Η πρώτη ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ της Μαρίας Λατσίνου «Μια Ανάσα Δρόμος» εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών του Θεάτρου Πόρτα «Τρίτες Παράλληλες» και θα γίνει την Τρίτη 28 Απριλίου.

Οι «Τρίτες Παράλληλες» είναι ο κύκλος συναυλιών, ρεσιτάλ και μουσικών προγραμμάτων που το Θέατρο Πόρτα παρουσιάζει στο κοινό του ακολουθώντας τον απλό άξονα: «Η μουσική χωρίζεται σε δύο είδη, την καλή και την κακή». Τ ο δεύτερο είδος οι «Τρίτες Παράλληλες» το έχουν αφήσει απ’ έξω.  Όλες όμως οι «υποκατηγορίες» του πρώτου έχουν χώρο στο πλουσιότατο πρόγραμμα που ως τώρα έχουν παρουσιάσει και θα παρουσιάσουν με φιλοδοξία τις μουσικές εκπλήξεις  σε μια σειρά από μοναδικές και πρωτότυπες βραδιές.

Στο συγκεκριμένο λοιπόν πλαίσιο που έθεσαν και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησαν και συνεχίζουν σε παράταση οι «Τρίτες Παράλληλες» εντάσσεται και η πρώτη παρουσίαση του άλμπουμ «Μια Ανάσα Δρόμος» της Μαρίας Λατσίνου με τραγούδια του Χρήστου Αλεξόπουλου.

Το ιδιοσυγκρασιακό μουσικό είδος, πέρα από ταμπέλες και υφολογικές κατατάξεις, τόσο της μουσικής όσο και της φωνής της Μαρίας Λατσίνου μοιάζει να βρήκε τον ιδανικό χώρο για την πρώτη παρουσίαση που θα περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της όλα τα τραγούδια του άλμπουμ καθώς και αρκετά άλλα που τελικά δεν συμπεριελήφθησαν στο cd. Την Μαρία Λατσίνου (φωνή) πλαισιώνουν στη σκηνή ο ίδιος ο συνθέτης  Χρήστος Αλεξόπουλος  στο πιάνο και οι  Αντώνης Σταύρου (ακορντεόν), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές) Γιώργος Λιάπης (μπάσο) και Φοίβος Βαλαβάνης (ντραμς).

Για επικοινωνία με τη Μαρία Λατσίνου: https://www.facebook.com/maria.latsinou.1

Για επικοινωνία με την Puzzlemusik: http://www.facebook.com/puzzlemusik.label