Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Στη Σκοινί, με τη Ζώγια Σεβαστιανού στο Θέατρο Βικτώρια

Στη Σκοινί, με τη Ζώγια Σεβαστιανού στο Θέατρο Βικτώρια

H Zώγια Σεβαστιανού ζωντανεύει επτά διαφορετικές γυναίκες, επτά διαφορετικές προσωπικότητες, επτά ημιαδιαταραγμένες ψυχές και δοκιμάζει την ισορροπία τους «Στη σκοινί...» του BlackBox στο θέατρο Βικτώρια για 4 παραστάσεις, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου και το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου στις 21:15.

Πρόκειται για μία σουρεαλιστική μουσικoθεατρική performance, ένα σπαρταριστό one woman show, όπου η ανεξάντλητη πρωταγωνίστρια ακροβατεί ανάμεσα στο γέλιο και το τραγούδι, σε κείμενα των των ΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΘΟΥΛΗ, ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, MΙΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ και της ίδιας, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας που αποτελείται από τους Δήμητρα Αθηναϊδου στο πιάνο , Μάκη Αναστασόπουλο στα πνευστά και Ανδρέα Τρούσσα στο μπάσσο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Κομνηνός.

«Είναι ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ ερμηνείας από την ανεξάντλητη Ζώγια Σεβαστιανού, όπου με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, αφηγείται, τραγουδάει και χορεύει. Είναι μια παράσταση μιας περίπου ώρας που γελάει σχεδόν με τα πάντα. Ένα ανοιξιάτικο θεατρικό «σφηνάκι» γέλιου. Ένα δροσερό αεράκι», σημειώνει ο σκηνοθέτης της παράστασης Δημήτρης Κομνηνός.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα: Γ. Ξανθούλης, Π. Καναράκης, Θ. Πετρόπουλος, Μ. Θεοχάρης, Ζ. Σεβαστιανού.
Σκηνοθετική Επιμέλεια / φωτισμοί: Δημήτρης Κομνηνός
Κουστούμια: Βεστιάριο
Περούκες: Μαρίνα Καμπριγιαννη, Ελένη Παϊρακταρίδου
Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου – Στέλιος Δανιήλ
Illustrator: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Ζωντανά παίζουν οι μουσικοί:
Δήμητρα ΑθηναΐδουΠιάνο
Μάκης Αναστασόπουλος - Πνευστά.
Ανδρέας Τρούσσας - Μπάσσο, κιθάρα

Σχετικές ειδήσεις
Το αμάρτημα της μητρός μου στο Θέατρο
30.01.2017 16:25
Με «Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γεωργίου Βιζυηνού, ξεκινά τον καλλιτεχνικό του προγραμματισμό το Θέατρο "Έαρ" Βικτώρια, σε σκηνοθεσία Ηλία Λογοθέτη, με τους Ηλία Λογοθέτη, Μαρία Ζαχαρή Ιωάννα Δαρμή και Σάββα Σουρμελίδη.
Dorian Gray με τον Άνθιμο Ανανιάδη στο BlackBox
30.12.2016 11:51
Το Θέατρο BlackBox στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ, Dorian Gray, με τον Άνθιμο Ανανιάδη, σε σκηνοθεσία Εμμανουήλ Μανιού.
Ανασκαφή 3 από το ΚΘΒΕ στη Ζώγια
18.11.2016 13:53
Για τρίτη φορά η «Ζώγια», στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 54 στήνει ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΣΙΔΙ και υποδέχεται το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με τη δράση Θεσσαλονίκη – Ανασκαφή 3, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, στις 20.00.
«Θεσσαλονίκη - Ανασκαφή 2» από το ΚΘΒΕ στο καφέ Ζώγια
19.05.2016 14:32
Το ταξίδι στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Επόμενος σταθμός της δράσης «Θεσσαλονίκη-Ανασκαφή 2» το καφέ Ζώγια την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016.
Θεσσαλονίκη - Ανασκαφή 2 από το ΚΘΒΕ στη Ζώγια
19.04.2016 10:33
Το ταξίδι στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται… Επόμενος σταθμός της δράσης Θεσσαλονίκη - Ανασκαφή 2 το καφέ Ζώγια. Θεατρικό στασίδι στη Ζώγια: Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, στις 21.30.