM12) οδηγεί τα παρεχόμενα ηχεία με δύναμη και ακρίβεια. Εάν ο χρήστης επιθυμεί περισσότερα μπάσα, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης ενός πρόσθετου subwoofer.

 

Το μοντέλο X-PM32 διαθέτει ηχεία 2 δρόμων με τρία ενεργά μεγάφωνα: ένα tweeter (5 εκ.) και δυο woofer (9 εκ. έκαστο). Μια πρόσθετη διάταξη παθητικής εκπομπής 12 εκ. φροντίζει ώστε η απόδοση των μπάσων να συγκρίνεται με αυτήν πολύ μεγαλύτερων συστημάτων ηχείων. Η ίδια διάταξη παθητικής εκπομπής χρησιμοποιείται και στο μοντέλο X-PM12, σε συνδυασμό με δύο ενεργά μεγάφωνα: ένα tweeter (5 εκ.) και ένα woofer (9 εκ.).

 

Και τα δύο συστήματα είναι συμβατά με τη εφαρμογή Wireless Streaming της Pioneer, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store ή το Google Play Store. Με την εφαρμογή Wireless Streaming ξεκλειδώνονται ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες, όπως οι Club Sound Boost, Tempo Control και Advanced Sound Retriever.

 

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

 

Σχετικές ειδήσεις
Δες τις νέες παραγωγές την ώρα που θέλεις
25.11.2016 15:44
Σε περίπτωση που τις επόμενες ημέρες επιλέξεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το αν θα βρεις κάτι να δεις στην τηλεόραση, καθώς υπάρχουν ουκ ολίγες υψηλής ποιότητας παραγωγές που θα προβληθούν. Αλλά και σε περίπτωση που επιλέξεις να κάνεις κάποια έξοδο, πάλι μην ανησυχήσεις. Θα μπορέσεις να τις δεις όποτε το επιθυμείς, αρκεί να έχεις συνδέσει τον αποκωδικοποιητή της Cosmote TV με το Διαδίκτυο ώστε να έχεις πρόσβασης σε όλες τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει η hybrid πλατφόρμα της συνδρομητικής πλατφόρμας του ομίλου ΟΤΕ.
Η Canon κερδίζει 7 βραβεία από τον οργανισμό BLI
16.08.2016 12:51
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως με την επιτυχημένη παρουσίαση της τρίτης γενιάς της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE, η Canon U.S.A., Inc., συνεχίζει τη θετική πορεία της λαμβάνοντας επτά βραβεία από τον οργανισμό Buyers Laboratory, LLC (BLI).
Νέα σειρά τηλεοράσεων LG LH604V για οικιακή ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας
27.06.2016 16:03
Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την LG LH604V, μία νέα σειρά τηλεοράσεων που περιλαμβάνει LED Full HD μοντέλα 43, 49 και 55 ιντσών. Η νέα σειρά της LG διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά αλλά και την πλατφόρμα WebOS 3.0 προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς όρια και συμβιβασμούς.
Η LG Χορηγός Τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος
26.04.2016 10:19
Η LG Electronics Ελλάς (LG) είναι ο επίσημος χορηγός τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου.
Γνωρίστε τα νέα βελτιστοποιημένα συστήματα CDJ-2000NX2 και DJM-900NXS2 από την Intersys
12.04.2016 12:33
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer DJ στην Ελλάδα, παρουσιάζει το κορυφαίο επαγγελματικό σετ εξοπλισμού DJ, που κάνει ένα γιγάντιο βήμα στο μέλλον, με την αποκάλυψη των CDJ-2000NXS2 και DJM-900NXS2.