Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Μουσικό Χαρμάνι ζωντανά στο Booze

Μουσικό Χαρμάνι ζωντανά στο Booze

Νέοι, δροσεροί, φρέσκοι, ταλαντούχοι, μια συντροφιά 8 ατόμων, έρχονται την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στο Booze :Terminal-Stage να μας ταξιδέψουν με αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από το έντεχνο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

 

Σβήνω λέξεις , γράφω νότες και η μουσική με παρασέρνει.

Ένα παράξενο και εξωτικό, ένα “ Μουσικό Χαρμάνι”.

 

Με μελωδίες να ανεβαίνουν σαν τον καπνό και να παρασύρουν μαζί όποιον βρεθεί κοντά.

Μια εκλεκτή ποικιλία με ισχυρό χαρακτήρα, γλυκιές νότες και μια κομψά ισορροπημένη γεύση.

 

Σας προτρέπουμε να το δοκιμάσετε!

 

Την βραδιά θα πλαισιώσουν:

Η έκθεση κοσμημάτων της Ακριβής Στραγαλινού και της Ευτυχίας Αλεξοπούλου καθώς και η έκθεση φωτογραφίας της Ευτυχίας Αλεξοπούλου με κεντρικό θέμα την μουσική, τον άνθρωπο και την ανθρώπινη μοναξιά , έννοιες που αποτυπώνονται και εκφράζονται στα τραγούδια της μουσικής αυτής παράστασης.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μαρία Καρασαντέ | Πιάνο

Δέσποινα Σταμπουλούογλου  | Κιθάρα – Φωνή - Πιάνο

Φιλαρέτη Σταμπουλούογλου | Καχόν

Ακριβή Στραγαλινού | Φωνή

Χρήστος Παναγιωτακόπουλος | Κιθάρα - Φωνή

Βαγγέλης Κιφοκέρης | Φωνή

Χρυσόστομος Αθανασάκης | Φωνή

Σοφία Αθανασάκη | Φωνή

Σχετικές ειδήσεις
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.