Ο τυχερός καλλιτέχνης ή συγκρότημα που θα εμφανιστεί στις 20 Ιουνίου λίγο πριν το Robbie Williams στο Rockwave Festival θα αναδειχτεί και φέτος από το Jumping Fish της COSMOTE.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ανεβάζοντας το τραγούδι τους από τις 6 έως τις 22 Απριλίου 2015 στο www.jumpingfish.gr αλλά και να παρακολουθούν την πορεία του από το ξεκίνημα της ψηφοφορίας ως τη στιγμή της μεγάλης ανακοίνωσης.

Ο διαγωνισμός του Jumping Fish της COSMOTE θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση, θα προκύψει μια δεκάδα επιλεγμένη από ειδική επιτροπή και στη συνέχεια τα δέκα προκριθέντες θα τεθούν σε δημόσια online ψηφοφορία του κοινού μέσα από το jumpingfish.gr, από τις 27 Απριλίου έως τις 17 Μαΐου 2015. Όλοι οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία.

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ο διαγωνισμός του Jumping Fish της COSMOTE ανέβασε στη σκηνή με τους Bon Jovi, τους Red Hot Chili Peppers, τους Depeche Mode και την Lady Gaga, τους Brothers In Plugs, Sunny Side Of The Razor, Space Blanket και τον Alex Kavvadias, αντίστοιχα.