Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στον πολυχώρο Περίπου

Ο Λεωνίδας Μαριδάκης ζωντανά στον πολυχώρο Περίπου

Η Χειμερινή σεζόν οδεύει προς το τέλος της αλλά ο Λεωνίδας Μαριδάκης μετά τα επιτυχημένα τελευταία λάιβ στην πρωτεύουσα κατεβαίνει το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 για μια και μοναδική εμφάνιση στον πολυχώρο «Περίπου», στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, τραγουδώντας ότι αγαπάει αλλά και δικό του υλικό δισκογραφημένο και μη.

 

Μια μουσική διαδρομή από την Κρήτη στη Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη και από καλλιτέχνες όπως τον Λουκιανό Κηλαηδόνη τους νεότερους τραγουδοποιούς όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς και τα πρωτότυπα τραγούδια του Λεωνίδα Μαριδάκη.

 

Τραγούδια -μικρές αφηγήσεις, με μια κιθάρα. Άλλα ειπωμένα με συγκίνηση άλλα με εξωστρέφεια και παιχνίδι πάντα όμως με τον ιδιαίτερο επικοινωνιακό τρόπο του τραγουδοποιού.

 

Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του, έναν τρίτο που ετοιμάζεται αλλά και με πολλές συμμετοχές σαν τραγουδιστής ή δημιουργός σε τραγούδια άλλων φέτος επιλέγει τον ποιο λιτό -αλλά χωρίς εκπτώσεις- τρόπο παρουσίασης του υλικού του αλλά και αγαπημένων τραγουδιών που τον έχουν σημαδέψει.

 

Δισκογραφία:

2000 : Συμμετοχή στο “Το μαντίλι της νεράιδας” της Φ. Παπαδόδημα

2005 : Προσωπικός δίσκος “Αβάδιστα” σε παραγωγή του Νίκου Ξυδάκη

2006 : Συμμετοχή στο “Ημερολόγιο δεύτερο” του Νίκου Ξυδάκη

2010 : Προσωπικός δίσκος “Σε βάθος δρόμου”

2012 : Συμμετοχή στην “Κίρκη” της Ε. Τζατζιμάκη

2013 : «Χαράματα η ώρα 3» για το “Retropolis 2” με την Φωτεινή Βελεσιώτου

2014 : Digital release για τα τραγούδια «Κόκκοι καφέ» και «Δύο λογάκια φως»

Σχετικές ειδήσεις
Μέρες του Καλοκαιριού: Ο Μίμης Πλέσσας ζωντανά στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια
25.05.2016 14:48
Ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας μαζί με τον επί 20 χρόνια συνεργάτη του Σπύρο Κλείσσα θα βρεθούν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στον πολυχώρο Αλεξάνδρεια και θα μας ταξιδέψουν στις «Μέρες του Καλοκαιριού".
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Οι Encardia live στον πολυχώρο WE
02.02.2016 11:07
Οι Encardia, λίγους μήνες μετά την καθηλωτική τελευταία εμφάνισή τους, έρχονται στον πολυχώρο WE την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 για να μας μεταδώσουν τους ήχους, τις μελωδίες, τους ρυθμούς αλλά και το ταμπεραμέντο των Ελλήνων της Νότιας Ιταλίας.
Λεωνίδας Μαράντης και The Spotlights live στην Κόκκινη Σβούρα
25.01.2016 14:32
Ο Λεωνίδας Μαράντης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του video clip με τίτλο «Πιο λίγο από χθες», επισκέπτεται και πάλι τη φιλόξενη Κόκκινη Σβούρα στο Χαλάνδρι και μαζί με τους The Spotlights μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο ως την Αθήνα διασκευάζοντας με μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια από την βρετανική rock σκηνή (Beatles, Black Keys, Depeche Mode, Verve, Doors, Pulp), αλλά και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Λονδίνο – Αθήνα.
Ηρώ & Θοδωρής Βουτσικάκης ζωντανά στον Πολυχώρο Αθηναΐς
17.12.2015 12:11
Η αγαπητή στον κόσμο Ηρώ συναντά το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, τον ταλαντούχο Θοδωρή Βουτσικάκη, σε τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη Δημήτρη Μαραμή.