Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Σ(ούλα) Έ(λα) Ξ(ανά)!

Σ(ούλα) Έ(λα) Ξ(ανά)!
H Odeon παρουσιάζει την νέα ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώνονται στις αρχές Δεκεμβρίου και θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2009 με την Ζέτα Μακρυπούλια στον ομώνυμο ρόλο!

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου, στις Σπέτσες και συνεχίζονται στην Αθήνα.


Η Σούλα Σαρημπουγιούκη φοράει Σανέλ νούμερο 19 από τα δεκαπέντε της.Είναι τριάντα ετών, ανεξάρτητη και κατά του γάμου καθώς έχει ερωτευτεί και απογοητευτεί πάρα πολλές φορές στη ζωή της. Έχει μεγαλώσει με τις τρεις θείες της, που έχουν καταγωγή από την Πόλη, γι’αυτό και λατρεύει τα πικάντικα φαγητά. Σήμερα έχει γενέθλια και τα γενέθλια είναι μια πολύ επικίνδυνη μέρα! Σαν την Πρωτοχρονιά! Πρέπει να πάρεις αποφάσεις... Μόλις έλαβε τέσσερις προτάσεις γάμου... και αποφασίζει να παντρευτεί! Θα ανατρέξει στους παλιούς της έρωτες και θα βρεί ξανά μπροστά της τον τσιγκούνη, τον γυναικά, τον μαμάκια, αλλά και τον ζηλιάρη, με την ελπίδα πως κάποιος από αυτούς μπορεί να μεταμορφωθεί στον ιδανικό σύντροφο.Οι τρεις θείες της εντυπωσιάζονται, οι δύο κολλητές της τρέχουν να τη συνδράμουν και οι τέσσερις υποψήφιοι γαμπροί καταφθάνουν στο νησί, γιανα επιλεγεί ο κατάλληλος που θα φτάσει εις γάμου κοινωνίαν!


Η δοκιμασία αρχίζει και η κατάσταση περιπλέκεται... Ενώ ο νικητής είναι έτοιμος να πληρώσει τη νύφη, η Σούλα αποφασίζει ότι ένας γάμος δεν είναι τηλεπαιχνίδι... Η θεά τύχη επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή και η Σούλα βρίσκει επιτέλους τον ορισμό της αγάπης...

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Ανδρούτσου, Φαίδρα Δρούγκα ,Μίνα Αδαμάκη, Σόφη Ζανίνου, Αριέττα Μουτούση, Μιχάλης Μαρίνος, Μάνος Γαβράς, Κώστας Φραγκολιάς, Μέμος Μπεγνής ,Τζώρτζης Μουριάδης

Σχετικές ειδήσεις
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826»
06.10.2016 11:05
Με τις λήψεις των extra σκηνών μάχης στην Κρώμνη Γιαννιτσών ολοκληρώθηκαν και τυπικά τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826».
The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου
08.07.2016 12:29
Μέσα από απίστευτες διαδρομές δύο μηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κάπου ...ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor», σε σκηνοθεσία του νέου και πολλά υποσχόμενου, Αντώνη Σωτηρόπουλου.
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας “Η Ρόζα της Σμύρνης” του Γιώργου Κορδέλλα
27.06.2016 12:31
H «Ρόζα της Σμύρνης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα, ξεκίνησε γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Μυτιλήνη και την Αθήνα.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας
24.06.2016 11:52
Μετά από 3 χρόνια προεργασιών, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα γυρίσματα της παραγωγής της μεγάλου μήκους ιστορικής ταινίας «Έξοδος 1826», στην περιοχή των Γιαννιτσών και στη Θεσσαλονίκη που διήρκησαν από τις αρχές Μαΐου ως τις αρχές Ιουνίου.
The Bachelor: Η νέα ταινία του Παντελή Καλατζή αρχίζει γυρίσματα τον Μάιο
21.04.2016 15:41
Το The Bachelor του Παντελή Καλατζή ξεκινά γυρίσματα τον Μάιο και θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016, από την Village Films.