Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Νύχτες μελωδικές και αδέσποτες

Νύχτες μελωδικές και αδέσποτες
Ο Χρήστος Θηβαίος παίρνει την κιθάρα του και ετοιμάζεται να ταξιδέψει το κοινό στο μουσικό παρελθόν και το παρόν του, στις 12 Ιουλίου στη σκιά θέατρο Βράχων και υπό το φως του φεγγαριού.

Ο Χρήστος Θηβαίος παίρνει την κιθάρα του και ετοιμάζεται να ταξιδέψει το κοινό στο μουσικό παρελθόν και το παρόν του, στις 12 Ιουλίου στη σκιά θέατρο Βράχων και υπό το φως του φεγγαριού.

Πόσο πολύ σ’ αγάπησα, Μικρή Πατρίδα, είναι μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Χρηστού Θηβαίου που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα μαζί βεβαίως και με τις επιτυχίες από πιο πρόσφατες δουλειές του.

Δεν θα λείψουν βεβαίως και τραγούδια άλλων γνωστών συναδέλφων του,τα οποία ερμηνεύει με ένα μοναδικό τρόπο. Μαζί του θα είναι ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου και η Emilia Ottaviano.

Ο Χρήστος Θηβαίος έχει σπουδάσει φιλοσοφική στη Μπολόνια. Το 1994 μαζί με τον Αλέκο Βασιλάτο και τον Τάσο Λώλη δημιουργούν τους Συνήθεις Ύποπτους. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί το 1996 από τη Λύρα με τίτλο \"Μέρες αδέσποτες\". Από τότε ακολουθούν πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

Toν Φλεβάρη του 2003 εμφανίζεται στην μουσική σκηνή Δίπλα στο Ποτάμι μαζί με την Emilia Ottaviano. Αμέσως μετά ακολουθούν οι δίσκοι Μόνο νερό στη ρίζα, η συμμετοχή του στον δίσκο Ταξιδεύοντας με τον Σταυρό του Νότου και η πρόσφατη συνεργασία του με τον Γιώργο Ανδρέου στον δίσκο Μυστήριο Τρένο.

INFO
Συναυλία Χρήστου Θηβαίου
Πέμπτη 12 Ιουλίου, Θέατρο Βράχων
Τιμή Εισιτηρίου:15 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
The MeanTime Sessions: Το νέο επετειακό ep του Χρήστου Αλεξόπουλου για την Puzzlemusik
07.11.2016 11:32
Την Τετάρτη 9/11/2016 κυκλοφορεί το The MeanTime Sessions ep του Χρήστου Αλεξόπουλου. Πρόκειται για μία επετειακού χαρακτήρα κυκλοφορία στο πλαίσιο των εορτασμών των 10 χρόνων από την ίδρυση της Puzzlemusik. Το ep αυτό κυκλοφορεί μόνο σε ψηφιακή μορφή: Streaming (Spotify, Tidal κλπ) και Download (i-Tunes, Google play, κλπ).
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Καλοκαίρι, Αγκαλιά μου: οι καλοκαιρινές συναυλίες της Μελίνας Ασλανίδου
23.06.2016 15:30
Η Μελίνα Ασλανίδου με μια αγκαλιά τραγούδια, θα ταξιδέψει τις νύχτες μας... Νύχτες καλοκαιριού με φόντο την πανέμορφη Ελλάδα!
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.