Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Tuxedo Conspiracy live στο Faust

Οι Tuxedo Conspiracy live στο Faust

Μετά από 3 μήνες απουσίας από την μουσική σκηνή , οι Tuxedo Conspiracy ετοιμάζουν νέο υλικό, ανανεώνουν το πρόγραμμα τους και επιστρέφουν στην Αθήνα για μια εμφάνιση στο Faust. Την ατμόσφαιρα για το πάρτι πυροδοτούν ως opening act οι Royal Etiquettes.

Οι Tuxedo Conspiracy δημιουργήθηκαν το 2007 και απέκτησαν την τελική τους σύνθεση το 2012. Τώρα την μπάντα αποτελούν: μπάσσο, ντραμς, κιθάρα, πλήκτρα, σαξόφωνο (άλτο-τενόρο), τρομπέτα. Η μουσική που παίζουν κυμαίνεται από swing σε soul/ska και reggae και κύριος σκοπός της μπάντας είναι όπου παίζουν να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα για πάρτυ . Τέλος, το 2015 βλέπει την μπάντα μετά από κάποιες ηχογραφήσεις και δοκιμές με τον ήχο τους να κατευθύνεται προς το studio για την πρώτη της επίσημη κυκλοφορία.

Facebook page: https://www.facebook.com/pages/The-Tuxedo-Conspiracy/179363012129286?fref=ts


Royal Etiquettes

Plug and play λογική, post punk και garage επιρροές σε ένα pop πλαίσιο. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να περιγράψει κανείς τη μουσική αλλά και το attitude των Royal Etiquettes. Το rock n' roll τρίο υφίσταται από το 2009 ενώ φέτος η χρονιά τους βρήκε να επιστρέφουν, έπειτα από ένα διάλειμμα, με την πρώτη τους κυκλοφορία, το double A side single "Copenhagen/Alley" το οποίο και κυκλοφόρησαν μέσω της Pink Motel Records και πλέον έχει γίνει Sold out. Ως γνήσιοι λάτρεις της rock n' roll απλότητας έχουν ως σκοπό να δίνουν στο κοινό έναν λόγο να υψώσει την μπύρα του ψηλά...

Facebook Page: https://www.facebook.com/pages/Royal-Etiquettes/36691684320?fref=ts

Σχετικές ειδήσεις
Οι ΕΚΜΕΚ live στη σκηνή του Faust
31.01.2017 10:21
Oι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν στο Faust ζωντανά σε μια φωτεινή μυσταγωγία, όπου τα δικά τους τραγούδια μπερδεύονται αρμονικά με απρόσμενες διασκευές σε  ένα πρόγραμμα που συγκινεί αλλά και ξεσηκώνει.
Οι VaniLa Swing επιστρέφουν στο Faust
27.01.2017 15:33
Οι VaniLa Swing επιστρέφουν στη σκηνή του Faust ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, επιστρέφουν και υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη. Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!
Οι Εκμέκ live στο Faust
13.12.2016 14:34
Οι ΕΚΜΕΚ, το γλυκό μυστικό της Θεσσαλονίκης που αρχίζει να μαθαίνει πια και η Αθήνα, μετά την εξαιρετική τους πρώτη εμφάνιση τον Οκτώβριο, επιστρέφουν στο FAUST την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016.
Ropegasms: Cellobaku live στο Faust
18.11.2016 12:14
Μετά την πρώτη επιτυχημένη βραδιά του φετινού Οκτωβρίου, το FAUST και η ομάδα Rope Studies ανανεώνουν, από κοινού, το ραντεβού τους για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου με ανανεωμένο δυναμικό.
Οι Polis μας προσκαλούν σε ένα Pop-Rock Party στο Faust
04.11.2016 13:41
Οι Polis και φέτος στο Faust μετά από τις άκρως επιτυχημένες περσινές εμφανίσεις τους, επιστρέφουν για να δείξουν άλλη μια φορά τι σημαίνει party μέσα από τη μουσική τους και την ενέργειά τους σε μια μοναδική εμφάνιση με ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει σωματική υπερκόπωση!