Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Διαγωνισμός Jumping Fish της COSMOTE: Ο καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί πριν το Robbie Williams στο Rockwave Festival

Διαγωνισμός Jumping Fish της COSMOTE: Ο καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί πριν το Robbie Williams στο Rockwave Festival

Ο τυχερός καλλιτέχνης ή συγκρότημα που θα εμφανιστεί στις 20 Ιουνίου λίγο πριν το Robbie Williams στο Rockwave Festival θα αναδειχτεί και φέτος από το Jumping Fish της COSMOTE.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ανεβάζοντας το τραγούδι τους από τις 6 έως τις 22 Απριλίου 2015 στο www.jumpingfish.gr αλλά και να παρακολουθούν την πορεία του από το ξεκίνημα της ψηφοφορίας ως τη στιγμή της μεγάλης ανακοίνωσης.

Ο διαγωνισμός του Jumping Fish της COSMOTE θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, θα προκύψει μια δεκάδα επιλεγμένη από ειδική επιτροπή και στη συνέχεια τα δέκα προκριθέντες θα τεθούν σε δημόσια online ψηφοφορία του κοινού μέσα από το jumpingfish.gr, από τις 27 Απριλίου έως τις 17 Μαΐου 2015. Όλοι οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία .

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ο διαγωνισμός του Jumping Fish της COSMOTE ανέβασε στη σκηνή με τους Bon Jovi, τους Red Hot Chili Peppers, τους Depeche Mode και την Lady Gaga, τους Brothers In Plugs, Sunny Side Of The Razor, Space Blanket και τον Alex Kavvadias, αντίστοιχα.

Σχετικές ειδήσεις
Αναστάσιος Ράμμος: Ο νέος νικητής του Jumping Fish
20.10.2016 10:03
Ο Αναστάσιος Ράμμος με το τραγούδι του "Όλα Τα Μυστικά", είναι ο νέος "Καλλιτέχνης του Τριμήνου" μέσα από το διαγωνισμό του JumpingFish.gr, το portal που αναλαμβάνει την ανάδειξη πραγματικά φρέσκων ταλέντων από την εγχώρια μουσική σκηνή!
Heavy Entertainment Show: Νέο άλμπουμ του Robbie Williams
27.09.2016 13:02
Ο εκρηκτικός σταρ Robbie Williams επιστρέφει δυναμικά τρία χρόνια μετά το “Swings Both Ways” και δύο sold out tours.
Rockwave Festival 2016: Το line up της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ
13.07.2016 10:28
Η δεύτερη μέρα του φετινού Rockwave Festival έφτασε! Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, οι Lana Del Rey, Allah Las, Iratus, Daphne and The Fuzz και The Cave Children θα κατακλύσουν το TerraVibe!
Χιλιάδες θεατές στην πρώτη μέρα του Rockwave Festival 2016!
07.06.2016 16:27
Το Rockwave Festival είναι μουσική, χορός, headbanging, air-guitar, ενισχυτές, μικρόφωνα, ιδρώτας, γέλια, φιλιά, αγόρια, κορίτσια, χρώματα, ποτά, γρασίδι, μα πάνω από όλα οι στιγμές και οι αναμνήσεις των fans! Περιμένουμε λοιπόν να μοιραστούμε πολλές νέες στιγμές που θα γίνουν αναμνήσεις στο Rockwave Festival 2016!
Rockwave Festival 2016: Lana Del Rey, Allah Las και Lisa Mitchell live στο Terravibe!
22.03.2016 16:36
Τρίτη 19 Ιουλίου. TerraVibe Park! Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας υποδέχεται ξανά την Lana Del Rey δίνοντας άρωμα γυναίκας στο φεστιβαλικό καλοκαίρι του 2016, που θα κινείται σε Rockwave ρυθμούς! Ίσως το πιο ενδιαφέρον μουσικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, θα βρεθεί στην Ελλάδα, για να δώσει ένα μοναδικό headline show στο πλαίσιο του Rockwave Festival!