Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Zucchero on the rocks

 Zucchero on the rocks
Ενας καλλιτέχνης που το όνομά του θυμίζει \"ζάχαρη\", μας χαρίζει τις γλυκές μελωδίες του σε μια και μόνη συναυλία στο θέατρο Βράχων στις 18 Ιουλίου.

Ενας καλλιτέχνης που το όνομά του θυμίζει \"ζάχαρη\", μας χαρίζει τις γλυκές μελωδίες του σε μια και μόνη συναυλία στο θέατρο Βράχων στις 18 Ιουλίου.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται το Θέατρο Βράχων Βύρωνα, όπου στις 18 Ιουλίου θα ανάψουν οι προβολείς για τον Zucchero.

Ο Adelmo Fornaciari ή αλλιώς Zucchero ύστερα από τη τεράστια επιτυχία που γνώρισε η δουλειά του στη χώρα μας, έρχεται για να τον απολαύσουμε και από κοντά. Κάθε χρόνο το πρόγραμμά του γεμίζει από συναυλίες και περιοδείες και όπως φαίνεται φέτος ήρθε και η σειρά της Ελλάδας.

Ο Zucchero έχει γεννηθεί στο Roncocesi στις 25 Σεπτεμβρίου. Έδω και τριάντα επτά χρόνια βρίσκεται στη κορυφή. Η πορεία του ξεκινά από το 1970 με τη δημιουργία των πρώτων συγκροτημάτων I Duca και La Nuove Luci.

Το 1985 παίρνει μέρος στο Φεστιβάλ τραγουδιού του San Remo με το τραγούδι Donne και κατακτά την δεύτερη θέση. Οι συνεργασίες του με άλλους καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια πολλές. Όλες υπήρξαν ιδιαίτερες και πετυχημένες γι αυτό και η δουλειά του έτυχε τέτοιας μεγάλης αναγνώρισης.

INFO
Τετάρτη 18 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα
Προπώληση Εισιτηρίων: ΙΑΝΟΣ Σταδίου 24, Δήμος Υμηττού

Σχετικές ειδήσεις
30 χρόνια Ωδείο Ριζοπούλου με χριστουγεννιάτικες μελωδίες
09.12.2016 15:56
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου Ριζοπούλου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (στο κτίριο της οδού Πειραιώς, στην οδό Πειραιώς 138). Θέμα της φετινής γιορτής είναι οι δημοφιλείς Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ' όλο τον κόσμο: Πώς έγιναν γνωστές; Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από τις μελωδίες;
Φεντερίκο Φελλίνι και Νίνο Ρότα σε μία συναυλία από την ΚΟΑ στο Ηρώδειο
27.06.2016 15:34
Έχοντας επιλέξει τρία πρωταγωνιστικά «δίδυμα» για τις τρεις συναυλίες που δίνει φέτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, η ΚΟΑ αφιερώνει τη βραδιά της 5ης Ιουλίου σε δύο μυθικά πρόσωπα του σινεμά και της κινηματογραφικής μουσικής: τον Φεντερίκο Φελλίνι και τον Νίνο Ρότα, τα ονόματα των οποίων αρκούν για να ανακαλέσουν στη μνήμη μας περίφημες κινηματογραφικές σκηνές και λατρεμένες μελωδίες.
Η Τεχνόπολη μας προσκαλεί και φέτος σε ένα μουσικό καλοκαίρι!
23.06.2016 15:52
Save The Dates γιατί καλοκαίρι… σημαίνει μουσική στην Τεχνόπολη! Η σκηνή μας γεμίζει με αγαπημένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί και φέτος υπέροχες αναμνήσεις.
Ο Κώστας Μακεδόνας για μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
21.06.2016 11:49
Την Τρίτη 19 Ιουλίου ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας έχοντας καλεσμένους του, αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες.
Ο Κωστής Μαραβέγιας για τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου
13.06.2016 13:41
Tα εισιτήρια για τις δύο πρώτες συναυλίες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει και τρίτη συναυλία, την Κυριακή 26 Ιουνίου!