Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Fenia and the cats!

Fenia and the cats!
Η Φένια Παπαδόδημα και μερικοί απ’ τους πιο αξιόλογους μουσικούς της Ελλάδας σήμερα, προτείνουν ένα πρόγραμμα που ξεσηκώνει και προκαλεί την ψυχή και το σώμα , σαν ένα ταξίδι στη μέθη της ψυχής από το κέντρο της Αθήνας…

Από την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου και για τέσσερις Τρίτες, με αφετηρία το Bacaro, στην καρδιά της Αθήνας, οι θεατές ξεκινούν ένα ταξίδι στα υπόγεια καμπαρέ του Saint-Germain-des-Prés, στο Παρίσι, εκεί όπου μέχρι σήμερα μπορεί κανείς ν’ ανατριχιάσει με τα ανεπανάληπτα τραγούδια του Jacques Brel, της Barbara, αλλά και του Tom Waits.

Εκεί όπου μπορεί ακόμη κανείς να μεθύσει στο ρυθμό του swing του ’30, παρέα με τον Duke Ellington, ν’ αφεθεί στην έκσταση της αυθεντικής λάτιν σκηνής με τους Guillermo Portabales, Rosalia de Souza, Négresses Vertes, Mano Negra, Antonio Carlos Jobim, να χορέψει ελεύθερος στην αγκαλιά της Αφρικής με τους Amadou et Mariam και να συναντήσει πολλούς κι αγαπημένους συνοδοιπόρους σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της μέθης, που με τους στίχους του μας εύχεται ποτέ να μην τελειώσει ο Charles Beaudelaire: «Μεθύστε! Με κρασί, με ποίηση, με έρωτα, με μουσική ... με οτιδήποτε! Aλλά μεθύστε!!!».

Νέες ομάδες χορού, όπως οι  Swing Cats και οι Cocodgi θα ζωντανεύουν μαζί με το κοινό αυτές τις ξεχωριστές βραδιές!

Οι μουσικοί…: ηλεκτρική κιθάρα - Κώστας Μπαλταζάνης, ηλεκτρικό μπάσο - Γιώργος Παλαμιώτης, κρουστά - Anjo, Ace, σαξόφωνο - Δημήτρης Κόλλιας, βιολί - Κορίνα Παπαδόδημα, τραγούδι - Φένια Παπαδόδημα.

Σχετικές ειδήσεις
Οι ΕΚΜΕΚ live στη σκηνή του Faust
31.01.2017 10:21
Oι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν στο Faust ζωντανά σε μια φωτεινή μυσταγωγία, όπου τα δικά τους τραγούδια μπερδεύονται αρμονικά με απρόσμενες διασκευές σε  ένα πρόγραμμα που συγκινεί αλλά και ξεσηκώνει.
Fenia Papadodima και Amorgo quintet live στο Κελάρι Athenaeum
23.12.2016 11:20
Το Κελάρι Athenaeum μας προσκαλεί στις 5 Ιανουαρίου σε ένα εορταστικό live με τη Φένια Παπαδόδημα και το Amorgo quintet.
Οι Swingin' Cats live στο Gazarte
05.10.2016 10:20
Οι Swingin' Cats, που αγαπήθηκαν από το κοινό ως "Penny & The Swingin' Cats", επιστρέφουν ανανεωμένοι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο Roof Stage του GAZARTE, συνεχίζοντας να ζωγραφίζουν πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!
Οι Mississippi Heat live στο Half Note
30.09.2016 13:08
Ένα σύγχρονο blues συγκρότημα που αναβιώνει πιστά τον vintage ήχο του κλασικού Chicago Blues των 50’s. Με τραγούδι, φυσαρμόνικα, ηλεκτρική κιθάρα και όλο το πάθος που χαρακτηρίζει τους γνήσιους blues performers.
Τα χρώματα της Ελλάδας: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για μία βραδιά στη Σύρο
29.07.2016 12:36
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με πέντε εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς έρχεται για μία βραδιά στη Σύρο την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στον Χώρο Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου» για να παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Τα χρώματα της Ελλάδας».