H Zώγια Σεβαστιανού ζωντανεύει επτά διαφορετικές γυναίκες, επτά διαφορετικές προσωπικότητες, επτά ημιαδιαταραγμένες ψυχές και δοκιμάζει την ισορροπία τους «Στη σκοινί…» του BlackBox στο θέατρο Βικτώρια για 4 παραστάσεις, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου και το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου στις 21:15.

Πρόκειται για μία σουρεαλιστική μουσικoθεατρική performance, ένα σπαρταριστό one woman show, όπου η ανεξάντλητη πρωταγωνίστρια ακροβατεί ανάμεσα στο γέλιο και το τραγούδι, σε κείμενα των των ΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΘΟΥΛΗ, ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, MΙΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ και της ίδιας, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας που αποτελείται από τους Δήμητρα Αθηναϊδου στο πιάνο, Μάκη Αναστασόπουλο στα πνευστά και Ανδρέα Τρούσσα στο μπάσσο. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Κομνηνός.

«Είναι ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ ερμηνείας από την ανεξάντλητη Ζώγια Σεβαστιανού, όπου με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, αφηγείται, τραγουδάει και χορεύει. Είναι μια παράσταση μιας περίπου ώρας που γελάει σχεδόν με τα πάντα. Ένα ανοιξιάτικο θεατρικό «σφηνάκι» γέλιου. Ένα δροσερό αεράκι», σημειώνει ο σκηνοθέτης της παράστασης Δημήτρης Κομνηνός.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα: Γ. Ξανθούλης, Π. Καναράκης, Θ. Πετρόπουλος, Μ. Θεοχάρης, Ζ. Σεβαστιανού.
Σκηνοθετική Επιμέλεια / φωτισμοί: Δημήτρης Κομνηνός
Κουστούμια: Βεστιάριο
Περούκες: Μαρίνα Καμπριγιαννη, Ελένη Παϊρακταρίδου
Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου – Στέλιος Δανιήλ
Illustrator: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Ζωντανά παίζουν οι μουσικοί:
Δήμητρα Αθηναΐδου – Πιάνο
Μάκης Αναστασόπουλος – Πνευστά.
Ανδρέας Τρούσσας – Μπάσσο, κιθάρα