Μετά από 3 μήνες απουσίας από την μουσική σκηνή, οι Tuxedo Conspiracy ετοιμάζουν νέο υλικό, ανανεώνουν το πρόγραμμα τους και επιστρέφουν στην Αθήνα για μια εμφάνιση στο Faust. Την ατμόσφαιρα για το πάρτι πυροδοτούν ως opening act οι Royal Etiquettes.

Οι Tuxedo Conspiracy δημιουργήθηκαν το 2007 και απέκτησαν την τελική τους σύνθεση το 2012. Τώρα την μπάντα αποτελούν: μπάσσο, ντραμς, κιθάρα, πλήκτρα, σαξόφωνο (άλτο-τενόρο), τρομπέτα. Η μουσική που παίζουν κυμαίνεται από swing σε soul/ska και reggae και κύριος σκοπός της μπάντας είναι όπου παίζουν να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα για πάρτυ. Τέλος, το 2015 βλέπει την μπάντα μετά από κάποιες ηχογραφήσεις και δοκιμές με τον ήχο τους να κατευθύνεται προς το studio για την πρώτη της επίσημη κυκλοφορία.

Facebook page: https://www.facebook.com/pages/The-Tuxedo-Conspiracy/179363012129286?fref=ts

Royal Etiquettes

Plug and play λογική, post punk και garage επιρροές σε ένα pop πλαίσιο. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να περιγράψει κανείς τη μουσική αλλά και το attitude των Royal Etiquettes. Το rock n’ roll τρίο υφίσταται από το 2009 ενώ φέτος η χρονιά τους βρήκε να επιστρέφουν, έπειτα από ένα διάλειμμα, με την πρώτη τους κυκλοφορία, το double A side single “Copenhagen/Alley” το οποίο και κυκλοφόρησαν μέσω της Pink Motel Records και πλέον έχει γίνει Sold out. Ως γνήσιοι λάτρεις της rock n’ roll απλότητας έχουν ως σκοπό να δίνουν στο κοινό έναν λόγο να υψώσει την μπύρα του ψηλά…

Facebook Page: https://www.facebook.com/pages/Royal-Etiquettes/36691684320?fref=ts