Η Μιρέλα Πάχου επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου για μία μοναδική βραδιά, με τραγούδια από τον προσωπικό της δίσκο αλλά και αγαπημένες της στιγμές από την ελληνική δισκογραφία. Μία σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσουμε το πιο χαρισματικό κορίτσι της νεότερης γενιάς μουσικών.

Χαρισματική και πολυτάλαντη, η Μιρέλα είναι μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια. «Δεξί χέρι» του Μίλτου Πασχαλίδη τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και συχνά πολύτιμη συνεργάτης του Διονύση Σαββόπουλου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών. Με ιδιαίτερο, προσωπικό ύφος η νεαρή μουσικός κινείται με άνεση και επάρκεια σε πολλά και διαφορετικά είδη τραγουδιού δημιουργόντας την αίσθηση ενός πάρτυ για καλούς φίλους.
Παράλληλα βρίσκεται ήδη στις αποσκευές της, ένας σπουδαίος δίσκος, με συμμετοχές των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτου Πασχαλίδη, Χρήστου Θηβαίου, Βασίλη Καζούλη, Σπύρου Γραμμένου και Κίτρινων Ποδηλάτων. Από αυτόν, εχουν ξεχωρίσει τα «Μιρέλα», «Μαξιλάρι», «Δύο Και Κάτι» κ.ά.

Την Παρασκευή 24 Απριλίου θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια, κάποια από το δίσκο της και τις συνεργασίες της αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπάει, πάνα με το προσωπικό της ύφος, στήνοντας μια χαρούμενη γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Τη Μιρέλα συνοδεύουν ο Δημήτρης Σινογιάννης στις κιθάρες, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα.



Οργάνωση παραγωγής: STRAYMUSIC