Κυκλοφόρησε ήδη το νέο CD της Puzzlemusik, του Duo Χορίαμβος με τίτλο Dialogues/Διάλογοι, το οποίο αποτελεί το δεύτερο της σειράς W της Puzzlemusik στην οποία περιλαμβάνονται cd με έργα σύγχρονης-κλασσικής μουσικής (contemporary classical), κυρίως από το ρεπερτόριο της μουσικής δωματίου.

Η παρουσίαση του cd θα γίνει την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 8.00 το βράδυ στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας. Το Duo Χορίαμβος θα ερμηνεύσει μερικά από τα έργα που περιέχονται στο cd, ενώ θα μιλήσουν οι: Βαγγέλης Κοκκόρης, Παύλος Σεργίου και Βύρων Φιδετζής. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

To Duo Χορίαμβος είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης και γόνιμης συνεργασίας δύο διακεκριμένων μουσικών: του Νίκου Νικόπουλου (φλάουτο) και της Γωγώς Ξαγαρά (άρπα), που κατέχουν θέσεις πρώτων κορυφαίων στα όργανά τους στην Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών αντίστοιχα.

Καταξιωμένοι στο χώρο τους, πετυχαίνουν μια αρμονική και ισόρροπη συνύπαρξη του φλάουτου με την άρπα ενώ έχουν χαρακτηριστεί «ως ένα άψογα δεμένο ντούο […] με απόλυτο δέσιμο των οργάνων τους» (Ελευθεροτυπία).

Στο ενεργητικό τους, πέρα από την ποικίλη προσωπική καλλιτεχνική τους δραστηριότητά έχουν τακτικές εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσ/νίκη, Καβάλα, Λαμία, Σπάρτη, Πάρο κτλ) και φεστιβάλ του εξωτερικού και συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες της χώρας, οι οποίοι εμπιστεύονται τα έργα τους στο Duo.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Lofos Edison studio με ηχολήπτη τον Θέμη Ζαφειρόπουλο, ο οποίος έκανε και τις μίξεις και το mastering.

Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Αρτέμης Ρούσσος ενώ οι φωτογραφίες του Duo είναι του Γιάννη Γιαννέλου. H έκδοση είναι δίγλωσση (ελληνικά και αγγλικά).