Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Vodafone στήριξε τα Παιδικά Χωριά SOS μέσα από το Πασχαλινό Bazaar των εργαζομένων της

Η Vodafone στήριξε τα Παιδικά Χωριά SOS  μέσα από το Πασχαλινό Bazaar των εργαζομένων της

Εργαζόμενοι των Vodafone, hellas online και 360 Connect στηρίζουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονιά το Πασχαλινό Bazaar των εργαζομένων της Vodafone, hellas online και 360 Connect με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

 

Εθελοντές εργαζόμενοι των τριών εταιρειών κατασκεύασαν και πούλησαν περισσότερα από 1.000 διακοσμητικά είδη και λαμπάδες, στο Πασχαλινό Bazaar που οργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Vodafone στο Χαλάνδρι και στον Κηφισό. Από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία συγκεντρώθηκαν 5.280 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στο σύνολό τους στα Παιδικά Χωριά SOS για τις ανάγκες των οικογενειών των 7 Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που λειτουργούν  σε  Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή.

 

Το Πασχαλινό Bazaar στήριξαν με τις αγορές τους και εργαζόμενοι άλλων εταιρειών που λειτουργούν στο κτιριακό συγκρότημα του Χαλανδρίου.

 

Η Vodafone, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει, από το 2005 στέκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS, μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων που στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη και εκπαίδευση των παιδιών.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει και στηρίζει τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού οι εργαζόμενοι της εταιρείας, τα τελευταία 3 χρόνια στηρίζουν τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που καλύπτουν βασικές ανάγκες 873 οικογενειών σε 7 πόλεις της Ελλάδας.

 

 

 

 

© Όμιλος Vodafone 2015  Η Vodafone και τα λογότυπα Vodafone, αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Ονόματα άλλων προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Σχετικές ειδήσεις
Henkel Hellas στηρίζει για 3η χρονιά τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος»
14.10.2016 12:30
O Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas για 3η συνεχόμενη χρονιά παραμένει ενεργά στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στηρίζοντας το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο» που αφορά στη λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας» σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.
SafeBeep από τη Vodafone: Προστασία για όσους αγαπάμε
16.05.2016 10:42
H Vodafone σε συνεργασία με την Innovative Applications παρουσιάζουν το SafeBeep, μία πρωτοποριακή εφαρμογή για Android και iOS Smartphones, η οποία λειτουργεί σαν ένα έξυπνο εργαλείο προστασίας του κατόχου της.
Ανοιξιάτικες προσφορές από τη Vodafone
26.04.2016 16:43
Η Vodafone, συνεχίζει τις ανοιξιάτικες εκπλήξεις με μοναδικές προσφορές σε 4G Smartphones από 78€ και 3G με δυνατότητα WiFi Tablets από 69,90€, ώστε όλοι να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυό της.
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δίκτυο Στήριξης παιδιών της Vodafone
14.04.2016 14:28
H Vodafone σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, ενισχύει το Δίκτυο Στήριξης που έχει δημιουργήσει για παιδιά που έχουν ανάγκη και κινητοποιεί εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες της, να συμμετέχουν.
Η Vodafone διευρύνει το Δίκτυο Στήριξης για Παιδιά που έχουν Ανάγκη
07.04.2016 13:19
Η Vodafone διευρύνει το δίκτυο κοινωνικής στήριξης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 23 χρόνια στην Ελλάδα, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού κ.α. συνεισφέροντας σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία έξι χρόνια, η Vodafone Ελλάδας από κοινού με το Ίδρυμα Vodafone έχουν επενδύσει περισσότερα από €4.200.000 με στόχο τη στήριξη προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.