Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Intersys: Power to the people. Συστήματα Micro CD Υψηλής Ισχύος

Intersys: Power to the people. Συστήματα Micro CD Υψηλής Ισχύος

Η Intersys A.E., επίσημος αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει δύο μινιμαλιστικής σχεδίασης Συστήματα Micro CD Υψηλής Ισχύος, με Bluetooth, USB, CD και δέκτη FM: τα X-PM32 και X-PM12 .

 

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένη μονάδα CD, η οποία υποστηρίζει συμβατικά CD, καθώς και δίσκους CD-R/RW και θύρα USB στο εμπρός πάνελ που επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής MP3/WMA. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ασύρματη σύνδεση Bluetooth για την αποστολή μουσικής στο X-PM32/X-PM12 από smartphone ή άλλη συσκευή Bluetooth. Ένας ραδιοφωνικός δέκτης FM με RDS και 30 μνήμες σταθμών ολοκληρώνει το πακέτο.

 

Τα X-PM32/X-PM12 διαθέτουν ενσωματωμένο ισοσταθμιστή με τέσσερις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό για την περαιτέρω βελτίωση του ήχου είναι η κατάσταση P-BASS. Η κατάσταση P-BASS ισχυροποιεί τα μπάσα, προσθέτοντας βάθος και δύναμη στον ήχο.

 

Ο ψηφιακός ενισχυτής Τάξης D 2 x 75 Watt (2 x 38 Watt στο μοντέλο X-PM12) οδηγεί τα παρεχόμενα ηχεία με δύναμη και ακρίβεια. Εάν ο χρήστης επιθυμεί περισσότερα μπάσα, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης ενός πρόσθετου subwoofer.

 

Το μοντέλο X-PM32 διαθέτει ηχεία 2 δρόμων με τρία ενεργά μεγάφωνα: ένα tweeter (5 εκ.) και δυο woofer (9 εκ. έκαστο). Μια πρόσθετη διάταξη παθητικής εκπομπής 12 εκ. φροντίζει ώστε η απόδοση των μπάσων να συγκρίνεται με αυτήν πολύ μεγαλύτερων συστημάτων ηχείων. Η ίδια διάταξη παθητικής εκπομπής χρησιμοποιείται και στο μοντέλο X-PM12, σε συνδυασμό με δύο ενεργά μεγάφωνα: ένα tweeter (5 εκ.) και ένα woofer (9 εκ.).

 

Και τα δύο συστήματα είναι συμβατά με τη εφαρμογή Wireless Streaming της Pioneer, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store ή το Google Play Store. Με την εφαρμογή Wireless Streaming ξεκλειδώνονται ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες, όπως οι Club Sound Boost, Tempo Control και Advanced Sound Retriever.

 

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Canon κερδίζει 7 βραβεία από τον οργανισμό BLI
16.08.2016 12:51
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως με την επιτυχημένη παρουσίαση της τρίτης γενιάς της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE, η Canon U.S.A., Inc., συνεχίζει τη θετική πορεία της λαμβάνοντας επτά βραβεία από τον οργανισμό Buyers Laboratory, LLC (BLI).
Νέα σειρά τηλεοράσεων LG LH604V για οικιακή ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας
27.06.2016 16:03
Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την LG LH604V, μία νέα σειρά τηλεοράσεων που περιλαμβάνει LED Full HD μοντέλα 43, 49 και 55 ιντσών. Η νέα σειρά της LG διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά αλλά και την πλατφόρμα WebOS 3.0 προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς όρια και συμβιβασμούς.
Η LG Χορηγός Τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος
26.04.2016 10:19
Η LG Electronics Ελλάς (LG) είναι ο επίσημος χορηγός τεχνολογίας της έκθεσης «Με το βλέμμα στο Ρίο» στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 15 Απριλίου.
Γνωρίστε τα νέα βελτιστοποιημένα συστήματα CDJ-2000NX2 και DJM-900NXS2 από την Intersys
12.04.2016 12:33
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer DJ στην Ελλάδα, παρουσιάζει το κορυφαίο επαγγελματικό σετ εξοπλισμού DJ, που κάνει ένα γιγάντιο βήμα στο μέλλον, με την αποκάλυψη των CDJ-2000NXS2 και DJM-900NXS2.
DDJ-RZ και DDJ-RX: Οι πρώτοι controller για το rekordbox dj από την Pioneer
01.02.2016 14:27
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer DJ στην Ελλάδα παρουσιάζει τους DDJ-RZ και DDJ-RX – τους πρώτους controller που παρέχουν εγγενή έλεγχο του λογισμικού rekordbox dj.