Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στον πολυχώρο Περίπου

Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στον πολυχώρο Περίπου

Η Χειμερινή σεζόν οδεύει προς το τέλος της αλλά ο Λεωνίδας Μαριδάκης μετά τα επιτυχημένα τελευταία λάιβ στην πρωτεύουσα κατεβαίνει το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 για μια και μοναδική εμφάνιση στον πολυχώρο «Περίπου», στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, τραγουδώντας ότι αγαπάει αλλά και δικό του υλικό δισκογραφημένο και μη.

 

Μια μουσική διαδρομή από την Κρήτη στη Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη και από καλλιτέχνες όπως τον Λουκιανό Κηλαηδόνη τους νεότερους τραγουδοποιούς όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς και τα πρωτότυπα τραγούδια του Λεωνίδα Μαριδάκη.

 

Τραγούδια -μικρές αφηγήσεις, με μια κιθάρα. Άλλα ειπωμένα με συγκίνηση άλλα με εξωστρέφεια και παιχνίδι πάντα όμως με τον ιδιαίτερο επικοινωνιακό τρόπο του τραγουδοποιού.

 

Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του, έναν τρίτο που ετοιμάζεται αλλά και με πολλές συμμετοχές σαν τραγουδιστής ή δημιουργός σε τραγούδια άλλων φέτος επιλέγει τον ποιο λιτό -αλλά χωρίς εκπτώσεις- τρόπο παρουσίασης του υλικού του αλλά και αγαπημένων τραγουδιών που τον έχουν σημαδέψει.

 

Δισκογραφία:

2000 : Συμμετοχή στο “Το μαντίλι της νεράιδας” της Φ. Παπαδόδημα

2005 : Προσωπικός δίσκος “Αβάδιστα” σε παραγωγή του Νίκου Ξυδάκη

2006 : Συμμετοχή στο “Ημερολόγιο δεύτερο” του Νίκου Ξυδάκη

2010 : Προσωπικός δίσκος “Σε βάθος δρόμου”

2012 : Συμμετοχή στην “Κίρκη” της Ε. Τζατζιμάκη

2013 : «Χαράματα η ώρα 3» για το “Retropolis 2” με την Φωτεινή Βελεσιώτου

2014 : Digital release για τα τραγούδια «Κόκκοι καφέ» και «Δύο λογάκια φως»

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου
24.02.2017 10:09
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου, από την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο Kremlino
14.12.2016 10:37
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στον Πειραιά μαζί με την παρέα του για δύο εμφανίσεις στο Κρεμλίνο.
Μέρες του Καλοκαιριού: Ο Μίμης Πλέσσας ζωντανά στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια
25.05.2016 14:48
Ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας μαζί με τον επί 20 χρόνια συνεργάτη του Σπύρο Κλείσσα θα βρεθούν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια και θα μας ταξιδέψουν στις «Μέρες του Καλοκαιριού".
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.