Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Εθελοντική απασχόληση στο Athens Photo Festival 2015

Εθελοντική απασχόληση στο Athens Photo Festival 2015

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας αναζητά εθελοντές για το Athens Photo Festival 2015. Το πρόγραμμα εθελοντικής απασχόλησης προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν έμπρακτα με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θετική τους διάθεση στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, αποτελώντας πραγματικούς συνδιαμορφωτές της διοργάνωσης.

 

Το πρόγραμμα εθελοντισμού στοχεύει να εμπλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της τέχνης σε βασικούς τομείς του Athens Photo Festival όπως: στήσιμο και λειτουργία εκθέσεων, συντονισμός και διεξαγωγή εκδηλώσεων, επικοινωνία (γραφείο τύπου, blog, social media), γραφείο φιλοξενίας (υποδοχή, ενημέρωση), γραμματειακή υποστήριξη, φωτογραφική και οπτικοακουστική κάλυψη, γραφιστικές εφαρμογές, υποστήριξη ξεναγήσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων κ.ά. Οι εθελοντές θα ενταχθούν στο συνολικό οργανόγραμμα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα, τον ελεύθερο χρόνο και την εμπειρία τους.

 

Με τη λήξη του Φεστιβάλ οι εθελοντές θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής καθώς και συστατική επιστολή.

 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε συμπληρώστε την Αίτηση Εθελοντικής Συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφιάς.

 

Τo Athens Photo Festival θα πραγματοποιηθεί την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου 2015 και μεταφέρει τον πυρήνα των δράσεών του στο Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς) καθώς και σε διάφορους εκθεσιακούς χώρους της πόλης, όπως μορφωτικά ινστιτούτα, αίθουσες τέχνης και άλλους πολιτιστικούς οργανισμούς.

 

Mε νέες ιδέες και προσανατολισμό στη σύγχρονη διεθνή φωτογραφία, το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφίας με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και επιμελητών από 35 χώρες και ένα σύνολο δράσεων -υπαίθριες προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα, portfolio reviews, ομιλίες , μαραθώνιο φωτογραφίας, παράλληλες εκδηλώσεις- που διευρύνουν το διάλογο και την ενεργή συμμετοχή.

Σχετικές ειδήσεις
Athens Photo Festival 2016
07.06.2016 14:53
Τo Athens Photo Festival είναι το σημαντικότερο φεστιβάλ φωτογραφίας της νοτιοανατολικής Ευρώπης και ένα από τα πέντε παλαιότερα στον κόσμο αφιερωμένα στην τέχνη της φωτογραφίας.
16th Athens Technopolis Jazz Festival: Το πρόγραμμα
12.05.2016 11:32
H Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival, από τις 25 έως τις 29 Μαΐου, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή επετειακή διοργάνωσή του.
12ο Athens Digital Arts Festival: Το πρόγραμμα
11.05.2016 16:17
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), επιστρέφει για την ετήσια διοργάνωσή του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και σας προσκαλεί σε μία τετραήμερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Μαΐου, στο κτηριακό Συγκρότημα Πύλη Ερμού 117 – 121. Παράλληλα, το ADAF 2016 θα παρουσιάσει έργα καλλιτεχνών και AV performances στον πολυχώρο six d.o.g.s.
Athens Science Festival 2016: Ένα φεστιβάλ με 31.000 επισκέπτες!
14.04.2016 16:33
Με επιτυχία διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μοναδικό Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Athens Photo Festival 2016: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων
09.03.2016 14:58
Tο Eλληνικό Kέντρο Φωτογραφίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων για συμμετοχή στο Athens Photo Festival 2016.