Ο συνθέτης και τραγουδοποιός Απόστολος Καλτσάς, μπασίστας επί σειρά ετών των Υπογείων Ρευμάτων, επιστρέφει την Παρασκευή 17 Απριλίου στο Ρυθμός Stage για να παρουσιάσει τα τραγούδια της δεύτερης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο Μικρόγειος.

Καλεσμένοι του θα είναι οι αγαπημένοι του φίλοι τραγουδιστές που συμμετείχαν στο δίσκο: ο θρυλικός Γιάννης Κούτρας, η Σοφία Κουρτίδου και ο Αδριανός Νόνης.

O Γιάννης Κούτρας δε θα αρκεστεί μόνο στην απόδοση του “Τατουαζ”, του κομματιού το οποίο ερμηνεύει στη Μικρόγειο, αλλά θα μας θυμίσει και πολλά αγαπημένα τραγούδια από το Σταυρό του Νότου, τον κύκλο τραγουδιών που τον ανέδειξε, καθώς και άλλα από την πλούσια δισκογραφία του. Θα τον πλαισιώσουν, εκτός από τον ίδιο τον Απόστολο Καλτσά στο ηλεκτρικό μπάσο και την επιμέλεια των ενορχηστρώσεων, μερικοί θαυμάσιοι μουσικοί της νεότερης γενιάς: ο Νικόλας Χριστόπουλος στα τύμπανα, ο Λευτέρης Πουλιού στο πιάνο και το σαξόφωνο, ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης στο βιολί κι ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Μάνος Λυδάκης που θα εμπλουτίσει κι αυτός τη βραδιά ερμηνεύοντας σπουδαία κλασσικά τραγούδια με μια πιο σύγχρονη μουσική προσέγγιση.