Εxarsis είναι έτοιμοι για τη κυκλοφορία του τρίτου τους album “The Human Project” τους προσεχείς μήνες και έτσι διοργανώνουν το release live show του δίσκου τη Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 στο Αn club, μαζί με τους Ιταλούς Ultra- Violence, τους Thorn Burial από Λάρισα και τους newcomers Nuclear Terror.

Δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του “The Brutal State”, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στο συγκρότημα να συνυπάρξει on stage με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της thrash metal σκηνής (ANTHRAX, SODOM, TANKARD, SEPULTURA, ONSLAUGHT, FLOTSAM & JETSAM) αλλά και να συμμετάσχει στην πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία (SUICIDAL ANGELS, FUELED BY FIRE, LOST SOCIETY), ήρθε η στιγμή για το επόμενο album!!! Στις 8 Μαΐου οι EXARSIS θα εμφανιστούν στην σκηνή του θρυλικού An Club για να παρουσιάσουν το νέο τους full length με τίτλο “The Human Project”!!!

«Θεωρίες συνομωσίας», μυστικές αδελφότητες, τακτικές καταστολής και εξαθλίωσης των «μαζών» από τις κυβερνήσεις, απόρρητα και φρικαλέα ιατρικά πειράματα, επιθετικές μορφές ζωής από το διάστημα, όλα με στόχο τον Άνθρωπο, αποτελούν το περιεχόμενο του νέου album που θα αποδοθεί σε ένα set-list με διάρκεια πάνω από μία ώρα και κομμάτια και από τις δύο προηγούμενες studio δουλειές του συγκροτήματος.

Οι Exarsis (Κιάτο), γνωστοί και για την μανιώδη σκηνική τους παρουσία, υπόσχονται πως η νέα τους αυτή προσπάθεια θα ικανοποιήσει τους όλο και πιο απαιτητικούς thrash οπαδούς που θα βρεθούν στον χώρο του live. Μαζί τους θα βρεθούν στην σκηνή και τρεις special guest bands:

Ultra-Violence (Iταλία) Oι Ultra Violence είναι μια thrash metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2009. Κυκλοφόρησε το “Wildcrash” EP το 2012 από την Punishment 18 Records κερδίζοντας αναγνωρισιμότητα στην underground σκηνή κάτι το οποίο μεγάλωσε της προσδοκίες για το ντεμπούτο δίσκο τους “Privilege To Overcome” ο οποίος κυκλοφόρησε το 2013 από την ίδια εταιρία. Το άλμπουμ έλαβε θετικές κριτικές από όλο τον κόσμο και είχε συμπεριληφθεί σε μεγάλο αριθμό περιοδικών και ιστοσελίδων ως ένα από τα καλύτερα thrash metal άλμπουμ για το 2013! Μετά από διάφορες συναυλίες στην Ιταλία με metal θρύλους όπως οι Jester Beast, M:Pire Of Evil, Necrodeath, Sacred Steel και Vicious Rumors η μπάντα ολοκλήρωσε την headline μινι-περιοδεία τους “Ride Across The Spain” το 2013 και την “European Hazard” περιοδεία τους το 2014 με τους Game Over και Condition Critical. Αυτή την στιγμή είναι στο δυναμικό της εταιρίας κολοσσού Candlelight Records (βλέπε Fear Factory, Opeth, Emperor, Bio-Cancer κ.α.) και ετοιμάζονται να μας προσφέρουν ένα δυνατό co-headlining show για την προώθηση του δεύτερου δίσκου τους “Deflect The Flow”.

THORN BURIAL (Λάρισα) Οι Thorn Burial δημιουργήθηκαν στην Λάρισα το 2011. Έχουν ένα demo με τίτλο “Echoes From The Dead” καθώς και ένα EP (“Pleasured By Rage”) στο ενεργητικό τους με πολύ καλές κριτικές, όπως επίσης και διάφορες εμφανίσεις με ελληνικά (Exarsis, Chronosphere, Anorimoi κ.ά.) και ξένα ονόματα (Deathhammer). Στις αρχές του 2015 ηχογράφησαν ένα 7″ με δύο κομμάτια το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα ως promo για τον πρώτο τους δίσκο.

Nuclear Terror (Αθήνα) Οι Nuclear Terror δημιουργήθηκαν το 2009 από τον Kosta Korg (μπάσο, φωνή), και μετά από κάποιες αλλαγές μελών, το line-up είναι σταθερό από τον Οκτώβριο του 2013. Το παρθενικό τους ΕΡ με τίτλο “Contaminated Salvation” κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 2014, λαμβάνοντας θετικές κριτικές από ελληνικά και ξένα μέσα, και θα είναι διαθέσιμο την ημέρα της συναυλίας, όπως και t-shirts του group. Oι Nuclear Terror θα παρουσιάσουν τα κομμάτια του ΕΡ, όπως και υλικό από τον πρώτο τους δίσκο που ετοιμάζουν αυτή την εποχή.