Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Writing and Storytelling Masterclass στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Writing and Storytelling Masterclass στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Dody Tsiantar, επίκουρη καθηγήτρια στο Columbia University Graduate School of Journalism και το City University of New York Graduate School of Journalism και ενεργό δημοσιογράφο που συνεργάζεται με ΜΜΕ όπως το Time, η Washington Post, το Fortune, το Newsweek, και το CNN/Money, για ένα μοναδικό, εντατικό πρόγραμμα αφήγησης και δημοσιογραφικής γραφής, στις 13-15 Ιουλίου 2015.

 

Το Writing and Storytelling Masterclass είναι πρακτικό καλοκαιρινό πρόγραμμα, που θα βοηθήσει φοιτητές και αποφοίτους πανεπιστημίων και σχολών δημοσιογραφίας, δημοσιογράφους και bloggers να γίνουν καλύτεροι αφηγητές και να γράφουν ειδήσεις και άρθρα που θα κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Θα μάθουν να εντοπίζουν την κατάλληλη πληροφορία, να κάνουν πιο εύστοχες ερωτήσεις ώστε να λαμβάνουν χρήσιμες απαντήσεις που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στα άρθρα τους και να γράφουν σαφείς, περιεκτικές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις και άρθρα.

 

Το Writing and Storytelling Masterclass διεξάγεται 13-15 Ιουλίου 2015, στην Αγγλική γλώσσα και αποτελεί μοναδική ευκαιρία συμμετοχής σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα αφήγησης και δημοσιογραφικής γραφής υψηλών Αμερικανικών προτύπων, με κόστος πολύ χαμηλότερο από ό,τι αν οι συμμετέχοντες ταξίδευαν στην Αμερική για να το παρακολουθήσουν. Παρέχεται ειδική μειωμένη τιμή συμμετοχής για εγγραφές έως τις 4 Μαΐου 2015.

Σχετικές ειδήσεις
Η θρησκεία στη φωτογραφία και στον κινηματογράφο: Διαλέξεις του Πλάτωνα Ριβέλλη στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση
08.09.2016 14:19
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τον Πλάτωνα Ριβέλλη, η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει, για 11η συνεχή χρονιά, κύκλο διαλέξεών του για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο. Το θέμα του φετινού κύκλου είναι «Η θρησκεία».
ΦantastiCon 2016: To Πανελλήνιο Συνέδριο για το Φανταστικό επιστρέφει!
25.08.2016 13:11
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού (GFS) και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Hellenic American College (HAEC) παρουσιάζουν στις 1 & 2 Οκτωβρίου 2016 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το ΦantastiCon 2016!
Chi-Raq - Ο Spike Lee, ο Αριστοφάνης και η Λυσιστράτη: ομιλία του Andrew Horton στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
23.05.2016 16:37
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) παρουσιάζουν τον Καθηγητή Κινηματογράφου και Media του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα, Andrew Horton σε διάλεξη με θέμα την πρόσφατη ταινία του Spike Lee, «Chi-Raq».
Η Ελληνική Κοινότητα της Οδησσού, 250 Χρόνια Εθνικής Ανάτασης: Εκδήλωση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
12.05.2016 13:40
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Σωματείο Ελληνικές Ρίζες παρουσιάζουν την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελληνική Κοινότητα της Οδησσού.
Matthew Frank: Η
08.12.2015 10:51
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού παρουσιάζουν συζήτηση του Αμερικανού συγγραφέα και καθηγητή στο Northern Michigan University, Matthew Frank, με τον διδάσκοντα στο Hellenic American University, Βασίλη Μανουσάκη, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης