Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας και βίντεο με τίτλο «In Between/Reloaded» θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, στις 20.00, στο Γενί Τζαμί στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το εργαστήριο φωτογραφίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, δύο εργαστήρια βίντεο του Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας, το εργαστήριο πολυμέσων του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το χώρο  Φωτογραφίας Τέχνης και Πολιτισμού «Metapolis» και θα διαρκέσει έως τις 10 Μαΐου 2015.

Περισσότεροι από 140 νέοι δημιουργοί, που χρησιμοποιούν τη φωτογραφία και το βίντεο ως αυτόνομο μέσο έκφρασης και ως εικαστική εμπειρία, πραγματεύονται την έννοια του «ενδιάμεσου», που ανάγεται σε διαμεσολαβητή μεταξύ επιλογών και πιθανοτήτων.

Η έκθεση αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε τον περσινό Μάιο στην Αθήνα.
    
Υπεύθυνοι υλοποίησης του project είναι οι:

Γιώργος Κατσάγγελος (Καθηγητής Φωτογραφίας), Στέλιος Ντεξής (Επίκουρος Καθηγητής/Visual Artist) στο ΑΠΘ, Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (Εργαστήριο Φωτογραφίας).
Γρηγόρης Βλασσάς (Καθηγητής Φωτογραφίας), Μυρσίνη Βουνάτσου (Εργαστηριακός Συνεργάτης/Visual Artist) στο ΤΕΙ Αθήνας, Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών – Εργαστήριο Βίντεο
Βασίλειος Μπούζας (Επίκουρος Καθηγητής/Εικαστικός, Υπεύθυνος Εργαστηρίου Πολυμέσων), Γεώργιος Δρόσος (Video Artist/Μηχανικός Εικόνας και Ήχου, Εργαστήριο Πολυμέσων) από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εργαστήριο Πολυμέσων.
Γιάννης Γιαννακόπουλος (Φωτογράφος – Φωτοειδησιογράφος), Κώστας Κουρτίδης (Φωτογράφος) στο Metapolis.

Σύμβουλος Επιμέλειας της έκθεσης και των κειμένων είναι η Ιστορικός Τέχνης Βασιλική – Αθηνά Βαγενού.
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Κώστας Κουρτίδης, Μυρσίνη Βουνάτσου.