Λήγει αύριο η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το Photo Folio Review 2008 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο θεσμός του Photo Folio Review που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας λειτουργεί ως τόπος σύναντησης με στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση νέων καλλιτεχνών στο φωτογραφικό χώρο.

Διευθυντές θεσμών, εκδότες φωτογραφικών περιοδικών, επιμελητές, φωτογράφοι και θεωρητικοί της τέχνης με μακρά εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας και του πολιτισμού γενικότερα, βλέπουν τις εργασίες φωτογράφων, συζητούν και ασκούν κριτική στο έργο τους.

Υποβολή δήλωσης συμμετοχής : Kάθε συμμετέχων θα πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο http://www.hcp.gr/ και να την στείλει ηλεκτρονικά μαζί με το φωτογραφικό υλικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση photofolio@hcp.gr

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη φόρμα συμμετοχής και το φωτογραφικό υλικό τους έως και την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008, ώρα 16:00.