Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Space Blanket & The East live στο Ρομάντσο

Space Blanket & The East live στο Ρομάντσο

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 υποδεχόμαστε τους The East και τους Space Blanket σε ένα διπλό δυνατό πληθωρικό χορευτικό λάιβ στο Ρομάντσο.

 

Space Blanket

Βαριές μπότες, ατσάλινα ταμπούρα, arpeggiated σύνθια (γρέζια ενίοτε), μαγικά φίλτρα, φωνητικά, κιθάρες... Τα βασικά συστατικά του ήχου του ηλεκτρονικού δίδυμου που ακούει στο όνομα Space Blanket. Το 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Ep Cosmic και κατόπιν ακολούθησαν μια σειρά από live εμφανίσεις με αποκορύφωμα τα support σε Depeche Mode και Grammatik. Το νέο άλμπουμ τους είναι ήδη έτοιμο και θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2015. Οι abdul & biscuit, παρέα με τον Vag θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ένα χορευτικό ταξίδι ακροβατώντας ανάμεσα στον σκληρό και τον nu-80's ήχο, τηρώντας πιστά  την φράση με την οποία λήγει ένα επεισόδιο από τη σειρά The Wire: People are less human unless they dance - The Wire TV series

 

The East

Οι The East σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2014. Ανάμεσα στις ρυθμικές εξάρσεις και θορυβώδεις παύσεις του ήχου τους, εντοπίζει κανείς στάνταρ rock’n’roll φόρμες, παραδοσιακούς ρυθμούς, εμβόλιμα synths και samples, που εναλλάσσονται με διαφορετικό ειδικό βάρος κάθε φορά. Επαναλαμβανόμενα μοτίβα και φωνητικά που δεν διηγούνται αλλά υποβάλλουν ατμόσφαιρες, συμπληρώνουν τα διαστήματα ενός εκκωφαντικού ήχου που σε κυκλώνει πότε ασφυκτικός και άλλοτε ευφορικός.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.