Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Μουσικό Χαρμάνι ζωντανά στο Booze

Μουσικό Χαρμάνι ζωντανά στο Booze

Νέοι, δροσεροί, φρέσκοι, ταλαντούχοι, μια συντροφιά 8 ατόμων, έρχονται την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στο Booze :Terminal-Stage να μας ταξιδέψουν με αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από το έντεχνο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

 

Σβήνω λέξεις , γράφω νότες και η μουσική με παρασέρνει.

Ένα παράξενο και εξωτικό, ένα “ Μουσικό Χαρμάνι”.

 

Με μελωδίες να ανεβαίνουν σαν τον καπνό και να παρασύρουν μαζί όποιον βρεθεί κοντά.

Μια εκλεκτή ποικιλία με ισχυρό χαρακτήρα, γλυκιές νότες και μια κομψά ισορροπημένη γεύση.

 

Σας προτρέπουμε να το δοκιμάσετε!

 

Την βραδιά θα πλαισιώσουν:

Η έκθεση κοσμημάτων της Ακριβής Στραγαλινού και της Ευτυχίας Αλεξοπούλου καθώς και η έκθεση φωτογραφίας της Ευτυχίας Αλεξοπούλου με κεντρικό θέμα την μουσική, τον άνθρωπο και την ανθρώπινη μοναξιά , έννοιες που αποτυπώνονται και εκφράζονται στα τραγούδια της μουσικής αυτής παράστασης.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μαρία Καρασαντέ | Πιάνο

Δέσποινα Σταμπουλούογλου  | Κιθάρα – Φωνή - Πιάνο

Φιλαρέτη Σταμπουλούογλου | Καχόν

Ακριβή Στραγαλινού | Φωνή

Χρήστος Παναγιωτακόπουλος | Κιθάρα - Φωνή

Βαγγέλης Κιφοκέρης | Φωνή

Χρυσόστομος Αθανασάκης | Φωνή

Σοφία Αθανασάκη | Φωνή

Σχετικές ειδήσεις
Οι FroOts SaLaD live στο Booze Cooperativa
21.02.2017 13:51
Την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00 στο Booze Cooperativa θα απολαύσουμε ζωντανά την πιο groovy μουσική μπάντα, τους FroOts SaLaD, που θα μας ξεσηκώσει.
Οι ΕΚΜΕΚ live στη σκηνή του Faust
31.01.2017 10:21
Oι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν στο Faust ζωντανά σε μια φωτεινή μυσταγωγία, όπου τα δικά τους τραγούδια μπερδεύονται αρμονικά με απρόσμενες διασκευές σε  ένα πρόγραμμα που συγκινεί αλλά και ξεσηκώνει.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!