Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

The Idols live στο Principal Club Theater

The Idols live στο Principal Club Theater

Τα 50 χρόνια από τη δημιουργία των IDOLS, ενός από τα πιο δημοφιλή μουσικά συγκροτήματα τη δεκαετία του ‘60 στην Ελλάδα, θα γιορταστούν στο ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου 2015 (Κυριακή του Θωμά) στο Principal Club Theater του Μύλου Θεσσαλονίκης.

 

Τον βασικό κορμό των σημερινών IDOLS αποτελούν μέλη του συγκροτήματος κατά τις δεκαετίες ‘60 και ’70, όπως οι Βασίλης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Πεντζίκης, Βασίλης Παπαβασιλείου, με την προσθήκη ορισμένων νεότερων μουσικών.

 

Στο Πάρτυ θα ακουστούν μεταξύ άλλων όλες οι μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες των IDOLS, όπως “Τρικυμία στην Καρδιά μου”, “Ξαφνικά μ’ Αγαπάς”, “Σου ‘δωσα την Αγάπη μου” κλπ, ενώ θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στον πρόσφατα αποβιώσαντα Ντέμη Ρούσσο, έναν εκ των ιδρυτικών μελών της μπάντας το 1965.

 

Τους IDOLS θα πλαισιώσουν δύο μπάντες της Θεσσαλονίκης με ρεπερτόριο της δεκαετίας του ‘60, οι CLIMACTIRIANS, το μακροβιότερο rock συγκρότημα της πόλης, και οι SIXTIES POWER, που παρότι αριθμούν μόνο 5 μήνες ζωής έχουν δώσει πολύ καλά δείγματα της δουλειάς τους στα δύο προηγούμενα Πάρτυ Αναμνήσεων.

 

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies live στο Principal Club Theater
21.10.2016 14:35
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα εμφανιστούν για ένα live στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο των 51ων Δημητρίων.
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Angelika Dusk και Inconsistencies τα opening acts στις συναυλίες της Kovacs
16.03.2016 14:38
H Angelika Dusk και οι Inconsistencies θα είναι τα opening acts για τις συναυλίες της Kovacs στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα η Angelika θα εμφανιστεί την Πέμπτη 7 Απριλίου στο Principal Club Theater και το Σάββατο 9 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy ενώ οι Inconsistencies θα εμφανιστούν την Κυριακή 10 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy.