Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Διάκριση για την Μπάρμπα Στάθης ως Best Workplace 2015

Διάκριση για την Μπάρμπα Στάθης ως Best Workplace 2015

Η Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ απέσπασε τη σημαντική διάκριση Best workplace 2015 μεταξύ των εταιρειών με 250+ εργαζόμενους, στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work @ Institute Hellas για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον . Η εταιρία που πρόσφατα γιόρτασε 45 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και είναι πρωτοπόρος στην«συμβολαιακή γεωργία» στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες αγρότες- τιμήθηκε με το σημαντικό αυτό βραβείο. Η διάκριση αυτή, είναι η επιβεβαίωση ότι ο σπόρος της ομαδικότητας, της αφοσίωσης και του σεβασμού, έχει αποδώσει καρπούς.Θεσπίζοντας προγράμματα αναγνώρισης και επιβράβευσης των εργαζομένων με επί μέρους κριτήρια σε θέματα που αφορούν στην ομαδικότητα, τη καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την εξαιρετική επίδοση, αλλά και παρέχοντας προγράμματα εκπαίδευσης, που αφορούν τόσο το άμεσο αντικείμενο εργασίας όσο και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, η εταιρία Μπάρμπα Στάθης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πραγματικά μεγάλη ελληνική οικογένεια, με χαρακτηριστικά το μεράκι και την απαράμιλλη εργατικότητα.Το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της ομαδικότητας έχει αντίκτυπο σε όλους τους Έλληνες αφού καθημερινά ο Μπάρμπα Στάθης φέρνει στο τραπέζι μας τη φρεσκάδα των προϊόντων της ελληνικής γης. Παράλληλα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση διατροφής, πλαισιώνει τις διατροφικές συνήθειες με τις σπιτικές δημιουργίες της Χρυσής Ζύμης επιλέγοντας αγνά υλικά και δοκιμασμένες παραδοσιακές συνταγές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την υπέροχη γεύση τους.Ο Αντώνης Μαυριδόγλου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: “Είμαστε όλοι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σημαντική αυτή διάκριση της εταιρείας που συμμετέχει για πρώτη φορά στο διαγωνισμό –ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ αλλά και στην ευρύτερη οικογένειά μας, τους συνεργάτες μας και τα ελληνικά νοικοκυριά που χρόνια τώρα μας τιμούν και μας στηρίζουν".Η έρευνα Best Workplaces διεξάγεται στην Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια από το Great Place to Work Institute Hellas και στοχεύει στο να αναδείξει και να βραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την προσήλωσή τους στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους.

 

www.barbastathis.com

Σχετικές ειδήσεις
Mediterranean College: Bραβείο καλύτερης παρουσίας στο διαδίκτυο!
22.02.2017 17:19
Σημαντική διάκριση για το Mediterranean College στα WebX Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.
Απλά βήματα για να ξεκινήσεις αισιόδοξα τη μέρα σου!
10.11.2016 10:55
Προσπάθησε να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου με απλά βήματα, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Βάλε την αγαπημένη σου μουσική, κάνε ένα δροσερό ντους για να ξυπνήσεις και διάλεξε τα αγαπημένα σου εσώρουχα sloggi που θα αγκαλιάσουν το σώμα σου και θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα ακόμα και με το ταγέρ ή το σακάκι που πρέπει να φορέσεις για εκείνη τη σημαντική σύσκεψη που έχεις στο γραφείο. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις όμορφα με αυτά που φοράς, ώστε να μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.
Μεγάλες προσωπικότητες στο 1ο Αθλητικό Συνέδριο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
08.06.2016 14:54
Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές με λαμπρές επιτυχίες, Έλληνες Ολυμπιονίκες, μεγάλοι αθλητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και ιστορικών σωματείων, αλλά και τέως βουλευτές και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των ΜΜΕ, όπως και σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, έδωσαν το «παρών» στο 1ο Αθλητικό Συνέδριο που διοργάνωσε ο Τομέας Πολιτισμού- Αθλητισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά: Διάκριση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό CISCO
25.05.2016 10:44
Στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «NetRiders Skills Competition» της CISCO διακρίθηκαν –αποκλειστικά για την Ελλάδα!- 4 σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Πειραιά, και συγκεκριμένα του CARIERRA (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
To νέο LG X screen με δευτερεύουσα οθόνη έφτασε στην ελληνική αγορά
16.05.2016 13:39
Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LG X screen από τη σειρά “Χ” στην ελληνική αγορά, με βασικό χαρακτηριστικό τη δευτερεύουσα οθόνη.