Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Δύο Εαρινές Συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Πτολεμαΐδα

Δύο Εαρινές Συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Πτολεμαΐδα

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς του και της διαρκούς επαφής του με τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σε συνεργασία με το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας μια μεγάλη Εαρινή Συναυλία , που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, και την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στην Πτολεμαΐδα.

 

Συγκεκριμένα στη διπλή αυτή συναυλία συμπράττουν η Ορχήστρα Εφήβων του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, υπό τη Διεύθυνση του  Δημοσθένη Φωτιάδη, η Συμφωνική Ορχήστρα Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας, υπό τη Διεύθυνση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, η Νεανική Χορωδία “Vivo” Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας και η Παιδική Χορωδία "ΙN VIVO" Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας, υπό τη Διεύθυνση Λίνας Τσέρνου.

 

Θα ακουστούν έργα των  J.Haydn, G.Bizet, Ο.Rieding, Χ. Χωραφά, Λαμπελέτ.

Σχετικές ειδήσεις
Yfilios Project: Συναυλία με άξονα τη τζαζ στην Θεσσαλονίκη!
09.02.2017 14:22
Το Yfilios Project είναι μια ημέρα γεμάτη τζαζ και μουσικούς αυτοσχεδιασμούς που ξεκινάει από μια παρουσίαση – συναυλία στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στις 20:30 και συνεχίζεται μ’ ένα jam session στη Μαύρη Τρύπα στις 23:00.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
MADAME PIAF: Tiger Lillies in Concert σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη
11.07.2016 14:36
Το λατρεμένο λονδρέζικο τρίο των Tiger Lillies θα παρουσιάσει στις καλοκαιρινές του συναυλίες σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και ολοκαίνουριες συνθέσεις από το νέο CD του συγκροτήματος MADAME PIAF.
Ο Γιάννης Χαρούλης για δύο συναυλίες στο Θέατρο Γης
23.05.2016 10:34
Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινά τη φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία από τη Θεσσαλονίκη, με δύο συναυλίες την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, στο Θέατρο Γης.
Όλοι ένα - Φίλα με: Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
10.05.2016 16:47
Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη και πριν από την εξόρμηση του καλοκαιριού σε Ελλάδα και σε πέντε Ηπείρους «Όλοι Ένα» για δυο μοναδικά βράδια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η βραδιά που έγραψε στις καρδιές μας!